Horoskop

Nedeljni horoskop do 31. marta 2024. godine: Ribe čekaju nepredviđeni troškovi, jedan znak na korak do raskida

Nedeljni horoskop do 31.3.2024. za sve znakove

Nedeljni horoskop  do 31. marta 2024. godine: Ribe čekaju nepredviđeni troškovi,  jedan znak na korak do raskida

Shutterstock

Nedeljni horoskop do 31. marta 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Ovan

 

dnevni horoskop

Posao: Intenzivni radni ritam  očekuje većinu tipičnih Ovnova tokom cele radne sedmice, ali nema razloga za zabrinutost. 

Nadređeni će biti jako zahtevni, a vi ćete morati da pokažete svoj ozbiljan i profesionalan pristup rešavanju najtežih situacija. Svi će biti usmereni ka vama, budite oprezni da ne napravite neki bespotreban propust.

Krajem sedmice otvaraju vam se nove poslovne mogućnosti za saradnju sa inostranstvom. Iskoristite ovu sedmicu i na finansijskom planu jer sada imate mogućnosti da naplatite neka zaostala dugovanja.

Ljubav: Kraj meseca donosi stabilizaciju u odnosima kod zauzetih Ovnova, ali zahteva maksimalnu posvećenost planovima i zajedničkim prijateljima.

Planiranje putovanja krajem meseca ili odlazak na kraći odmor bi vam prijao. Bićete u prilici da budete u širem društvu, obavezno uključite i partnera, očekuju vas dobar provod i zabava.

Slobodni, najviše šansi da nekog upoznate je preko društvenih mreža. Aktivirajte se.

Zdravlje: Zdravstvena situacija biće stabilna cele sedmice ukoliko se dovoljno budete odmarali i provodili više vremena na otvorenom.

Bik

 

dnevni horoskop

Posao: Ova radna sedmica donosi  ozbiljnije poslovne izazove Bikovima, ali i smirivanje situacije na neki način u odnosu na prethodni period. Vaš način pristupa poslu i obavezama ući će u vidokrug vašim nadređenima i bićete u povoljnom položaju.

Finansije dobro planirajte i ne ulećite u nepouzdane transakcije. Sagledajte stvari iz više uglova, posavetujte se sa nekim, pa tek onda krenite u konkretnu akciju. Ne bi trebalo da slušate savete neproverenih saradnika, proveravajte informacije više puta.

Ljubav: Bikovi koji su u vezi trebalo bi da se što više kreću, druže sa prijateljima i rođacima na prijatnim i zanimljivim mestima.

Treba da motivišete partnera nekim finim znacima pažnje ili poklonima. Sitne nesuglasice zanemarite, nemojte sebi komplikovati život, bavite se lepim stvarima i suštinom svoje veze.

Treba da vam zajednički trenuci prolete bezbrižno i opušteno, a ako bude sitnih peckanja, ignorišite ih, i vi prvi ne provocirajte. Slobodnim Bikovima se smeši nova veza, pa vas očekuje puno romantičnih momenata ove sedmice. Uživajte.

Zdravlje: Zdravlje je promenljivo. Sklonost ka alergijama, a moguća je i osetljivost urinarnog trakta.

 

Nedeljni horoskop do 31. marta za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: Ova sedmica daje akcenat na finansijski plan. Možete imati neplanske izdatke nastale isključivo zahvaljujući sopstvenoj nepažnji.

Potrebno je napomenuti da ne potpisujete nikakve ugovore ukoliko ne morate,  ako morate, neka to bude samo sa proverenim saradnicima.

Uz to, ceo radni proces ići će jako sporo ovih dana, ali moraćete sve da završite. Imate nedovršene poslove iz prošlosti koji su veliko opterećenje.  Biće mnogo promena u poslovnom segmentu, a ništa neće zavisiti  od vas.

Ljubav: Nastavite u stilu kojim ste krenuli u prethodnom mesecu, znači opušteniji pristup. Pokušajte da uskladite očekivanja sa realnim mogućnostima.

Malo ste u oblacima na neki način i pravićete interesantne ljubavne akcije, bićete u širem društvu. Trebalo bi da ovaj period bude period za uživanje, ali se potrudite da  ne preterate sa hedonizmom i neobaveznim pristupom vezi.

Slobodni, da li ćete uleteti u novu priču ili ćete jednostavno uživati u flertu, na vama je. Kombinacija može biti više, što vam savršeno odgovara.

