Horoskop

Nedeljni horoskop do 29. oktobra 2023. godine: Kome će život promeniti sudbinski susret, a ko gubi veliku količinu novca

Nedeljni horoskop do 29. oktobra 2023. godine donosi velike promene

Nedeljni horoskop do 29. oktobra 2023. godine: Kome će život promeniti sudbinski susret, a ko gubi veliku količinu novca

Shutterstock

Nedeljni horoskop do 29. oktobra 2023. godine

Ovan: 
 

Posao: U ovoj sedmici imate sve preduslove za uspešno poslovanje. Jedan je od povoljnijih perioda za vas  na poslovnom planu u kome možete da realizujete većinu aktivnosti koje ste zacrtali. Odnos sa saradnicima na poslu će se popraviti, a od nadređenih možete da očekujete više poštovanja vašeg autoriteta i integriteta. Bez žurbe i forsiranja sebe i drugih, radite ustaljenim tempom, konačno je oko vas stabilna atmosfera, što će vas dodatno motivisati.

Ljubav: Ove sedmice savet za Ovnove koji su u emotivnim vezama bio bi da budu pokretači akcije, što i jeste u skladu s njihovom prirodom. Napravite neke pozitivne zaokrete i videćete da će vam se i partner ubrzo pridružiti. Poželjno bi bilo da unesete novine, da pokrenete lepa dešavanja, da prijatno iznenadite partnera. Slobodni Ovnovi, zanimljivi kontakti sa suprotnim polom, ali bez mnogo konkretnih dešavanja. Samo komunikacija koja čas ide dobro, čas zastane, potrebno je malo više truda.

Zdravlje: Ovaj period donosi pad energije, što se najviše može odraziti na disajne puteve, moguće alergije i problemi sa astmom.

 

Pročitajte VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. godinu

Bik

Posao: Vrlo uspešna radna sedmica je pred Bikovima. Vaši ciljevi počinju da se ispunjavaju i postajete i te kako svesni da će pozitivne promene koje ste priželjkivali ubrzo biti realizovane. Sve što je vezano za inostranstvo može dominirati u ovom periodu. Vreme je vaš saveznik, jer vaši saradnici nemaju mogućnost da dalekosežno sagledaju situaciju kao vi. Nastavite tako, na dobrom ste putu.

Ljubav: Kod Bikova u emotivnim pričama, dobro raspoloženje i optimizam će se vratiti u vaš život  i to će biti i te kako primetno. Vreme je za rešavanje bitnih pitanja, za postavljanje odnosa na drugačije, stabilnije i pozitivnije osnove. Ukoliko ste bili u nedoumici u vezi s partnerom, odbacite sumnje i krenite napred pozitivno i u paru. Možda se odlučite i za neki poklon, to je sjajna ideja da dodatno usrećite osobu koju volite. Slobodni Bikovi, ukoliko se neka zanimljiva komunikacija pokrenula u proteklom periodu, sada je šansa za ozbiljniji nastavak i ulazak u vezu. Stvari napreduju, polako, ali sigurno.

Zdravlje: Tokom celog perioda možete osećati tegobe u kičmenom delu, stoga se potrudite da preventivno reagujete, izbegavajte veće fizičke napore i nagle pokrete.



Blizanci

Posao: Ova radna sedmica Blizancima donosi promenu situacije nabolje, otvoriće se neke nove mogućnosti konkretno za vašu poziciju preko novih saradnika. Čekaju vas preokreti kojima ste se nadali i neki veliki i jaki događaji koji rešavaju vašu poslovnu budućnost. Period pred vama doneće ogromne, korenite promene za koje morate biti spremni. Tenzije u vezi sa finansijama polako će početi da popuštaju, sledi priliv koji niste očekivali.

Ljubav: Zauzeti Blizanci, ova sedmica  donosi vam mogućnost da vaš odnos bude stabilan, ne dozvolite da vas situacije oko vas nerviraju. Pravi je momenat da se primirite i raspetljate zamršene odnose. Slobodni Blizanci, imaćete dobar period da se fino provedete, flertujete i upoznate novu intrigantnu osobu. Pitanje je samo da li imate iste sklonosti.

