Horoskop

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JUN: Zvezde kažu – čeka nas puno udvaranja, ali i nesuglasica

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JUN: Zvezde kažu – čeka nas puno udvaranja, ali i nesuglasica
ASTROLOG: Helena Cupać; 060/407-77-09
E-mail: [email protected]

Iako ne možemo da utičemo na to šta će nam se desiti u bližoj ili daljoj budućnosti, horoskop može da nam otkrije dosta toga kao i usmeri na dobre stvari koje nas očekuju. Kako bismo vam uneli malo entuzijazma u početak ovog meseca, donosimo vam u nastavku veliki mesečni horoskop za jun.

Ovan

Posao: Izbegavajte sukobe sa autoritetima i ne donosite nagle poslovne odluke. Strpite se pa od jula u nove pobede. Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, partner želi da preuzme glavnu ulogu u vašem odnosu. Slobodni Ovnovi na kraćem putu sreću interesantnu osobu. Zdravlje: Moguće povrede.

Bik

Posao: Ubrzavate tempo i samim tim vidite rezultate, posebno na polju finansija. Pomoć žena tokom ovog meseca. Ljubav: Usklađujete poslovni život sa privatnim,jer shvatate da je balans neophodan. Ako ste slobodni, društveni život vam je jedan od prioriteta. Zdravlje: U redu je.

Blizanci

Posao: Stavljate svoje potrebe na prvo mesto. To vas neće vratiti korak u nazad, naprotiv, moguće su pohvale i unapređenja. Ljubav: Tokom juna meseca značajno poboljšavate odnos u kojem se nalazite. Slobodni Blizanci komuniciraju sa više osoba paralelno. Zdravlje: velika potreba za slatkišima.

Rak

Posao: Mars je u vašem znaku i potrebno je da iskoristite njegov uticaj na konstruktivan način. Zacrtajte cilj i tome se posvetite. Ljubav: Ne ulazite u rasprave sa partnerom, ukoliko vam je stalo do njega. Prolazna napetost. Slobodni Rakovi su okrenuti poslu, ali i domu. Zdravlje: Posetite stomatologa.

Lav

Posao: Preopterećeni ste i imate utisak da vas neko sabotira. To je ipak samo vaš osećaj koji vas može i prevariti. Ljubav: Dobra komunikacija sa partnerom će ublažiti nesuglasice. Slobodni Lavovi zauzimaju stav nedodirljivih. Zdravlje: Stabilno je.

Devica

Posao: Ne možete predvideti razvoj događaja na ovom polju, što će u vama izazivati nezadovoljstvo jer volite kontrolu i praćenje plana. Ljubav: Nedostatak razumevanja u odnosu u kom se nalazite doprinosi distanci. Slobodne Device ljubavni život stavljaju na drugo mesto. Zdravlje: U redu je.

Vaga

Posao: Zaokret u karijeri ili bar planiranje istog. Moguće napredovanje. Nadređeni vas drže na oku, ali su blagonakloni prema vama. Ljubav: Venera je u povoljnom aspektu na vaš znak od devetog juna i omogućava pojačanje emocija, bilo da ste slobodni ili ne. ne mirujete i vrlo ste društveni. Zdravlje: Vitalni ste.

Škorpija

Posao: Prepreke uspešno prevazilazite i spremni ste za nove pobede. Baš kada ste mislili da ne možete više, pronalazite izlaz. Ljubav: pred vama je strastven mesec, bilo da ste zauzeti ili ne. Mogućnost za vatrenu avanturu kratkog daha. Zdravlje: Ne obazirete se na umor.

Strelac

Posao: Mogućnost za dobre dogovore, planiranje novih projekata, ali i rešavanje pravno-legalnih pitanja. Ljubav: Ponovno se zajubljujete u voljenu osobu koja vam ugađa. Slobodni pripadnici vašeg znaka na društvenim događajima pronalaze ljubav. Zdravlje: slaba cirkulacija.

Jarac

Posao: Opterećeni ste obavezama ali se dobro organizujete što vam značajno olakšava svakodnevicu. Zadovoljni ste razvojem situacije. Ljubav: Na ovom polju vas očekuje buran mesec. Povlačenje i strpljenje su neophodni, da biste opstali u partnerstvu. Slobodni Jarčevi su opterećeni prošlošću. Zdravlje: umorni ste, ali se ne zaustavljate.

Vodolija

Posao: Mars je u ovom vašem prirodnom polju i sada je neophodno da kvalitetno usmerite energiju u nešto produktivno.  Ljubav: Venera u vazdušnom znaku vraća harmoniju u postojeći odnos. Ukoliko ste slobodni, udvaranja i uzbuđenja sada neće nedostajati. Zdravlje: Stabilno je.

Ribe

Posao: Neophodno je da napravite okvirni plan na ovom polju, a da se ipak ne operećujete realizacijom. Ljubav: mogući sukobi sa voljenom osobom. Spustite loptu, sada nije vreme za isterivanje pravde. Ako ste slobodni, udvaranje dve osobe će vam biti simpatično. Zdravlje: U redu je.