Zdravlje: Tokom ove sedmice moguće je veliko rasipanje energije, pa se potrudite da je redovnim snom i odmorom nadoknadite.

Rak

dnevni horoskop

Posao: Ova sedmica donosi mogućnost velikih promena u sferi posla, i dosta turbulentnu situaciju kod većine predstavnika Rakova.

Moguće je sve, od najvećih problema do maksimalnih rezultata. Treba da budete spremni na sve što hladnije glave. Moraćete da menjate više puta planove realizacije i da, hteli ne hteli, dolazite u sukobe i sa nadređenima i sa kolegama.

Planovi će se menjati, vi ćete biti jako opterećeni i to će vam doneti nervozu, ali na kraju će se sve isplatiti. Finansije će biti na zadovoljavajućem nivou.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje možete očekivati na ljubavnom planu, prvenstveno zbog vaših poslovnih obaveza, partner bi se mogao osetiti zapostavljenim.

Budite malo oprezniji i promišljeniji i sve će biti u redu, jer će i druga strana biti raspoložena za neke nove momente i zajedničke akcije.

Slobodni Rakovi bi trebalo da nastave da izlaze, da se što više druže, a neko zanimljiv će se svakako pojaviti.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče tokom ovog perioda naglašena je iscrpljenost. Nemojte preterivati u svakodnevnim aktivnostima kako se ne bi preforsirali.

 

Lav

dnevni horoskop

Posao: Predstoji vam sedmica u kojoj bi moglo doći do saradnje ili pomoći od neke uticajne osobe iz poslovnog okruženja. Iskoristite ovu mogućnost, jer ostatak meseca za pomoć  od strane drugih je nepovoljnija što se astroloških aspekata tiče.

Posebno obratite pažnju da sredinom sedmice ne potpisujete nikakve ugovore ili obavljate veće finansijske transakcije. Savet na polju ulaganja, možete napraviti grešku ili uložiti novac u pogrešnu investiciju, pa iz tog razloga ne srljajte bez potrebe, biće povoljnijih prilika. Iako vas očekuje dosta komplikacija, trebalo bi da ovo nekako pregurate, doduše uz dosta uložene energije i živaca.

Ljubav: Za zauzete ovo je jedna lepa ljubavna sedmica, u kojoj ćete se zabavljati, izlaziti i uživati u vremenu provedenom sa partnerom.

Ne pravite velike planove, uživajte u trenutku, koristite svoj šarm i smisao za humor da pozitivno delujete na partnera i okruženje.

Partner će vas podržavati i pratiti u svemu što radite. Uživajte. Ako ste slobodni, ova sedmica  donosi neke ljubavne mogućnosti i poznanstva, ali ne i siguran početak ozbiljne veze. Budite veseli, opušteni i komunikativni.

Zdravlje: Bitno je da imate  kontinuiran  san, kao i kvalitetnu i redovnu ishranu kako biste  održali i pojačali imuni sistem.

Nedeljni horoskop do 31. marta za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Devica

dnevni horoskop

Posao: Kada je posao u pitanju kod tipičnih Devica sve će ove sedmice ići komplikovanije. U poslovnom okruženju biće vam neophodne dodatna ozbiljnost i disciplina, ali verovatno i pomoć. Iz svih tih razloga obratite dodatnu pažnju na radno okruženje, sredinom sedmice su mogući veći problemi nego do sada zbog raznoraznih pritisaka.

Dosta promena bi mogli da očekujete, sva komunikacija biće na vama lično i budite maksimalno obazrivi kada su informacije u pitanju jer su naglašene raznorazne malverzacije, a od pojedinih saradnika ni kleštima nećete uspeti da izvučete nešto što vam je potrebno. Bilo kako bilo shvatite ovo kao jedan nepovoljniji period koji će proći.

Ljubav: Zauzete Device trebalo bi da se potrude da izglade sve nesporazume i nesuglasice sa partnerom. Pred vama je dosta mogućnosti za izlaske, druženje i porodična okupljanja. 

Poboljšaćete vaš socijalni život, upoznaćete nove ljude i  sve ide u pozitivnom smeru. Slobodne Device, možete imati neke prilike iz snova, trebalo bi da se više družite i izlazite. Moguće je otpočinjanje nove ljubavne priče. Uživajte.

Zdravlje: Uglavnom dobra i stabilna zdravstvena situacija vas očekuje,  obratite eventualno pažnju na povećanu osetljivost grla i disajnih puteva.

