Horoskop

Horoskop za 3. april: Vodolije muči nesanica, Ribe pred emotivnim krahom, a Rakovi...

Horoskop za 3. april 2024. godine

Horoskop za 3. april: Vodolije muči nesanica, Ribe pred emotivnim krahom, a Rakovi...

horoskop ben-white-unsplash

Dnevni horoskop za 3. april 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Ovan

dnevni horoskop

Posao: Još jedan naporan radni dan nalazi se pred Ovnovima pa je potrebno da smanjite impulsivnost i ako je moguće, konverzaciju sa saradnicima svedete na minimum, jer možete reći nešto i što ne bi trebalo.

Ljubav: Slobodni Ovnovi, uživajte u druženju, izlascima, a možda naletite i na staru simpatiju.

Zdravlje: Osetljivost donjeg dela leđa, bubrega.

 

Bik

 

dnevni horoskop

Posao: Relativno male prepreke na poslovnom polju Bikovima danas mogu izgledati bar duplo veće. Nametnite sebe, svoj način organizacije i gurajte napred, isplatiće vam se.

Ljubav: Neka pitanja odranije mogu ponovo izaći na dnevni red, svoje primedbe zadržite trenutno za sebe.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Dnevni horoskop za 3. april 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: Umesto da se bavite pričom koja ionako ne daje rezultate, poradite na tome da završite obaveze koje niste priveli kraju, nemojte da vas drugi opominju.

Ljubav: Da ne biste proširili problem i neugodne odnose sa voljenom osobom, vaš je zadatak da krenete sa rešavanjem onih situacija koje su vam donosile loše momente.

Zdravlje: Potrebno je da napravite balans između odmora i obaveza.

 

RAK

dnevni horoskop

Posao: Bićete u prvom planu pa iskoristite ovaj period da maksimalno pokažete svoje kvalitete, znanja i  iznad svega profesionalizam.

Ljubav: Ukoliko nešto škripi u vašim partnerskim odnosima, oboje snosite krivicu. Pokušajte to da rešite strpljivo i uz neke kompromise.

Zdravlje: Pad energije.

Lav

dnevni horoskop

Posao: Dosta takta u komunikaciji sa saradnicima, napora i  energije biće vam potrebno danas kako biste uspeli da bar deo zamišljenog realizujete na način koji vi želite. Ni odnos sa nadređenima neće biti savršen, pa se čuvajte rasprava sa osobama koje su po poziciji iznad vas.

Ljubav: Pogrešno ćete tumačiti signale koje šaljete jedno drugom pa se neke fine situacije u najavi mogu pretvoriti u razloge za sumnju.

Zdravlje: Budite fizički aktivniji.

Dnevni horoskop za 3. april 2024. godine za preostale znakove pročitajte u nastavku

 

Devica

dnevni horoskop

Posao: Iako za Device danas nema nepremostivih profesionalnih prepreka, ipak obratite pažnju na papirologiju i zaostale obaveze.

Ljubav: Preko poslovnog segmenta možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa novom simpatičnom osobom.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Vaga

dnevni horoskop

Posao: Nećete se razumeti na pravi način niti sa kolegama, niti sa saradnicima a odnos sa nadređenima  može biti distanciran. Bolje je da što manje pričate, a više radite.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da vas bes i impulsivnost uvedu u neka ponašanja zbog kojih biste žalili kasnije.

Zdravlje: Osetljivost kože, nepokrivenih delova tela.

Dnevni horoskop za 3. april za preostale znakove pročitajte u nastavku

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: Neke situacije će se iskomplikovati, što vam naravno neće odgovarati i zbog čega ćete biti ljuti i nervozni i teško će biti da se sa vama sarađuje.

Ljubav: Nije baš najpovoljniji dan za neke kapitalno velike ljubavne planove i konkretne akcije. Strpljenje vam neće biti jača strana, što će se odraziti na neke verbalne prepirke koje su bespotrebne.

Zdravlje: Posvetite se zdravoj ishrani i umerenoj fizičkoj aktivnosti.

Strelac

dnevni horoskop

Posao: Naizgled miran radni dan može se okrenuti naglavačke zbog problema u dogovorima ili sa papirologijom, a mogući su i problemi tehničke prirode.

Ljubav: Evidentno je da ni vi ni partner niste bili u potpunosti iskreni po nekim pitanjima, koja su se sada opet postavila kao prepreka za vas. Uložite više strpljenja i truda, jer to je jedino što sada možete uraditi.

Zdravlje: Stres, napetost.

Dnevni horoskop za 3. april za preostale znakove pročitajte u nastavku

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Nešto mirnija situacija na profesionalnom polju očekuje Jarčeve. Stanje u okruženju biće stabilno, a vi ćete tekuće obaveze obavljati krajnje profesionalno.

Ljubav: Ako ste zbog nekih ličnih problema zabrinuti, trudite se da to ne utiče na komunikaciju i bliskost sa vašom dragom osobom.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe izazvane alergijama.

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: Prilike vam neće dozvoljavati da napravite plan i imate rutinu, da organizujete sebe na bolji način. Zbog svega toga će postojati napetost, žurba, pa čak i mogućnost kratkotrajnih, ali burnih momenata.

Ljubav: Suštinski nema naznaka nekih značajnijih promena na vašem ljubavnom polju, možda ste se malo distancirali, ali nema razloga za brigu ukoliko ste shvatili šta vas to koči.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Ribe

dnevni horoskop

Posao: Bez bitnijih promena u odnosu na prethodni dan. Budite strpljivi i potrudite se da ne zaostanete suviše sa tekućim obavezama.

Ljubav: Ovaj dan nije baš najpovoljniji da zablistate u sferi ljubavi, postoji nervoza i posesivnost sa obe strane i to će rasti još više ako jedna strana ne spusti loptu.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Dnevni horoskop za 3. april preuzet je sa sajta Astroputnik.com

Komentari (0)

Loading