Horoskop

Mesečni horoskop za decembar: Kakve turbulencije nam sad slede?

Mesečni horoskop za decembar: Kakve turbulencije nam sad slede?

story

ASTROLOG: Helena Cupać; 060/407-77-09
E-mail: [email protected]

Iako ne možemo da utičemo na to šta će nam se desiti u bližoj ili daljoj budućnosti, horoskop može da nam otkrije dosta toga kao i usmeri na dobre stvari koje nas očekuju. Kako bismo vam uneli malo entuzijazma u početak ovog meseca, donosimo vam u nastavku veliki horoskop za decembar.

Ovan

Posao: tokom decembra su mogući sukobi zbog različitih stavova i ubeđenja. Ali, s druge strane, ovaj mesec donosi mnogo bolje poslovne okolnosti I lakše postizanje ciljeva. Ljubav: relacija u kojoj se nalazite je obojena optimizmom I strastima. Ako ste slobodni, ljubav dolazi kada se najmanje budete nadali. Zdravlje: u redu je.

Bik

Posao: povoljan aspekt vašeg vladara tokom većeg dela meseca omogućava da prepreke savladate na vreme i uz olakšanje.  Napet odnos sa nadređenima. Ljubav: decembar donosi tenziju zauzetim Bikovima zato je nabolje povući se. ako ste slobodni, neko provokacijom pokušava da vas privuče. Zdravlje: stabilno je.

Blizanci

Posao: biće vam daleko lakše jer će pritisak popustiti a imaćete i podršku okoline, bilo šta da je u pitanju kada se radi o poslu. Moguće je uzimanje kredita. Ljubav: ovo je mesec koji mnogim Blizancima može doneti strastvenu avanturu bez obzira na njihov status. Razmislite da li se sa tim možete nositi. Zdravlje: osetljiv urinarni trakt.

Rak

Posao: pred vama je mesec dobrih dogovora, početaka saradnje kao i kvalitetnih međuljudskih odnosa. Finansije vas malo zabrinjavaju. Ljubav: ukoliko ste zauzeti, nezadovoljstvo partnera je naglašeno. Slobodni Rakovi se interesuju za dijametralno drugačiju osobu od njih. Zdravlje: želudac.

Lav

Posao: proširenje na ovom polju. Biće vam mogućeno i napredovanje u narednih mesec dana.  Ako ste planirali da menjate posao, sada je trenutak. Ljubav: decembar vašem znaku donosi harmoniju sa partner, posebno druga polovina meseca a slobodnim LAvovima novu šansu za ljubav. Zdravlje: čuvajte se prehlade.

Devica

Posao: povoljan odnos Marsa na vaše Sunce doprinosi novom elanu koji vam je već neko vreme bio na minimum. Pokrećete se sa tačke na kojoj već dugo stojite. Ljubav: ukoliko ste zauzeti, ovo je period kada se se trudite I uspevate uspostaviti harmoniju u odnosu u kojem se nalazite. Slobodne Device su pod srećnom zvezdom kada je ljubav u pitanju. Zdravlje: moguće infekcije.

Vaga

Posao: tokom narednih nekoliko nedelja prioritet su dom, porodica a moguće je rešavanje pitanja nekretnina koje već neko vreme predstavlja problem. Ljubav: prva polovina meseca donosi napete odnose sa voljenom osobom, dok od 20.12 dolazi do harmonizacije. Ako ste slobodni, mogućnost ulaska u vezu. Zdravlje: u redu je.

Škorpija

Posao: odličan period za sve posovne aktivnosti. Image dovoljno energije da se posvetite onome što želite. Finansije se popravljaju. Ljubav: ukoliko se desi sukob sa partnerom, započećete ga vi. Slobodne Škorpije su zainteresovane za mlađu osobu. Zdravlje: moguće povrede.

Strelac

Posao: finansije je značajno popravljaju i sada ste veliki optimista, međutim, suzdržite se nepotrebnih troškova. Promene u okviru trenutnog posla. Ljubav: nervozu koju osećate prenosite na partnera. Kontrolišite se. ako ste slobodni, moguća je tajna veza. Zdravlje: pojačan apetit.

Jarac

Posao: vi ste pod srećnom zvezdom od ovog meseca a sada ćete osetiti i veliko rasterećenje I ubiranje plodova rada sledi upravo u decembru. Ljubav: zauzeti Jarčevi donose važne odluke koje se tiču budućnosti partnerstva. Slobodni Jarčevi  ulaze u vezu. Zdravlje: umorni ste.

Vodolija

Posao: borbeni ste kada je status na ovom polju u pitanju i trudite se da svoje ideje izgurate u prvi plan. Sukob s autoritetima. Ljubav: druga polovina meseca je daleko bolja kada je ljubav u pitanju. Ako ste zauzeti, sada se možete poboljšati komunikaciju i uneti strasti. Slobodne Vodolije šarmiraju okolinu i neodoljivi su. Zdravlje: moguće povrede.

Ribe

Posao: u decembru se mnogim pripadnicima vašeg znaka smeši unapređenje a vi ćete se dvoumiti da li da to prihvatite. Ljubav: ukoliko ste zauzeti, zajedno sa voljenom osobom pravite planove za budućnost. Slobodne Ribe su zainteresovane za nekog od prijatelja. Zdravlje: osetljiva kolena.