Zdravlje: Umor, iscrpljenost i hronične boljke obeležiće ovu sedmicu kada je o zdravlju reču.

Nedeljni horoskop do 29. oktobra za preostale horoskopske znake pročitajte u nastavku 

Rak

Posao: Ne baš laka radna sedmica je pred Rakovima, a na mnogo toga nećete moći lično da utičete. Poslovi će ići sporije nego što bi trebalo i to se odražava na vaš nervozan stav. Prekoračenje rokova je zasigurno moguće i vi to morate prihvatiti, ali pokušajte da opravdate sebe. To je neophodno da biste pokrenuli neke stvari u pravom smeru i izbegli kritiku na sopstveni račun.

Ljubav: Rakovima koji su u emotivnim vezama predstoji još jedna dosta dobra ljubavna sedmica. Provešćete uglavnom miran period sa partnerom, budite maksimalno opušteni i napunite se pozitivnom energijom. Potrudite se da što više razgovarate i posebno se pozabavite razgovorima o budućnosti vašeg odnosa. Slobodni Rakovi trebalo bi dobro da se raspitaju o osobi koju su upoznali i koja ih veoma privlači pre nego što stupe u ozbiljnije šeme kako bi izbegli potencijalna razočarenja.

Zdravlje: U ovoj sedmici treblo bi da radite na jačanju imuniteta. Urinarni trakt vam može zadavati izvesne tegobe.

Pročitaje: Mesečni horoskop za oktobar - Raskidi, promene posla - jednom znaku život će biti uništen



 

Lav
 

Posao: Očekuje vas veoma zahtevna, naporna i prepuna obaveza radna sedmica. Biće sve u redu ako budete mudri i strpljivi. Bićete u velikoj žurbi, moguće je da ste u zaostatku sa nekim obavezama i sada ćete na sve načine pokušavati da posao privedete kraju. To će ići vrlo teško jer će konstantno iskakati problemi vezani za međuljudske odnose, organizaciju, čak i finansije. 

Ljubav: Uglavnom ćete sa partnerom dobro funkcionisati, jer ste oboje spremni da se prilagodite jedno drugom i napravite dogovor. Najbitnije je da komunikaciju podignete za nivo više i podelite obaveze. Od vas se očekuje da budete faktor stabilnosti, stoga dosta toga zavisi od vas. Slobodni Lavovi, nameštaće vam se okolnosti za muvanja, flert i upoznavanje.

Zdravlje: Lavovi ove sedmice mogu imati problema sa stomakom, a moguće su i jače glavobolje ili nesanica.



Devica

Posao: Dosta dinamična poslovna sedmica je pred Devicama, biće i poslovnih izazova, ali će sve ići tokom koji je najbolji po vas. Sledi stabilizacija na poslovnom planu i smanjenje tenzije, što će dovesti do rasterećenja i kvalitetnijeg obavljanja poslovnih zadataka. Pred kraj sedmice poboljšanje finansijske situacije i mogućnost kontakta sa novim poslovnim saradnikom.

Ljubav: Device koje su u emotivnim vezama trebalo bi da ove sedmice na prvo mesto stave odnos sa partnerom. Organizujte druženje, više zajedničkih aktivnosti i izlazaka i, jednom rečju, uživajte. Slobodne Device, niko ne može da vam čita misli i osećanja. Ukoliko želite da privučete novu ljubav u svoj život, budite spremni i otvoreni za razmenu najfinijih emocija, dajte šansu nekom kome je stalo da vam se približi.

Zdravlje: U ovoj sedmici biće potrebno da se što više psihofizički relaksirate. Dovoljno spavajte i generalno se više odmarajte.

