Horoskop

Nedeljni horoskop do 10. marta 2024. godine: Naporni dani za Bikove, Rakovima pad energije

Nedeljni horoskop do 10. marta 2024. godine

Nedeljni horoskop do 10. marta 2024. godine: Naporni dani za Bikove, Rakovima pad energije

Shutterstock

Nedeljni horoskop do 3. marta 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Ovan

 

dnevni horoskop

Posao: Vrlo dobra radna sedmica je pred tipičnim Ovnovima, biće dosta interesantnih poslovnih prilika, verovatno nešto što i ne očekujete.

Može biti u pitanju zanimljiva saradnja sa dobrim finansijskim efektom. Poslovni segment je prilično dobro aspektovan, probleme rešavate sa lakoćom, nove mogućnosti se otvaraju, i vi se u ovom trenutku namećete na najbolji mogući način. Samo napred.

Ljubav: Biće u ovoj sedmici i pozitivnih i lepih situacija al ii nesuglasica sa partnerom. Može doći do sitnih rasprava i čarki koje morate brzo da rešite.

Izbegavajte okolišanje u iskazivanju jer to može dovesti do dodatnih problema, naročito kada su u pitanju zajednički planovi. Slobodnim Ovnovima sledi dobro raspoloženje, ali i mogućnosti za početke novih emotivnih priča. Potrudite se da što više budete u pokretu, sa društvom, u izlascima.

Zdravlje: Nema razloga za veću zabrinutost u sferi zdravlja. Ovaj period donosi vam pad imuniteta i energije, što se najviše može odraziti na glavobolje i bolove u kostima.

 

Bik

 

dnevni horoskop

Posao: Naporna radna sedmica očekuje većinu tipičnih Bikova. Zbog povećanog obima posla, bićete angažovani više nego standardno.

Obratite pažnju na komunikaciju, mogući su problemi zbog vas i vašeg stava i nastupa koji bi mogao biti prenaglašen. Morate sami da se potrudite oko toga da upakujete bolje stvari na način koji je prihvatljiv i ne vređa nikoga. Krajem sedmice finansijska situacija je u prvom planu, biće nekih neplanskih troškova.

Ljubav: Zauzeti Bikovi bi trebalo da budu maksimalno iskreni i otvoreni prema partneru i uživaju koliko god im to mogućnosti dozvoljavaju.

Početak sedmice donosi nešto novo na polju partnerskih odnosa, može biti i neka nova osoba ili bar promenu u načinu komunikacije u vezi. Ovo je mesec u kome treba da budete darežljivi prema partneru, vratiće vam se višestruko.

Slobodni mogu upoznati novu osobu koja će im se na prvi pogled dopasti, ali će biti u velikoj dilemi kako i da li treba da reaguju. Poslušajte svoju intuiciju.

Zdravlje: Tokom cele nedelje zdravlje zadovoljavajuće, najviše računa trebalo bi da povedete oko ishrane.

 

Nedeljni horoskop do 10. marta za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: Biće potrebno da se prilagodite drugima, što neće ići lako većini pripadnika ovog sazvežđa. Odnosi sa saradnicima su u ovoj nedelji malo nedefinisani, pa ćete morati malo više truda i energije da uložite da pronađete neko rešenje ili dogovor.

Slede vam problemi i ograničenja u finansijskom segmentu, i u pogledu probijanja nekih rokova za završetke poslova. Krajem sedmice pokušajte da uz pomoć nekog od poverenja dođete do adekvatnog rešenja i dovedete poslovni segment u mirnije tokove.

Ljubav: Trebalo bi  malo ozbiljnije da se pozabavite vašom vezom. Šta god da rešite ili kako odlučite u vašoj vezi, budite sigurni da će isto ponovo doći na dnevni red. Sve ono što sada definišete ponovo će isplivati kao situacija koju treba rešavati.