Vaga

dnevni horoskop

Posao: Pred Vagama je radna sedmica koja donosi dosta novih  ideja na polju posla i karijere. Treba da što hrabrije prezentujete sve što ste zamislili i što želite, a niste u potpunosti uobličili i definisali. Počinje period pozitivnih dešavanja u vašoj karijeri, budite spremni na to.

Ako tražite posao, otvoriće se nove mogućnosti. Naoružajte se dobrom pozitivnom energijom, budite dobro organizovani i poslovne saradnike prilagodite vašem tempu rada. Iskoristite period da finansijski pozavršavate započeto, zatvorite tokove novca. Možete očekivati neke zaostale isplate, ali nemojte da taj novac  potrošite  na neke nepotrebne stvari.

Ljubav: Odlična sedmica je pred vama na polju emotivno-ljubavnih relacija, i sve ide ka tome da se prijatno osećate. Ljudi oko vas su pozitivni, budite i vi takvi.

Mnoge Vage imaće mogućnost da upoznaju interesantnu osobu preko posla, koja bi u budućnosti mogla biti dobra za druženje, ali eventualno i za nešto više.

To se odnosi i na slobodne i na zauzete Vage. Potrebno je prilagođavanje partnerovim obavezama i željama, budite skloni kompromisu i tolerantni i imaćete mirnih i opuštenih narednih sedam dana.

Zdravlje: Tokom ove sedmice najviše problema vam može zadavati opterećenje kardiovaskularnog sistema, stoga povedite malo više računa.

Nedeljni horoskop do 31. marta za preostale znake pročitajte u nastavku

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: Dobra sedmica je pred Škorpijama za pokretanje nekih priča sa inostranstvom. Kockice će se složiti kako treba, sve će doći na svoje mesto, a na vama je da se prilagođavate najbolje što znate. Budite spremni da neke stvari morate više puta ponoviti jer većini neće biti jasne.

Ne bi trebalo da slušate savete neproverenih saradnika, ne gubite vreme na nebitne osobe. Finansijska situacija se poboljšava, ali su mogući neplanski dodatni troškovi.

Budite maksimalno posvećeni organizaciji posla i bavite se saradnicima na pravi način. Unesite malo samokontrole i hrabro gazite ka cilju i kraj sedmice dočekaćete zadovoljni.

Ljubav: Provodite što više vremena sa partnerom i obnovite odnose koje ste zapostavili u porodici. Period je dobar za sve vrste provoda, zabave, izlaske i putovanja sa prijateljima i partnerom.

Potrudite se da ne nervirate partnera bez potrebe i ako ne bude imao energije i razumevanja za vaše akcije.

Slobodne Škorpije će imati emotivne izazove sa više strana koji će ih baš prodrmati. Nemate konkretan plan, samo vam je lepo i uživate.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče kraj meseca može vam doneti probleme sa spavanjem i eventualno stomačne probleme.

Strelac

dnevni horoskop

Posao: Vrlo dobra radna sedmica je pred većinom Strelčeva. Analizirajte svaki detalj i ne dozvolite da vam nešto promakne. Iskoristite pozitivne planetarne aspekte da poboljšate svoj status u poslu kojim se bavite.

Potrudite se da održite sa saradnicima zdrave poslovne kontakte. Budite oprezni prilikom poveravanja važnih detalja sredinom sedmice, jer nije isključena neprijatnost zbog curenja bitnih informacija, ranije nego što bi trebalo.

Ma koliko vam naporno bilo, kraj sedmice dočekaćete zadovoljni postignutim.

Ljubav: Što slobodnim, što zauzetim Strelčevima ova sedmica donosi dosta dinamična i neočekivana  dešavanjima na emotivnom  planu.

Iznenađenja su moguća u svakom segmentu, a zaljubiti se možete u trenutku kada to najmanje očekujete. Ne moraju biti u pitanju veze koje će trajati dugo, ali avantura je svakako u najavi.

Verujte u sebe, sledite instinkte i poradite na diskretnosti, ovo poslednje važi za zauzete Strelčeve. Sve u svemu ovih sedam ljubavnih dana vam neće biti nimalo dosadno. Uživajte.

Zdravlje: Zdravlje stabilno tokom celog perioda. Idite u prirodu, opustite se, posvetite se duhovnoj strani, jogi, meditaciji i pre svega laganim sportskim aktivnostima kako biste eliminisali stres.