Nedeljni horoskop do 29. oktobra za preostale horoskopske znake pročitajte u nastavku 

 

Vaga

Posao: U poslovnom segmentu naredna sedmica za predstavnike znaka Vage biće solidna, donosi poboljšanje na polju posla, bolju organizaciju, ali i neke manje šanse za nove poslove ili za neke koji su prekinuti, a imaju mogućnost produženja. Vi ćete biti centralna figura u nekom projektu koji vas očekuje u narednom periodu. To ide korak po korak i verovatno za sada nemate velike pomake, ali jasno vam je da se stvari polako rešavaju.

Ljubav: Provodite što više vremena sa partnerom i obnovite neke porodične odnose koje ste zapostavili. Period je dobar za sve vrste provoda, zabavu, izlaske i putovanja sa prijateljima i partnerom. Stoga se opustite i maksimalno uživajte. Slobodni, nova osoba u vašem životu zaintrigirala vas je možda i više nego što ste svesni. Opustite se i nemojte biti toliko rezervisani.

Zdravlje: Ove sedmice možete imati probleme sa glavoboljama, kolebanjem krvnog pritiska  i meteoropatskim reakcijama.

Pročitajte Najopasniji astro znakovi - Povrediće vas kada se najmanje budete nadali

 

Škorpija

Posao: Dinamična poslovna sedmica je pred Škorpijama, pa se dodatno naoštrite i budite spremni za akciju, jer počinje vaš period. Sve što se vezuje za inostranstvo kreće užurbanijim tokom. Možete dobiti vrlo zanimljive predloge. Moraćete da pojurite neke papire baš oko novog posla ili da nabavite dokumentaciju koja vam je potrebna za rad, ali u svakom slučaju sve je to neophodno za neke buduće korake. Odjednom će se otvoriti gomila dešavanja, nove informacije i vesti od kojih ste neke čekali, a neke i ne. U svakom slučaju vreme je na vašoj strani, a na vama je da ga iskoristite na najbolji mogući način.

Ljubav: Zauzete Škorpije, pred vama je vrlo povoljna ljubavna sedmica. Treba vam više i kvalitetnije komunikacije, treba se uklopiti po mnogim pitanjima, radite na svom odnosu. Mali znaci pažnje i pokloni, inicijativa kada su u pitanju potrebe partnera su u ovom periodu naglašene. Slobodne Škorpije, ukoliko ne napravite konkretne poteze prema osobi koja vas privlači, nećete ni znati na čemu ste.

Zdravlje: Ove sedmice moguće su respiratorne tegobe, alergije, vodite računa o ishrani, a pripazite se i sitnih fizičkih povreda ukoliko trenirate.


Strelac
 

Posao: Obim posla i obaveza se povećava u ovom periodu, što će vam dodatno zakomplikovati život. Ovo je prilično radna sedmica za vas, biće potrebno da sve svoje snage i napore uložite na više strana i da se dobro organizujete jer će vam pažnja biti rasuta zbog mnogobrojnih sitnih obaveza koje će iskrsavati. I dalje imate zaostale obaveze, pa ih nemojte stavljati pod tepih. Trebalo bi da budete oprezni sa papirima i ugovorima. Finansije idu nabolje.

Ljubav: Trebalo bi da budete u širem krugu ljudi ove sedmice, da se provodite maksimalno dobro i potrudite se da se opustite. Sve probleme koje imate sa partnerom preispitajte sa svih strana i odlučite se za prioritetne stvari i zajedničke teme koje vas zaista ispunjavaju. Otvaraju se novi putevi pred vama, kad je vaša veza u pitanju, morate oboje učiniti malo napora da napravite sebi najbolju i najprijatniju dimenziju odnosa. Slobodni Strelčevi, lomite se i niste sigurni da li da se upuštate u nešto dublje sa osobom koju ste nedavno upoznali. Ova osoba vredi truda i svakako je preporuka da je bolje upoznate. Na kraju krajeva rizikujte, jer dok ne probate nećete ni saznati.

Zdravlje: Zdravlje uglavnom stabilno tokom celog perioda. Eventualno povedite računa o probavnom i urogenitalnom traktu.