Prema tome, rešavajte iz korena svaki problem, i najsitniji i onaj najveći, jer neke odgovore i rešenja ne možete više da odlažete. Slobodni Blizanci, što se ljubavne sfere tiče, nešto staro može ponovo postati novo. Ne mora da bude to uopšte loše po vas, razmislite o tim mogućnostima.

Zdravlje: Zdravlje promenljivo tokom cele sedmice. Biće prisutna nervoza i mentalna nestabilnost, mogući su zdravstveni problemi sa cirkulacijom, glavoboljama i mišićnim grčevima.

Rak

dnevni horoskop

Posao: Solidna radna sedmica je pred većinom Rakova. Na samom startu imaćete mogućnost za bitan kontakt ili početak komunikacije sa osobom koja vam može dosta pomoći prilikom dobijanja novog posla ili projekta.

I pored početnog sporog tempa i odlaganja, definisaće se mogućnosti da obavite stvari na zadovoljavajući način. Od sredine sedmice važno je da pokušate da pozavršavate sve prethodne radne zadatke pre nego što prihvatite nove obaveze.

Ljubav: Promenljiva atmosfera očekuje vas na emotivnom planu. Za zauzete pripadnike znaka Raka doći će do zahlađenja u komunikaciji sa partnerom.

Početak sedmice biće naročito težak za dogovore sa partnerom, biće neophodno strpljenje i kompromis sa obe strane da bi se problem prevazišao, posavetujte se s nekim autoritetom. Slobodni Rakovi, neki prijateljski kontakt u početku mogao bi da preraste u nešto više.

Zdravlje: Početkom perioda imaćete veći pad energije. Mogući su hronični problemi, na prvom mestu sa disajnim putevima, alergije, astma.

 

Lav

dnevni horoskop

Posao: Ova radna sedmica Lavovima donosi dosta promena u postojećim poslovnim aktivnostima. Analizirajte svaki detalj i ne dozvolite da vam nešto slučajno promakne. Mogli biste u nekoj situaciji brzopleto reagovati i time dovesti neki vaš projekat u pitanje.

Potrudite se da se maksimalno fokusirate na najbitnije stvari. Od sredine sedmice sve ide na teži i komplikovaniji način, uz mnogo više potrošene energije. Razmimoilaženja sa neposrednim saradnicima u načinu realizacije mogu doprineti većim komplikacijama na putu ka  ciljevima.

Ljubav: Pokušajte ove sedmice da poslušate svoj unutrašnji glas i svoju intuiciju. Potrudite se da stvari između partnera i vas funkcionišu, iako to kod vas nije nekada tako lako izvodljivo.

Ne bežite vi od partnera i vaših problema, jer će vam se vratiti kao bumerang. Slobodni Lavovi – ima tu poneka zanimljiva komunikacija, možda ih ima i nekoliko, pa se potrudite malo više, zanimljiv period je pred vama.

Zdravlje: Tokom ove sedmice savladaće vas depresija i to će se odraziti na nedostatak sna.

Nedeljni horoskop do 10. marta za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Devica

dnevni horoskop

Posao: Ova sedmica je jako dobra na poslovnom planu. Ono što je bitno je da postoje osobe koje vas podržavaju i pomažu vam u svakoj situaciji. Mogući manji problemi u komunikaciji sa saradnicima početkom sedmice. 

Obratite pažnju na informacije koje dobijate, proveravajte ih više puta. Sve ono što ste započeli da radite u proteklom periodu će dati svoje rezultate i vi ste u prvom planu. Po pitanju posla sada vam sve ide na ruku,  i pored povremenih otežanja, komplikacija, ponavljanja situacija i poteškoća u dogovorima. Sve ćete vi to vrlo brzo rešiti i bićete verovatno i nagrađeni.

Ljubav: Početak sedmice donosi nešto novo na polju partnerskih odnosa, može biti novi način organizovanja vremena sa partnerom, veći stepen iskazivanja emocija. Ovo je period u kome treba da budete darežljivi prema partneru, vratiće vam se višestruko. Slobodne Device, postoji dobra osnova za lep emotivni kontakt ove sedmice. Samo nemojte da to bude nešto staro, dajte novo – to će vam prijati.

