Horoskop

Nedeljni horoskop do 24. juna: Čuvajte se energetskih vampira, jednom znaku mogli bi da pokvare sreću

Nedeljni horoskop do 24. juna 2024. godine

Nedeljni horoskop do 24. juna: Čuvajte se energetskih vampira, jednom znaku mogli bi da pokvare sreću

Photo by Ekaterina Krusanova on Unsplash

Nedeljni horoskop do 24. juna 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Ovan

 

dnevni horoskop

Posao: Prosečna radna sedmica je pred većinom tipičnih Ovnova. Poslovni segment je naglašen, ali ne baš kao najpozitivniji ili najpovoljniji za vas. Bez obzira na količinu energije koju ulažete mnoge stvari bi mogle ostati nedovršene, ali ne vašom direktnom krivicom. S druge strane, vama je preko glave svega i neke poslove bukvalno otaljavate.

Bićete deo smornih i teških dogovora, mnogo papiroloških i administrativnih problema, neslaganja sa kolegama i nadređenima, neke uobičajene situacije mogu se pretvoriti u nerešive, što vas posebno može unervoziti.

Ljubav: Zauzeti Ovnovi, ne  dozvolite da se ljudi sa lošom energijom lepe za vas, troše vaše vreme i dodatno vas nerviraju. Razne  misli vam se motaju  po glavi, dileme nikako da razrešite, a novi izazovi su tu svakog momenta. 

Ima nagoveštaja za neka neprijatna iznenađenja, a neki od vas bi mogli da se potrude da prirede i izrežiraju lošu priču voljenoj osobi. Slobodni Ovnovi, potrudite se da više izlazite i kontaktirate sa različitim ljudima.

Zdravlje: Zdravlje generalno dobro, posvetite se malo više sportu, boravku u prirodi i opuštanju.

Bik

 

dnevni horoskop

Posao: Naporna sedmica očekuje pripadnike astrološkog znaka Bika, jer ćete teško dolaziti do dogovora, razumevanja sa obe strane, uspostavljanja zajedničkog jezika. Sa svojim obavezama vi u principu izlazite na kraj, ali biće prebacivanja i prenatrpavanja od strane kako saradnika tako i nadređenih. Pripazite na greške i nenamerne propuste.

Pokušajte da radite u skladu sa idejama vaših nadređenih i kolega, nemojte iskakati sa svojim idejama. Nove bitne izmene zahtevaju kompromise i prilagođavanje ostalih članova tima vama, a to nije uvek baš najjednostavnije. Poslednja dekada juna donosi stabilniji period, uspostavljanje boljih odnosa među saradnicima.

Ljubav: Period koji sledi Bikovima koji su u emotivnim vezama donosi sklad, bolje odnose i dobru komunikaciju sa partnerom. Ignorišite  partnerovu ljubomoru i provokacije i potruditi se da budete staloženi, da razgovarate iskreno i otvoreno, potencirajući razumevanje i fin razgovor, a ne rasprave.

U drugom delu nedelje može doći do neslaganja, naročito oko finansijskog segmenta, ili pak oko nekih zajedničkih odluka vezanih za uređenje životnog prostora. Nemojte bespotrebno dizati tenziju, nemate osnova za to. Slobodni, kod vas je moguć neki put i tamo bi moglo biti zanimljivih susreta, uspostavite kontakte, nemojte biti inertni.

Zdravlje: Zdravlje dobro tokom cele sedmice. Mogući manji problemi sa bolovima u zglobovima, problemi sa kičmom i možda glavobolja.

Nedeljni horoskop do 24. juna 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: Od Blizanaca se ove radne sedmice očekuje da pozavršavaju sve započeto, i svoje i tuđe, pa  dobro procenite pre nego što se prihvatite  novih obaveza. Pojedinci iz vaše poslovne okoline ponašaće se  nedefinisano i nekorektno, što vam može uneti dosta konfuzije i nedorečenosti.

Nećete reagovati, ali ćete biti obazriviji u kontaktima sa njima. I jedni i drugi će biti tvrdoglavi i ubeđeni da ste samo vi u pravu. Krajem sedmice sledi vam potpisivanje nekog značajnog ugovora ili početak novog poslovnog projekta.

Ljubav: Za Blizance koji su u emotivnim vezama ovih sedam dana obilovaće  situacijama  u kojima ćete moći da dodatno poboljšate odnos sa partnerom i uživate. Umesto da gubite energiju na primedbe koje upućujete jedno drugom, bolje priredite neko lepo iznenađenje.