Nedeljni horoskop do 31. marta za preostale znake pročitajte u nastavku

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Vi ste u  pregovorima i konkretizaciji novih poslova  i veoma je važno da  istrajete  u tome.  Svu svoju  energiju, iskustvo, ambiciju treba da usmerite na nove projekte i inovacije. Moguće je poslovno putovanje.

Trebalo bi da pojačate komunikaciju sa saradnicima i nametnete svoje stavove, viđenja i iskustva i ne odustajte od toga.

Očekuju vas velika poboljšanja ukoliko budete uporni i dosledni. Kraj meseca je problematičan na planu finansija, novac pristiže, ali ne u onoj meri koja vas zadovoljava, ili su, pak, troškovi dosta pojačani. Nemojte se nikako dodatno zaduživati.

Ljubav: I zauzeti i slobodni Jarčevi biće u nekoj vrsti izazova ovih sedam ljubavnih dana. Zahtevna poslovna aktivnost se malo negativno može odraziti na emotivnu sferu.

Nemojte preterano objašnjavati ništa nikome jer ćete se teško snaći. Budite malo distancirani, i sve će se vratiti na svoje krajem sedmice, kad splasnu obaveze.

Slobodni bi naročito mogli da podlegnu strastima i ulete u tajnu vezu.

Zdravlje: Naglašeno pojačan stres, treba vam više opuštanja i kretanja. Planirajte više šetnje i drugih sportskih aktivnosti.

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: Poslovna aktivnost biće i ove radne sedmice pojačana kod većine Vodolija, pa je savet da se od prvog dana ne opuštate.

Mnogo toga zavisiće od vas samih, ali se morate bazirati na nove saradnike, njihov novi način rada, nove tehnologije i pristupe poslu i obavezama.

Vaše iskustvo je neprocenjivo i to pokušajte da prenesete na poslovno okruženje, nemojte biti lenji da se potrudite oko toga jer nećete imati mnogo pomoći sa strane, oslonite se na sebe i sopstvene kvalitete. U ovom periodu teško ćete moći da kontrolišete troškove, što može dovesti do osećaja nesigurnosti u finansijskom segmentu.

Ljubav: Zauzete Vodolije teže ka promenama, savet je da vi budete inicijator tih promena. Partner možda nema pravu sliku šta vi želite i kolike su vaše mogućnosti.

Morate biti malo jasniji i suptilniji u iskazivanju emocija. Slobodni, avanture, neozbiljne veze, neproverene kombinacije, sve je to u opticaju tokom ovih sedam dana, a na vama je izbor.

Zdravlje: Zdravstvena situacija poprilično stabilna, osim psihičkog segmenta. Prisutna bezvoljnost i na tome morate poraditi, pokrenite se, meditirajte, šetajte se i pre svega dovoljno spavajte.

Ribe

dnevni horoskop

Posao: Ribe, imaćete  poseban priliv radne energije ove sedmice i možete pokazati sve znanje i kvalitete na poslovnom planu. Mali oprez sredinom sedmice kad su veliki poslovi u pitanju, odložite pregovore na neko vreme. 

Ovo je vaš pozitivan period kada vi sijate i kada biste mogli imati svojih pet minuta. Sve Ribe trebalo bi da se probude, dignu glavu visoko i krenu napred ka novim poslovnim ponudama.

Možete biti zadovoljni ostvarenim poslovnom rezultatima na kraju. Nepovoljan period za finansije, morate vratiti neki dug ili vas očekuju novi veći troškovi.

Ljubav: Polje partnerstva veoma aktivno, očekuju vas vrlo dobri odnosi sa partnerom. Ne bi bilo loše da organizujete okupljanje sa prijateljima ili rođacima. Partner očekuje da se dogovarate oko nekih krupnijih stvari, pa se potrudite da to ispoštujete.

Slobodne Ribe mogu imati neočekivane susrete, a nije nemoguće da neko koga znate pokaže novi emotivni pristup postojećem odnosu. To će vas naravno poremetiti, a možda to i ne bude neka loša priča u najavi za budući period. Sve u svemu pokušajte da budete opušteni i prihvatite izazov.

Zdravlje: Zdravlje stabilno, eventualno povedite računa jer su moguće kardiovaskularne tegobe.

Nedeljni horoskop do 31. marta preuzet je sa sajta Astroputnik.com

Komentari (0)

Loading