Horoskop

Jedan dan u februaru posebno kritičan: Moguće svađe, problemi, ali i finansijski krah

Astrološka prognoza za februar ne obećava

Jedan dan u februaru posebno kritičan: Moguće svađe, problemi, ali i finansijski krah

daria kaats / pexels

Pripremite se za razdoblje u kojem će biti puno promena, a evo koji su dani u februaru najizazovniji. Astrološka prognoza za februar ne obećava za ove znake Zodijaka.

Pročitajte: Prati vas poseban pečat sudbine - Šta znači ako imate nulu u datumu rođenja

Februar će biti izuzetno naporan mesec po pitanju opasnih astroloških događaja. Biće čak osam datuma koji će izazivati nevolje za sve znakove pa je važno znati šta svaki od njih znači i kako izbeći problem ovih dana i u budućnosti.

5. februar – konjunkcija Plutona i Merkura

Na ovaj datum će se Pluton i Merkur poravnati sa Zemljom. Astrolozi napominju da se 5. februara možemo suočiti s velikim problemima u ljubavnom i komunikacionom smislu generalno.

Ove dve planete stvaraće haos i naterati ljude da se češće svađaju i više pokušavaju da odbrane svoje mišljenje u dijalozima. Budite oprezni s rečima i postupcima.
 

13. februar – Mars prelazi u znak Vodolije

Mars u Vodoliji ne može se nazvati negativnim, ali boravak u ovom znaku mu je svakako manje ugodan nego u Jarcu. Ovog 13. februara, zbog smanjenja pozitivne energije Marsa, mogli bismo doživeti gubitak motivacije i produktivnosti.

To neće imati kritičan uticaj na vaš uspeh, ali pokušajte da pronađete snagu da ne budete lenji. Uopšteno, do 22. marta, dok je planeta u ovom vazdušnom znaku, zadržaćemo snagu volje i želju da idemo ka uspehu.

Pexels

 

 

14. februar – Mars u konjunkciji s Plutonom

Druga konjunkcija u mesecu ponovo uključuje Pluton, ali sada u konjunkciji s Marsom. Dan bi mogao biti pun svađa. Najverovatnije će ljudi češće hteti da pokažu svoju superiornost jedni drugima. Ovo će biti dan hvalisanja i bezobzirne dominacije, želje da pokorite sve oko sebe.

16. februar — Venera prelazi u znak Vodolije
Venera u Vodoliji se ne oseća loše, ali je definitivno puno gore nego u Jarcu. To znači da ćemo 16. februara osetiti snažan gubitak snage. Mogući su zdravstveni problemi, posebno psihički. Budite oprezni i nemojte se obeshrabriti, podržite svoje voljene, piše Zadovoljna.rs.

17. februar – Venera u konjunkciji s Plutonom
Treća konjunkcija i opet Pluton. Sada neće moći da deli svoje mesto na nebu s Venerom, što znači naglo pogoršanje. Trudite se da tog dana budete što više sami, pogotovo ako ste pod uticajem tuđih raspoloženja, slabo se nosite s energetskim vampirima i nikako ne možete da im se oduprete.

22. februar – Venera u konjunkciji s Marsom

Četvrta konjunkcija dogodiće se između Venere i Marsa. Ovo će biti period kada ne treba računati na diplomatiju i traženje kompromisa u komunikaciji, piše story.

Biće puno svađa, sebičnosti, tvrdoglavih ljudi, razdražljivosti, grubosti i bezobrazluka, pogotovo na putevima.

shutterstock

 

 

23. februar – Merkur prelazi u znak Riba

Merkur u Ribama je vrlo slab. Ovog 23. februara mnogi će imati finansijskih problema pa je od 23. februara do 10. marta bolje izbegavati nepotrebne kupovine.

Posebno se to odnosi na sam prelazni dan – 23.februar. Mnoge finansijske transakcije mogle bi propasti ovog dana.

28. februar – trostruka konjunkcija Sunca, Merkura i Saturna
Najopasniji dan u mesecu. Sunce, Merkur i Saturn će se poređati i boriti za priliku da utiču na nas. To će dovesti do haosa u apsolutno svim područjima života. Neće postojati nijedno područje na koje ova tri suprotstavljena objekta neće uticati.

Komentari (0)

Loading