Idite na kraći put, obiđite neko zanimljivo mesto na kome do sada niste bili.  Uživajte zajedno u svemu što radite i gde god da idete. Zajednički prijatelji bi mogli da imaju neku interesantnu ideju za izlazak ili kraće putovanje. Slobodni, šanse za nova poznanstva i nove ljubavne priče su i dalje tu, a moglo bi doći i do ozvaničenja neke veze.

Zdravlje: Zdravlje dobro tokom cele sedmice. Moguće je krajem perioda promenljivo raspoloženje, stoga poradite malo na duhovnoj sferi.

Rak

dnevni horoskop

Posao: Turbulentna radna sedmica je pred Rakovima. Obaveza će biti na sve strane, što vam može zadavati stres i nervozu. Pazite da vas neko ne prevari kada je reč o nekim bitnim informacijama za vas. Moguće su nesuglasice sa saradnicima.

Potrudite se da se ne nervirate, jer time ništa ne postižete. Užurbanost i brzo rešavanje situacija  pratiće vas svakodnevno. Obratite pažnju na sitne izmene planova i već postignutih dogovora, da kasnije ne bude većih problema.

Ljubav: Vaš emotivni segment ove sedmice nije baš najbolji, ali biće bolje u narednom periodu. Rakovi koji su u emotivnim vezama imaće veliku količinu nerazumevanja i rasprava od strane partnera. Ni vi ni partner nećete biti korektni u nastupu i ponašanju, mogući su i manji ispadi.

Manje ega i sujete, više otvorenih razgovora i slušanja druge strane i vaši problemi bi bili lako rešivi, ali vi nemate nameru da se trudite. To naravno nije dobro ni za vas ni za drugu stranu, ali šta je tu je, shvatite ovaj period kao malo više izazovan. Slobodni, imaćete jedan zaista zanimljiv susret sa nekim iz prošlosti.

Zdravlje: Zdravlje solidno, eventualno su mogući problemi sa stomakom i probavnim traktom. Jačajte imunitet, može biti u manjem padu.

Lav

dnevni horoskop

Posao: Ove sedmice jedino što je izvesno je da vi treba da se više  trudite, da pokušavate da uskladite sebe sa drugima, i budete u komunikaciji sa proverenim saradnicima. Bitno je da rešavate probleme što je brže moguće, da ih ne ostavljate za kasnije, jer se oni mogu dodatno zakomplikovati.

Imaćete situacije koje su naporne i teške same po sebi, dosta papiroloških i administrativnih prepreka, zaostale repove iz prethodnog perioda. Vi znate šta hoćete i znate i kako ćete to dobiti i nemate nameru da prepuštate bilo šta slučaju. Nemojte bežati od inovacija na poslu, bez obzira što nemate podršku nadređenih. Unesite malo više kontrole kad su neposredni saradnici u pitanju.

Ljubav: Kod Lavova u partnerskim odnosima moraju postojati kompromis, balans i zajedništvo, u suprotnom ako samo jedna strana ide po svome i diktira šta će se i kako raditi i odlučivati, doći će do nepotrebne  tenzije. Malo više obratite pažnju i na partnera i njegove  potrebe i probleme.

Nemojte biti egoista i škrti i misliti samo na sopstveni komfor i ugađanje. Ako budete u nekim stvarima nekorektni ili previše dominantni, lako ćete upadati u neke besmislene i sasvim nepotrebne rasprave. Slobodni nastavljaju u sličnom ritmu kao i prethodne sedmice, uz dosta uzbuđenja, strasti i neočekivanih preokreta.

Zdravlje: Zdravlje solidno tokom cele sedmice. Moguće glavobolje, bolovi u vratu kao posledica stresa.

Nedeljni horoskop do 24. juna 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Devica

dnevni horoskop

Posao: Uspešna radna sedmica je pred većinom tipičnih Devica. Odličan je period  da konačno finalizirate jedan od započetih projekata, i pokrenete se ka novim profesionalnim izazovima. Mnogo napora će vam trebati za neka formalna obrazloženja, ali uspećete i to da izgurate.

Morate biti uporni i strpljivi i truditi se da osmišljavate taktiku i strategiju za dalje. Sve u svemu, uložen trud i energija će vam se svakako isplatiti i bićete više nego zadovoljni.

