Horoskop

MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Ova DVA ZNAKA imaće OGROMNE NEPRILIKE, evo čega posebno treba da se čuvaju!

MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Ova DVA ZNAKA imaće OGROMNE NEPRILIKE, evo čega posebno treba da se čuvaju!

story

ASTROLOG: Helena Cupać; 060/407-77-09
E-mail: [email protected]

Iako ne možemo da utičemo na to šta će nam se desiti u bližoj ili daljoj budućnosti, horoskop može da nam otkrije dosta toga kao i usmeri na dobre stvari koje nas očekuju. Kako bismo vam uneli malo entuzijazma u početak ovog meseca, donosimo vam u nastavku veliki horoskop za novembar.

Ovan

Posao: potrebna vam je stabilnost ali je teško pronalazite. Od vas se traži mnogo a dobijate gotovo ništa zauzvrat. Ljubav: sukobi u odnosu sa partnerom jenjavaju. Slobodni Ovnovi u novembru menjaju emotivni status. Zdravlje: u redu je.

Bik

Posao: širenje posala, a samim tim i obaveza, a moguće je da se zaposlite u inostranoj kompaniji. Ljubav: ako ste zauzeti, menja se odnos u kom se nalazite. Slobodni Bikovi su u prilici da započnu vezu sa osobom izrazitog optimizma. Zdravlje: čuvajte se upala.

Blizanci

Posao: posvetite se zaostalim poslovima, a nove projekte ostavite za budući period, odnosno decembar. Vratićete neka dugovanja, a biće vami vraćeni dugovi. Ljubav: ukoliko ste zauzeti, ovo će biti mesec koji će doneti harmonične odnose. Ako ste slobodni, zanima vas osoba koja je filozofski nastrojena.  Zdravlje: u redu je.

Rak

Posao: ne ulazite u rasprave sa nadređenima, nije trenutak za takve izazove. Ukoliko ipak morate reagovati, uradite to krajem meseca. Ljubav: posvećeni ste sebi i poslovnim obavezama pa je partner zapostavljen. Ako ste slobodni, moguća je ljubav sa kolegom. Zdravlje: u redu je.

Lav

Posao: ovo će biti mesec u kojem pristižu rezultati. Mogući prekidi ugovora i okretanje novom poglavlju. Ljubav: osećate se ugroženo u smislu autoriteta u odnosu na partnera. Slobodnim Lavovima se smeši romansa. Zdravlje: umorni ste.

Devica

Posao: troškovi se samo nagomilavaju i to vas frustrira. Stanje se popravlja od druge polovine meseca. Ljubav: dolazi do problema u komunikaciji sa voljenom osobom. ne nasedajte na provokacije. Slobodne Device se susreću sa prošlošću. Zdravlje: osetljivi hormoni.

Vaga

Posao: prve tri nedelje meseca ste fokusirani na svoje ciljeve a bićete u prilici i da ih realizujete onako kako želite. Kraj meseca je rezervisan za reviziju finansija. Ljubav: ako ste zauzeti, popravljate odnos sa partnerom. Slobodne Vage flertuju sa osobom koja im je slična. Zdravlje: stabilno je.

Škorpija

Posao: do 19.11.ćete se pritajiti I sumnjati u sve oko sebe. Nakon toga, krećete u akciju i sebi postavljate nove izazove. Ljubav: ako ste zauzeti, moguće su tajne afere s vaše strane. Slobodne Škorpije se zanimaju za mlađu osobu koju svakodnevno sreću. Zdravlje: dobro je.

Strelac

Posao: iskoristite ovaj mesec da završite zapčeto, naročito ukoliko su u pitanju veliki planovi započeti tokom proleća i leta. Ljubav: razgovaraćete sa partnerom o potškoćama na koje nailazite u poslednje vreme. Slobodni Strelčevi iz drugog puta uspevaju privući pažnju jedne harizmatične osobe. Zdravlje: šećer u krvi.

Jarac

Posao: zadovoljni ste poslovnom situacijom a posao se samo povećava, samim tim I prihodi. Neki Jarčevi se vraćaju na staru poziciju. Ljubav: tražite više posvećenosti od partnera. Slobodni Jarčevi ulaze u tajnu vezu sa mlađom osobom. Zdravlje: U redu je.

Vodolija

Posao: Iz dana u dan se okolnosti menjaju i samim tim se vi istima prilagođavate. Poteškoće sa finansijama. Ljubav: planeta ljubavi u dobrom aspektu doprinosi skladnom odnosu sa partnerom. Ako ste slobodni, ljubav će doći kroz prijatelje. Zdravlje: slaba cirkulacija.

Ribe

Posao: posao se širi, a imaćete i kontakt sa strancima. Moguć i poslovni put. Ljubav: posvetite više pažnje voljenoj osobi. Slobodne Ribe su zainteresovane sa nekog ko im je autoritet. Zdravlje: stabilno je.