Horoskop

MESEČNI HOROSKOP ZA JUL: Evo šta zvezde kažu – nekog očekuje NEOČEKIVANA IZDAJA od partnera, a nekog LJUBAV života!

MESEČNI HOROSKOP ZA JUL: Evo šta zvezde kažu – nekog očekuje NEOČEKIVANA IZDAJA od partnera, a nekog LJUBAV života!

ASTROLOG: Helena Cupać; 060/407-77-09
E-mail: [email protected]

Iako ne možemo da utičemo na to šta će nam se desiti u bližoj ili daljoj budućnosti, horoskop može da nam otkrije dosta toga kao i usmeri na dobre stvari koje nas očekuju. Kako bismo vam uneli malo entuzijazma u početak ovog meseca, donosimo vam u nastavku veliki mesečni horoskop za jul.

Ovan

Posao: pritisak popušta pa ćete biti produktivniji na ovom polju. Mogući blagi nesporazumi sa nadređenima. Ljubav: okrenuti ste domu i porodici a samim tim i voljenoj osobi. Slobodnima ljubav kuca na vrata. Zdravlje: u redu je.

Bik

Posao: usporavate i popravljate odnose sa kolegama. Unutrašnji strahovi jenjavaju. Ljubav: odnosi sa voljenom osobom su harmonični, osim povremenih verbalnih varnica. Slobodni Bikovi se interesuju za osobu iz susedstva. Zdravlje: stabilno.

Na narednim stranama pogledajte mesečni horoskop i za ostale znakove Zodijaka...

Blizanci

Posao: bavićete se zaostalim poslovnim obavezama ali ćete se posvetiti I finansijama. Moguć gubitak novca. Ljubav: povući ćete se u sebe I time izazvati negodovanje partnera. Ako ste slobodni, strpite se za novu ljubav. Zdravlje: problemi sa stomakom.

Rak

Posao: vredno radite ali očekujete mnogo veće rezultate. Za sada ste tu gde ste. Ljubav: ne donosite nagle odluke po pitanju partnerstva. Ako ste slobodni, osećate se dobro u svojoj koži.  Zdravlje: u redu je.

Lav

Posao: provodite dosta vremena na poslu, ali vam je neopohodan odmor. Neki od vas odlučuju da promene nešto na ovom polju. Ljubav: insistirate na komunikaciji pa ćete povremeno i provocirati partnera. Slobodni Lavovi evociraju uspomene. Zdravlje: premoreni ste.

Devica

Posao: pod stresom ste zbog neke vrste neizvesnosti koju teško prihvatate. Ne zapoinjite ništa novo. Ljubav: okrećete novi list na polju ljubavi. To znači prekid svih starih obrazaca, bili slobodni ili ne. Zdravlje: nesanica.

Vaga

Posao: posao je stabilan I vaš prioritet će tokom jula biti porodica i dom. zahlađenje odnosa u okviru porodice. Ljubav: voljena osoba od vas traži podršku I oslonac. Ako ste slobodni, dopašće vam se neko ko je stariji od vas. Zdravlje: moguće povrede.

Škorpija

Posao: finansije su stabilne. Poslovna situacija je pomalo stresna ali se snalazite. Planirate odmor ali ćete se morati prilagoditi razvoju događaja.  Ljubav: ukoliko ste zauzeti, vi ste od onih koji će u julu biti u stabilnim odnosima sa partnerom. Slobodne Škorpije dobijaju poziv neobične osobe. Zdravlje: u redu je.

Strelac

Posao: vreme je za retrospektivu učinjenog kao i za strpljenje kada su novi poduhvati u pitanju. Proverite tačnost informacija koje vam stižu. Ljubav: u strastvenom ste odnosu sa volljenom osobom. ukoliko ste slobodni obnovićete odnos Iz prošlosti. Zdravlje: slaba cirkulacija.

Jarac

Posao: pod velikim ste pritiskom ali stoički ga podnosite. Druga polovina meseca kvalitetnija. Ljubav: prekidate kolotečinu I odlučujete se za novi pristup kada je ljubav u pitanju.  Zdravlje: u redu je.

Vodolija

Posao: nesporazume polako ostavljate u prošlom mesecu mada je I sada potrebno povesti računa o međuljudskim odnosima. Prošlost se na neki način ponavlja. Ljubav: partner insistira na vašoj pažnji. Slobodne Vodolije su isprovocirane nametljivim udvaranjem. Zdravlje: čuvajte se povreda.

Ribe

Posao: aktivniji ste nego inače, pa ćete zauzeti lidersku poziciju u narednim nedeljama. Saradnici teško prate vaš tempo. Ljubav: okrećete novi list ali će vas neko vreme mučiti sumnja da li je odluka ispravna. Slobodne Ribe upoznaju zanimljivu osobu. Zdravlje: u redu je.