Ljubav: Povoljna ljubavna sedmica je pred zauzetim pripadnicima znaka Device. Treba pronaći prostora i vremena i za lepe životne momente i trenutke uživanja.

Partneru je to baš potrebno, a  vi se potrudite  da mu izađete u susret i uživajte obostrano. Slobodne Device, ukoliko postoji osoba za koju ste zainteresovani, budite  manje nesigurni, i pokušajte da  priču pokrenete na pravi način, i druga strana će imati neku reakciju. Vredi truda.

Zdravlje: Zdravlje dobro tokom celog perioda, eventualno povedite računa o grlu, izbegavajte hladne i gazirane napitke.

Vaga

dnevni horoskop

Posao: Na momente naporna, ali generalno uspešna radna sedmica je pred Vagama. Ukoliko u nekim obavezama kasnite, ubrzajte tempo. Ukoliko se budete držali realnih rokova i obuzdavali povremene nalete nestrpljenja, bez većih teškoća bi trebalo da savladate potencijalne izazove.

Finansijska situacija nije baš zavidna, ne zalećite se u neke troškove impulsivno. Kraj sedmice donosi rasterećenje i opuštenije funkcionisanje.

Ljubav: Izvesna rasterećenja slede zauzetim predstavnicima znaka Vage, ulaženje u neki za vas mirniji period. Polako ćete zajednički krenuti napred. Kod nekih od vas još uvek tinja nervoza i u tim momentima gledajte da ne zatalasate previše odnos sa voljenom osobom.

Lep period je pred vama u kome bi trebalo da se maksimalno opustite i partnera motivišete da bude tolerantniji i raspoloženiji. Pred slobodnim Vagama je period kada ćete  se polako distancirati od nekih bivših emotivnih priča.

Zdravlje: Zdravlje promenljivo, preosetljivost utiče na kardiovaskularni sistem. Kontrolišite krvni pritisak.

.

Nedeljni horoskop do 24. juna 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: Jedna dinamična i izazovna sedmica je pred vama, ali preguraćete već vi to. Naime, koliko god vi pokušali da ubrzate i pokrenete stvari, da brzo rešite neke situacije, pokazaće se u praksi da to baš i neće moći da funkcioniše na taj način. Savet bi bio, ne budite brzopleti, posebno kada su finansije, u pitanju jer možete napraviti grešku. Nastavite u svom ritmu, nešto sporije, ali sigurnije, i uspeh će svakako stići na kraju.

Ljubav: Na emotivnom polju zauzetih Škorpija sve ide u dobrom smeru. Partner je tu za vas, iskoristite dobro ove pozitivne trenutke i uživajte maksimalno u svojoj vezi. Trenutno je to moguće, pa se potrudite da uživate maksimalno.

Ukoliko ste napravili  planove za putovanje, nije loše da se pozabavite malo ozbiljnije tom temom. Slobodni, otvaraju vam se mnogobrojne aktivnosti sa suprotnim polom koje su sada naglašene. Vreme je za opuštene trenutke, za provod i uživanje.

Zdravlje: Zdravlje generalno dobro tokom celog perioda, eventualno su moguće manje tegobe sa probavnim traktom, stoga vodite računa o ishrani.

Strelac

dnevni horoskop

Posao: Ove sedmice vas ne očekuju neki posebni izazovi u sferi posla. Bilo bi poželjno da preispitate sve ono što ste do sada uradili, eventualno izmenite ili ispravite neke sitnije greške. Neki od vas čekaju kontakt sa važnim partnerom, koji se možda vezuje i za inostranstvo.

Ukoliko do susreta ne dođe, moguće je da će se prolongirati zbog nekih tehničkih razloga, onda ćete imati priliku za ovaj sastanak u nekom drugom terminu. U suštini, ništa tokom ove sedmice nemojte raditi na brzinu, ne budite nestrpljivi već uključite razum, praktičnost i analitičnost i sve će doći na svoje mesto.

Ljubav: Potrebno je staviti neke stvari na čekanje u svojoj glavi, i ponašati se u skladu sa situacijom i ne pričati preterano o svojim stavovima. Nemojte se raspravljati sa partnerom, budite strpljivi i radite na planovima. Potrudite se da se družite sa ljudima što više, naravno uključite i partnera u te akcije.