Jarac

Posao: Ove sedmice na poslovnom planu Jarčeva nema loših aspekata, sve bi trebalo da ide prema naznačenim planovima. Očekivani rezultati su tu, odnosi sa kolegama su u suštini dobri, sa nadređenima zadovoljavajući. Prihvatite poneki konstruktivan savet i razmislite o promeni neke poslovne koncepcije, nemojte biti zatvoreni za nove ideje. Finansije će biti stabilne sa tendencijom uvećanja. Sve u svemu, opušteno dočekujete kraj meseca.

Ljubav: Biće opušteno i kod Jarčeva koji su u vezi. Na zajedničkim ste talasnim dužinama, o svemu možete lako da se dogovorite, tako da vam predstoji stabilan i miran period za uživanje sa voljenom osobom. Iskoristite ga na najbolji mogući način, opustite se, izlazite, kako god vama to odgovara. Slobodni Jarčevi, opustite se i uživajte u novim poznanstvima. Dopustite da vas otkriju i nađu put do vašeg srca.

Zdravlje: Ove sedmice možete imati standardne probleme sa kičmom i zglobovima, stoga dodatno povedite računa.


Vodolija

Posao: Vodolije, planirali ste neke stvari, ali zbog manjka vremena možda bi bilo bolje deo toga ostaviti za naredni period. Nemojte da zbog žurbe neke stvari ne uradite kako treba ili da zaboravite nešto što vam je bitno. Dobro procenite vreme i finansijska ulaganja i ne zalećite se i sve će ići dobro. Ne bi trebalo previše rizikovati, zato je potrebna dodatna analiza. Sve u svemu, pred vama je jedna dinamična radna sedmica i savet je da se ne rasplinete na sto strana i preskačete korake, već etapno radite sve što se od vas očekuje.

Ljubav: Zauzete Vodolije, ova sedmica je naročito dobra za putovanja, pa se maksimalno angažujte na tom polju. Vaš partner očekuje veću posvećenost zajedničkim prijateljima i viđanjima, koja treba da budu češća. Menjajte sebe nabolje, bavite se svojom vezom, porodicom, prijateljima. Imaćete mnogo poziva za druženje, odgovorite pozitivno na sve i uključite partnera u sve tokove. Slobodni, neko se pojavio ko izaziva interesovanje kod vas, budite malo otvoreniji i postupite prema sopstvenoj intuiciji i osećaju.

Zdravlje: Ove sedmice pričuvajte se povreda od oštrih predmeta, planirajte više šetnje i drugih umerenijih fizičkih aktivnosti.


Ribe

Posao: Ove sedmice situacija na poslovnom planu većine Riba je promenljiva. Verovatno će ritam ići korak napred dva nazad, ali i to nije loše da biste proverili planove i nacrte. Potrudite se da iskoristite nečiju podršku i prionite na neka lična usavršavanja, trebaće vam za neko buduće vreme. Mogući su problemi sa papirologijom i tehnički problemi u odrađivanju ugovorenih stavki, ali vi ponudite neka svoja nestandardna rešenja. Komunikacija sa kolegama će biti povremeno naporna, najviše zbog nerazumevanja vašeg načina rada i sagledavanja situacije.

Ljubav: U toku ove sedmice potrebno je da vi i partner budete što otvoreniji jedno prema drugom, da razgovarate čak i o nekim situacijama koje vam smetaju ili vas bole, jer ćete jedino na taj način razbiti nepoverenje koje se možda uvuklo između vas. Oboje budite  spremni darugačije sagledate stvari i ovo će brzo doneti rezultate, pogotovo od drugog dela sedmice. Slobodne Ribe, lepi dani su pred vama, a postoji šansa i da uplovite u nove ljubavne vode. Opustite se i uživajte u svemu lepom što vam se dešava.

Zdravlje: Zdravlje uglavnom stabilno, mogući su napetost i razdražljivost zbog nedostatka sna, stoga dovoljno se odmarajte i relaksirajte.

Nedeljni horoskop do 29. oktobra preuzet sa sajta astroputnik.com

Komentari (0)

Loading