Zdravlje: Tokom cele sedmice zdravlje vrlo dobro, ne očekuju vas iole ozbiljnije poteškoće.

 

Vaga

dnevni horoskop

Posao: Sedmica sa malo većim poslovnim angažovanjem je pred Vagama, sledi vam proširivanje osnovnog posla na neke potpuno nove pravce. Organizujte svoje saradnike na najbolji mogući način, vi to svakako umete i prionite maksimalno na posao.

Timski rad će svakako dati jako dobre rezultate. Od sredine sedmice očekuje vas mnogo komunikacije oko organizacije sastanaka, gomila dokumenata, bićete zatrpani, nećete uspeti da uradite sve baš onako kako ste zamislili.

Ljubav: Partner nema dovoljno razumevanja za vaše probleme, možda ne obraća pažnju na vaše reči ili neraspoloženje. Na vama je da pokušate da napravite balans u postojećem odnosu i da uverite partnera da su svi problemi rešivi, potreban je samo malo veći trud.

Ne prećutkujte svoje emotivne namere iz nekih vaših razloga, time samo možete zakomplikovati trenutnu situaciju. Slobodne Vage, smišljate razne načine kako da pokrenete komunikaciju i otvorite prostor sa određenom osobom.

Zdravlje: U ovoj sedmici zdravstvena situacija biće stabilna, nemate razloga za neku zabrinutost.

Nedeljni horoskop do 10. marta za preostale znake pročitajte u nastavku

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: Početkom sedmice pojavljuju se komplikacije na polju posla, što većini Škorpija može stvoriti dodatnu nervozu. Biće turbulentno sa bezbroj poslovnih izazova i zastoja gde nećete moći ništa da preduzmete.

Pojaviće se problemi koji se odnose na rokove koje morate ispoštovati naročito kada je papirologija u pitanju. Od sredine sedmice povremeno može biti napetih momenata sa nadređenima koji od vas očekuju da promenite način rada ili pristup obavezama.

Ljubav: Spremni ste da na polju ljubavi pravite ozbiljnije promene i da postojeći odnos dignete na viši nivo. Težite da više vremena provedete u mirnijoj atmosferi sa partnerom. Idite na neki put ili bar u neku lepu šetnju ili izlet u prirodu.

Pred Vama je početak nove faze u vezi i vi ste spremni da u nju uplovite zajednički. Slobodne Škorpije, verovatno će s vama kontaktirati osoba iz prošlosti. Na vama je kako ćete odreagovati.

Zdravlje: Škorpijama ova sedmica može doneti probleme sa vidom i nestabilan hormonski status.

 

Strelac

dnevni horoskop

Posao: Pojačano profesionalno angažovanje, kao nastavak iz prethodnog perioda, biće prisutno tokom ove sedmice kod većine tipičnih Strelčeva.

Bićete zatrpani i nećete moći da postignete planirane stvari i obaveze da završite na način kako ste zamislili.

Nešto ćete morati i da odložite za kasnije, neke rokove u dogovoru sa saradnicima da ispomerate. To  će sve znatno usporavati poslovni proces i unositi veliku nervozu u vaš kolektiv. Nažalost, na neke situacije nismo u mogućnosti da utičemo.

Ljubav: Ova sedmica donosi manje turbulencije u partnerskim odnosima, sitniji zastoji u komunikaciji koji su na sreću kratkotrajni. Prema partneru budite tolerantni ali u isto vreme i obazrivi jer može biti sitnih provokacija i izazova sa druge strane.

Polako sagledajte celokupan problem i vi preuzmite inicijativu u rešavanju tih sitnih problema. Slobodni Strelčevi će imati mogućnost poznanstva sa zanimljivom osobom ili na nekom sastanku ili na nekom putu.

Zdravlje: Solidna zdravstvena slika očekuje vas u ovih sedam dana. Obratite pažnju na ishranu i na imunitet.