Što više potencirajte zajedničke aktivnosti u kojima se najbolje razumete i koje vam prijaju. Moraćete malo više da se prilagođavate potrebama druge strane kako biste uspeli da stabilizujete odnos i vratite se u normalne tokove. Slobodni, uživaćete u pozitivnoj i podsticajnoj energiji koju jedna osoba budi u vama.

Zdravlje: Tokom ove sedmice zdravlje dobro, eventualno se oslobađajte stresa i napetosti boravkom u prirodi, bavljenjem fizičkom aktivnošću.

Nedeljni horoskop do 24. juna 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Sedmica u kojoj bi Jarčevi mogli imati određenih finansijskih ograničenja. Oprezno kada potpisujte važne papire, obratite pažnju na datume i rokove, obratite pažnju na svaki detalj, ukoliko ne želite da i vi platite neku materijalnu kaznu zbog nesmotrenosti. Vaši poslovni pristupi  polako dobijaju na značaju, a na vama je da se još malo strpite dok se sve stvari ne postave na svoje mesto.

Ljubav: Jarčevi u vezama i brakovima možete uspostaviti bolji kontakt sa partnerom, pa se zato i potrudite maksimalno. Vreme je da počnete sa pravljenjem zajedničkih planova za uređenje životnog prostora ili vezano za zajedničko provedeno vreme.

Planirajte i letovanje, i izlaske sa prijateljima, sve vidove okupljanja I druženja koji će vam prijati. Slobodni Jarčevi, imaćete mogućnost novog početka. Ništa to nije loše i može pokrenuti neke vrlo zanimljive odnose koji će svakako biti vrlo burni, sa snažnim emocijama, ali i velikom ljubomorom.

Zdravlje: Zdravstvena situacija se polako poboljšava, radite na svom imunitetu. Jačajte fizičku aktivnost i negujte pozitivan stav.

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: Dosta izazovna, ali uspešna radna sedmica je pred Vodolijama. Trebaće vam mnogo energije da postignete sve što se planirali, stoga je najbitnije da se dobro organizujete i pokušate da ne radite više stvari odjednom, i ne preskačete obaveze.

U drugoj polovini naročito obratite pažnju na  nedefinisane  dogovore ili loše projektovane ciljeve što se rokova tiče. Proveravajte sve informacije bilo od vaših saradnika, bilo da dolaze iz eksternih izvora. Finansije mogu biti varijabilne, ali generalno stabilne.

Ljubav: Ova sedmica zauzetim Vodolijama donosi stabilizaciju odnosa i pravljenje zajedničkih planova. Dosta porodičnih okupljanja, druženje sa zajedničkim prijateljima i malo više izlazaka trebalo bi da revitalizuju vaš odnos.

Trebalo bi da se pozabavite planovima sa partnerom za neka ulaganja u vašem domu ili planiranju zajedničkog odmora. Slobodne Vodolije uživaće u brojnim kontaktima, posebno sa mlađim pripadnicima suprotnog pola. Samo nemojte da brzate i ulećete navrat-nanos u neke priče.

Zdravlje: Osećate se uglavnom dobro tokom cele sedmice. Prisutna je nervoza koja prouzrokuje glavobolju.

Ribe

dnevni horoskop

Posao: Prilično stabilna i pozitivna radna sedmica je pred Ribama, gde neće biti nekih neočekivanih i izazovnih momenata. Moguće je da ćete, pored tekućih obaveza, dosta biti zauzeti i nekim sporednim poslićima, što nije sporno, samo radite po prioritetima. Uspećete da dovedete i finansijsku situaciju u neku bolju ravan i možda naplatite neka zaostala potraživanja. Krajem sedmice bićete zadovoljni postignutim rezultatima.                                                                 

Ljubav: Ukoliko ste u braku ili vezi, mogli biste konačno da stavite tačku na neke dileme iz prošlosti, koje vas već neko vreme opterećuju. Komunikacija, koja je vrlo često tačka saplitanja kod partnera i vas, sada može biti uspostavljena na pravi način.

Dogovarajte se o svemu i jedino ćete tako doći do rešenja svih problema. Slobodne Ribe mogu očekivati poznanstvo preko prijatelja, društvenih mreža, na nekom okupljanju ili prilikom izlaska. Neko će vas zainteresovati na prvi pogled.

Zdravlje: Zdravlje solidno tokom ove sedmice. Vodite računa o ishrani i budite fizički aktivniji.

Nedeljni horoskop do 24. juna 2024. godine je sa sajta Astroputnik.com

Komentari (0)

Loading