Horoskop

Horoskop za 12. april: Rakovi imaju problem sa autoritetom, Lavovi spremni za emotivnu akciju, a Ribe...

Horoskop za 12. april 2024. godine

Horoskop za 12. april: Rakovi imaju problem sa autoritetom, Lavovi spremni za emotivnu akciju, a Ribe...

Photo by Radu Florin

Dnevni horoskop za 12. april 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Ovan

dnevni horoskop

Posao: Sa velikom mukom, ali nekako ipak uspešno privodite kraju radnu sedmicu. Većini Ovnova preko je potreban odmor.

Ljubav: Ovo nije povoljan dan da se previše trudite da objasnite svoje postupke dragoj osobi, koja je razočarana nekim detaljima vašeg ponašanja prethodnih dana.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Bik

 

dnevni horoskop

Posao: Kraj radne sedmice Bikovi dočekuju uglavnom u sličnom raspoloženju kao prethodnih dana. U svom tempu, ali sigurnijom varijantom realizuju poslovne ciljeve.

Ljubav: Bezmalo sva vaša današnja očekivanja u sferi ljubavi, ma koliko bila realna, teško da se mogu ostvariti, bez velikih neočekivanih iznenađenja. Proverite dostupnost osobe koja vam se dopada.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Dnevni horoskop za 12. april 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: Bićete i tokom ovog petka veoma aktivni kada je komunikacija u pitanju. Ipak, povedite računa o brzini izgovorenih reči.

Ljubav: Prilično buran i promenljiv dan čeka vas na polju ljubavnih odnosa. Moguće su ozbiljne diskusije sa dragom osobom.

Zdravlje: Obratite pažnju na slabiju cirkulaciju.

 

RAK

dnevni horoskop

Posao: Mogu se javiti neki krupniji problemi sa autoritetima, nerazumevanje vašeg pristupa poslu, ali ćete to rešiti.

Ljubav: Slobodni Rakovi, od vas sve zavisi. Treba da se malo pokrenete, izlazite, družite, zatvoreni u kući nećete se usrećiti.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Lav

dnevni horoskop

Posao: Potencijalno napetu i naelektrisanu radnu atmosferu na kraju sedmice Lavovi će najbolje ublažiti ukoliko se povuku iz prvih poslovnih redova.

Ljubav: Što se tiče sfere ljubavi, tu se nemojte povlačiti. Naprotiv, druga strana očekuje od vas da izađete sa nekim konkretnim predlogom za rešavanje problema.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Dnevni horoskop za 12. april 2024. godine za preostale znakove pročitajte u nastavku

 

Devica

dnevni horoskop

Posao: Ovo nije naročito povoljan radni dan da se previše angažujete. Naročito je bitno upozorenje za Device koje već rade na paralelnim aktivnostima.

Ljubav: Na prvi pogled stvari na polju ljubavnih relacija idu tokom koji vamodgovara. Ipak, nemojte se previše opuštati, iznenađenja nisu isključena.

Zdravlje: Problemi sa sitnim kostima mogu vam zadavati manje brige.

Vaga

dnevni horoskop

Posao: Bilo bi veoma mudro da osobe rođene u astrološkom znaku Vage tokom ovog radnog dana spuste loptu na zemlju i što ležernije privedu kraju započete obaveze.

Ljubav: Opuštenu atmosfeu na vašem ljubavnom nebu, u veoma kratkom vremenskom intervalu može poremetiti par interesantnih poziva i razgovora.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Dnevni horoskop za 12. april za preostale znakove pročitajte u nastavku

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: Ako ste raščistili najveće dileme u svojoj škorpionskoj glavi, onda nema prepreka da danas stavite tačku na jedan nimalo lak poslovni ciklus.

Ljubav: Ovaj petak, makar u najavi, ne donosi krupna dešavanja u sferi ljubavi. Ali preokreti  su mogući, budite otvoreni u glavi i srcu, za nova poznanstva.

Zdravlje: Osetljivost zglobova.

Strelac

dnevni horoskop

Posao: Na kraju radne sedmice Strelčeve čeka lepa profesionalna satisfakcija, pod uslovom da su prethodnih dana bili fokusirani na najvažnije obaveze.

Ljubav: Fokus vam je potreban i tokom ovog petka na polju ljubavi, u suprotnom oprečne vesti mogu vam zakomplikovati inače solidan dan.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Dnevni horoskop za 12. april za preostale znakove pročitajte u nastavku

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Bilo bi lepo da dobro razmislite u vezi s predlogom za nove poslovne projekte, ali ne brzajte sa konačnom odlukom.

Ljubav: Dosta razumevanja i podrške biće vam potrebno danas u sferi ljubavi od drage osobe. Nemojte čekati da se to dogodi samo od sebe, na fin način zatražite pažnju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: Što ste uradili do sada, uradili ste, a poslednji radni dan u sedmici Vodolije bi trebalo da iskoriste za bavljenje okvirnim planovima za budući period.

Ljubav: Određeni broj pripadnika ovog znaka nedavno je verovatno dobrano uzdrmala pojava mlađe simpatične osobe. Ovo je solidan dan da proverite neke važne detalje po tom pitanju.

Zdravlje: Prekontrolišite krvni pritisak.

Ribe

dnevni horoskop

Posao: Više poslovnih detalja danas neće ići naruku najtipičnijim Ribama. Uprkos tome, solidni rezultati mogu doći ukoliko se udružite sa proverenim saradnicima.

Ljubav: Na polju ljubavnih relacija danas malo šta dobijate, a mnogo više se očekuje da date. Nemojte biti škrti, ako ste sigurni u osećanja drage osobe.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

 

Dnevni horoskop za 12. april preuzet je sa sajta Astroputnik.com

Komentari (0)

Loading