Horoskop

Jednom znaku u aprilu suđena neviđena sreća: Sve će im ići od ruke punih 30 dana

Horoskop za april donosi posebnu radost za jedan znak

Jednom znaku u aprilu suđena neviđena sreća: Sve će im ići od ruke punih 30 dana

Antonino Visalli unsplash

Tamara Globa, jedan od najpoznatijih i najpopularnijih ruskih astrologa, tvrdi da horoskop za april donosi posebnu radost za jedan znak.

Zvezde će im biti naklonjene a posebno na polju finansija. Uspeh će dolaziti sa svih strana, i više o novcu neće morati da brinu, barem neko vreme.

Pročitajte: Njih čeka veliki finansijski dobitak - 4 znaka horoskopa neće znati kako da potroše novac

Horoskop za mesec april posebno će obradovati Jarčeve! Naime, Globa je upravo ovaj znak imenovala kao onaj koji treba da očekuje talas sreće i „poplavu” novca u narednim danima.

Ovaj znak će definitivno zaboraviti na finansijske probleme, pa hajde da vidimo šta im to zvezde prognoziraju.

U aprilu više nećete morati da štedite! Uspeh vam dolazi neočekivano, iz vedra neba, i pratiće vas i u narednom periodu, a ne samo tokom aprila.

Uspeh će verovatno biti povezan sa poslovnim putovanjima, seminarima u inostranstvu, možda premeštajem na drugo radno mesto ili na drugu lokaciju... Taj događaj će biti podsticaj za nova dostignuća i pobede u vašem poslu i vodiće vas putem blagostanja i ličnog rasta, piše blic žena.

Zapravo, u aprilu kao da ćete imati pomoć same sudbine - nagoveštaji onoga što treba da uradite dolaziće sami od sebe.

unsplash.com

 

 

Budite oprezni i pažljivi, ovo je trenutak kada možete doći do svoje „karte” za srećan život. Pojedinim Jarčevima bi moglo da se desi da postanu znatno bogatiji u roku od samo nekoliko dana!

Takođe, ovo je dobar period za prodaju ili iznajmljivanje nekretnina, a postoji i mogućnost dobijanja nasledstva ili prodaje nečega što ste nasledili.

Svi projekti koji započnete u mesecu pred nama biće veoma uspešni. Nemojte odbijati saradnje, moći ćete da zaradite znatne količine novca!

Komentari (0)

Loading