Nedeljni horoskop do 10. marta za preostale znake pročitajte u nastavku

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Promenljiva radna sedmica je pred Jarčevima. U prvoj polovini postojaće mogućnost za nove šanse koje će se otvoriti kroz kontakte koje ste ostvarili, a moguće je i da vas neko od prijatelja pogura u pravom smeru.

Iskoristite podršku koja vam se u ovom periodu nudi i prihvatite prilike koje će se pojaviti. Od sredine sedmice morate se osloniti na sopstvenu intuiciju i snalažljivost. Mogući su problemi sa nadređenima jer neće moći da razumeju vašu strategiju u potpunosti. Imaćete  neke ideje koje nisu standardne za vas i teško ćete imati podršku vaše okoline u njihovoj realizaciji.

Ljubav: Zauzeti Jarčevi, potrudite se da imate što više zajedničkih aktivnosti sa partnerom. Imaćete potrebu za porodičnim okupljanjima, obnavljanjima nekih kontakata koje ste zapostavili.

Neke sitne nesuglasice se potrudite da eliminišete na najbezbolniji i najbrži način, bez mnogo pompe. Slobodni, dešavanja nekih bi moglo biti, ali sve će zavisiti od vas i vašeg raspoloženja.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče, najviše problema tokom ove sedmice mogu vam zadavati respiratorne infekcije i alergije.

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: Opuštena radna sedmica je pred Vodolijama, što u prevodu znači – ne očekuju vas neke ozbiljnije poteškoće u realizaciji zacrtanih obaveza, iako to vama neće izgledati baš tako.

Razloga za zabrinutost nema ukoliko se držite svog dela posla i radite ne preskačući zadatke. Ono što je bitno je da postoje osobe koje vas podržavaju i pomažu vam u svakoj situaciji.

Na kraju sedmice bićete više nego zadovoljni postignutim.

Ljubav: Možete da očekujete jako dobru atmosferu sa partnerom i dobar provod ukoliko negde zajedno izlazite. Zadovoljni ste, i to treba da pokazujete na svakom koraku. Ukoliko se posvetite izlascima, neka to bude uži krug ljudi ili proverena mesta.

Sve moguće probleme sa lakoćom bi trebalo da eliminišete, onako u hodu, zajedničkim snagama. Ne prepuštajte drugoj strani inicijativu, već vi budite pokretač lepih i pozitivnih dešavanja. Slobodni bi mogli da uspostave neku finu komunikaciju preko društvenih mreža.

Zdravlje: Osim povremenih padova energije, svi ozbiljniji zdravstveni problemi trebalo bi da vas tokom ove sedmice zaobiđu.

 

Ribe

dnevni horoskop

Posao: Ova nedelja donosi dosta posla Ribama, ali vi uspešno plivate u svim situacijama. Pozavršavajte sve obaveze koje imate, ne gurajte ih pod tepih da se ne biste našli u nezavidnoj situaciji i bili na meti kritika saradnika ili nadređenih za neke zaostale nezavršene stvari.

Od sredine sedmice pokušajte da kontrolišete ceo proces i sve saradnike, jer su mogući značajniji propusti. Finansijska situacija nije vam naklonjena pa budite dobro organizovani u raspodeli sredstava.

Ljubav: Sa partnerom moguće totalno razilaženje i vremenski i prostorno, kao da niste na istim talasnim dužinama.

Samo razgovorom koji morate vi inicirati možete doći do odgovarajućeg kompromisnog rešenja. Budite uporni, istrajni, potrudite se da negde izađete i provedete se i tako malo odagnate tekuće probleme. Imate veliku potrebu za opuštanjem, pa dajte sve od sebe da uspete na tom planu. Slobodne Ribe, sve je otvoreno za ulazak u novu emotivnu priču sa osobom koju već neko vreme poznajete.

Zdravlje: Zdravlje uglavnom stabilno tokom ove sedmice. Moguć je eventualno zamor i bolovi u mišićima i kostima.

Nedeljni horoskop do 10. marta preuzet je sajta Astroputnik.com

Komentari (0)

Loading