Horoskop

Nedeljni horoskop do 24. decembra: Ovo je najbolja nedelja pred kraj godine za OVE znakove!

Nedeljni horoskop do 24. decembra: Ovo je najbolja nedelja pred kraj godine za OVE znakove!

story

Pročitajte šta vam donosi nedelja do 24. decembra...

Ovan

Posao: Provodite dosta vremena na poslu i mada vas to iscrpljuje, ne dozvoljavate da utiče na vašu produktivnost. Imate velike troškove koji vas čine nezadovoljnim. Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, distancirani ste od voljene osobe koja nije zadovoljna takvom situacijom. Slobodni pripadnici vašeg znaka biće impresionirani jednom zauzetom osobom. Zdravlje: Sve je u redu.

Na narednoj strani pročitajte nedeljni horoskop za ostale znakove...

Bik

Posao: Usporili ste i to će se odraziti na vaše rezultate na polju posla, ali i na odnos s nadređenima, koji od vas traže da ulažete više energije u ono što radite. Finansije su stabilne iako očekujete više. Ljubav: Ako ste zauzeti, odnos s voljenom osobom je na “staklenim nogama”. Budite pažljivi da ne biste nešto pogrešno rekli. Ako ste ipak slobodni, ljubav vam je važna ali je na drugom mestu. Zdravlje: Stabilno.

Blizanci

Posao: Porodični odnosi su vam na prvom mestu, ali bićete prinuđeni da ih stavite na drugo mesto zbog mnoštvaobaveza. Moguć problem s jednim od roditelja, kao i briga oko nekretnine. Ljubav: Zauzeti pripadnici vašeg znaka dobijaju neophodnu podršku od voljene osobe. Ukoliko ste još uvek slobodni, izloženi ste velikom stresu i to vam zaokuplja svu pažnju. Zdravlje: Naglašena nervoza.

Rak

Posao: Tranzitni Mesec je u povoljnom asektu s vašim znakom što vam omogućava brzu realizaciju planova, ali vas istovremeno čini nervoznima, tako da ćete biti emotivno osetljiviji nego inače. Ljubav: Zauzeti pripadnici vašeg znaka preispituju odnos s voljenom osobom i traže način da poboljšaju stanje. Ukoliko ste slobodni, moguć je susret sa sudbinskom osobom. Zdravlje: Stomačni problemi.

Lav

Posao: Dolazi do pozitivnog obrta na ovom polju i bićete prezadovoljni sopstvenim rezultatima tokom narednih sedam dana. Smeše vam se pohvale nadređenih uz mogući napredak. Ljubav: Zauzeti pripadnici vašeg znaka fokusirani su na posao i to će im oduzimati dosta vremena, što će partner ipak razumeti. Ukoliko ste slobodni, za vas je zainetersovana osoba rođena u vatrenom znaku. Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Emotivniji ste nego inače i to je baš neobično za vas, s obzirom na to da se uvek vodite raciom. Sada je nešto drugačije i zato povedite računa kad donosite važne odluke. Ljubav: Zauzeti pripadnici vašeg znaka pronalaze oslonac u voljenoj osobi, dok slobodne Device dosta vremena provode u okviru porodice u želji da skupe energiju za dalje. Zdravlje: Osetljiv želudac.

Vaga

Posao: Iako ste veoma društveni i spremni za saradnju, sada se povlačite u sebe. U narednim danima čeka vas dosta obaveza pa vam je dobra organizacija neophodna. Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, voljena osoba vas preispituje ali ništa ne govori. Sumnjivi ste. Slobodni pripadnici vašeg znaka su distancirani u odnosu na društvo i čekaju pravu osobu. Moguć sudbinski susret.  Zdravlje: Osetljivi zubi i kolena.

Škorpija

Posao: Brinu vas finansije i sve vreme pokušavate ovaj segment da dovedete u red. Pokušajte da se fokusirate na nešto drugo jer se bez razloga stresirate. S druge strane, na poslu je sve u redu. Ljubav: Ako ste u vezi ili braku, pokušavate da popravite komunikaciju s voljenom osobom, ali nailazite na zid. Slobodni pripadnici vašeg znaka nikako ne uspevaju da privuku pažnju jedne mlađe osobe, ma koliko se trudili. Zdravlje: Stabilno.

Strelac

Posao: Prebukirani ste obavezama koje samo pristižu i zato ste poprilično nervozni. Umirite se i napravite plan da biste sve na vreme stigli. Kolege će vam priskočiti u pomoć. Ljubav: Odnos s partnerom menja se iz dana u dan, a niste od onih koji vole takav razvoj situacije jer vam je partnerstvo oslonac. Moguć je prekid. Ako ste slobodni, pojava mlađe osobe donosi dašak pozitive u vaš život. Zdravlje: Sve je u redu.

Jarac

Posao: Imate velika očekivanja, a realnost vam govori drugačije. Budite strpljivi jer ćete uskoro biti nagrađeni za svoj trud. Finansijska situacija je zadovoljavajuća, mada ne u onoj meri kako vi očekujete. Ljubav: Ako ste zauzeti, veliki broj pripadnika vašeg znaka ne vodi računa o emocijama voljene osobe. Slobodni Jarčevi okreću se poslu i poziciji i sada zaista nemaju vremena za ljubav. Zdravlje: Prekontrolišite šećer u krvi.

Vodolija

Posao: Potrebno vam je nešto drugačije u odnosu na trenutnu situaciju na polju posla, ali nikako ne možete da shvatite šta. Što manje planirate, to će biti bolje po vas. Ljubav: Pritajili ste se i preispitujete svoje emocije prema voljenoj osobi. Ukoliko ste slobodni, moguća je tajna romansa s nekim ko je nešto stariji od vas. Vrlo brzo će to biti i zvanična veza. Zdravlje: Moguća nesanica.

Ribe

Posao: Pokušavate i uspevate da privedete kraju sve što je zaostalo jer želite u sledeću godinu da uđete mirne glave i rasterećeniji nego inače. Moguć iznenadni priliv novca. Ljubav: Ako ste zauzeti, pred vama je miran period od sedam dana, s povremenim nesporazumima u komunikaciji. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo preko prijatelja ili romansa s jednim od njih. Zdravlje: Nema nikakvih problema.