Horoskop

Nedeljni horoskop do 7. aprila 2024. godine: Ovnovi u velikim finansijskim problemima, Device čeka nova ljubav

Nedeljni horoskop do 7. aprila 2024. godine za sve znakove

Nedeljni horoskop do 7. aprila 2024. godine: Ovnovi u velikim finansijskim problemima, Device čeka nova ljubav

Shutterstock

Nedeljni horoskop do 7. aprila 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Ovan

 

dnevni horoskop

Posao: Početak meseca aprila na poslovnom planu Ovnovima donosi dosta dobru atmosferu bez većih trzavica. Sledi vam pojačana aktivnost i vi ćete pokušavati da se prilagodite i nađete kompromis sa saradnicima.

Glavni razlozi loših odnosa mogu biti zbog finansija i nekih neraščišćenih odnosa na tom polju. Nemojte ići na sto strana odjednom, smanjite impulsivnost jer će vam takav način funkcionisanja samo doneti greške i propuste. Fokusirajte se što više na konkretne probleme i na finansijsku sferu.

Ljubav: Početak aprila  donosi vam lepe trenutke u vašoj postojećoj vezi. Posvetite se zajedničkim prijateljima i planovima u kojima svi uživate.

Posvetite se izlascima, vežbanju u prirodi i viđanjima i druženju sa prijateljima. Ali savet je da ne preterujte, jer će vas odaljiti od drugih stvari, pa možete izgubiti ritam u drugim sferama.

Slobodni Ovnovi, vi ćete   biti baš aktivni po ovim pitanjima izlazaka, provoda i druženja. Dobro raspoloženje vas očekuje, bilo da su aktuelne nove ili stare simpatije.

Zdravlje: Početak aprila donosi Ovnovima probleme sa donjim  delom leđa i bubrezima.

Bik

 

dnevni horoskop

Posao: Ova radna sedmica donosi  ozbiljnije poslovne izazove Bikovima, ali i smirivanje situacije na neki način u odnosu na prethodni period. Vaš način pristupa poslu i obavezama ući će u vidokrug vašim nadređenima i bićete u povoljnom položaju.

Finansije dobro planirajte i ne ulećite u nepouzdane transakcije. Sagledajte stvari iz više uglova, posavetujte se sa nekim, pa tek onda krenite u konkretnu akciju. Ne bi trebalo da slušate savete neproverenih saradnika, proveravajte informacije više puta.

Ljubav: Bikovi koji su u vezi trebalo bi da se što više kreću, druže sa prijateljima i rođacima na prijatnim i zanimljivim mestima.

Treba da motivišete partnera nekim finim znacima pažnje ili poklonima. Sitne nesuglasice zanemarite, nemojte sebi komplikovati život, bavite se lepim stvarima i suštinom svoje veze.

Treba da vam zajednički trenuci prolete bezbrižno i opušteno, a ako bude sitnih peckanja, ignorišite ih, i vi prvi ne provocirajte. Slobodnim Bikovima se smeši nova veza, pa vas očekuje puno romantičnih momenata ove sedmice. Uživajte.

Zdravlje: Zdravlje je promenljivo. Sklonost ka alergijama, a moguća je i osetljivost urinarnog trakta.

 

Nedeljni horoskop do 7. aprila 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: Ova sedmica daje akcenat na finansijski plan. Možete imati neplanske izdatke nastale isključivo zahvaljujući sopstvenoj nepažnji.

Potrebno je napomenuti da ne potpisujete nikakve ugovore ukoliko ne morate,  ako morate, neka to bude samo sa proverenim saradnicima.

Uz to, ceo radni proces ići će jako sporo ovih dana, ali moraćete sve da završite. Imate nedovršene poslove iz prošlosti koji su veliko opterećenje.  Biće mnogo promena u poslovnom segmentu, a ništa neće zavisiti  od vas.

Ljubav: Nastavite u stilu kojim ste krenuli u prethodnom mesecu, znači opušteniji pristup. Pokušajte da uskladite očekivanja sa realnim mogućnostima.

Malo ste u oblacima na neki način i pravićete interesantne ljubavne akcije, bićete u širem društvu. Trebalo bi da ovaj period bude period za uživanje, ali se potrudite da  ne preterate sa hedonizmom i neobaveznim pristupom vezi.

Slobodni, da li ćete uleteti u novu priču ili ćete jednostavno uživati u flertu, na vama je. Kombinacija može biti više, što vam savršeno odgovara.

Zdravlje: Tokom ove sedmice moguće je veliko rasipanje energije, pa se potrudite da je redovnim snom i odmorom nadoknadite.

Rak

dnevni horoskop

Posao: Pred vama je sedmica u kojoj će te biti uspešni, sve je na vašoj strani.. Bićete u prvom planu pa iskoristite ovaj period da maksimalno pokažete svoje kvalitete, znanja i  iznad svega profesionalizam.

Nekima od vas će stići povoljne vesti koje su dugo čekali, dok će drugi dobiti zaslužena priznanja, pohvale ili neku formu novčane nagrade. Sve u svemu kraj sedmice dočekujete više nego zadovoljni postignutim. Samo napred.

Ljubav: Zauzetim Rakovima ovaj period donosi dosta sitnijih problema  u emotivnim relacijama  u kojima oboje snosite podjednako krivicu. Svodite  račune šta se očekivalo a šta dobilo i kako će se funkcionisati na dalje.

Misli i razmišljanja su vam usmerene ka  prijateljima, pa ukoliko vam je potreban razgovor ili bilo kakva podrška obratite se na proverene adrese. Slobodni Rakovi, priuštite sebi više izlazaka jer možete sresti osobu koja vam savršeno odgovara.

Zdravlje: U ovoj sedmici energija vam može biti u padu,  zato se  odmarajte, uzimajte više vitamina kroz povrće i voće. Moguće su hronične respiratorne tegobe.

 

Lav

dnevni horoskop

Posao: Pred Lavovima je kada je poslovni segment u pitanju jedna dosta naporna i napeta sedmica. Odnos sa najbližim saradnicima i kolegama se može pogoršati ma koliko god vi i druga strana pokušavali da pronađete zajednički jezik.

Ni odnos sa nadređenima neće biti savršen, pa se čuvajte rasprava sa osobama koje su po poziciji iznad vas. Saradnici mogu pokazati visok nivo nepouzdanosti i to će vam otežavati čak i one svakodnevne poslovne aktivnosti. Proveravajte više puta papirologiju, formalnosti, kako bi izbegli plaćanje penala.

Ljubav: Ova sedmica donosi Lavovima u emotivnim relacijama neku nesigurnost i  povlačenja. I vi i partner pokazujete znake sumnjičavosti i nepoverenja, morate pratiti i analizirati svaki postupak druge strane.

Osećaćete se pomalo nesigurno, a kod nekih se čak mogu javiti sumnje u partnerovu vernost. To je posledica vaših unutrašnjih nemira i nekih razgovora koji vodite sami sa sobom, što je i najteže u životu generalno. Slobodni Lavovi,  imaćete jake izazove u vidu fizičke privlačnosti sa nekom osobom i verovatno ćete i uploviti u taj odnos.

Zdravlje: Očekuje vas bolje zdravlje, a sam tim i imunitet. Savetuje se fizička aktivnost, bolja ishrana i više sna za odmor kompletnog organizma.

Nedeljni horoskop do 7. aprila 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Devica

dnevni horoskop

Posao: U ovoj sedmici  sve situacije u poslovnom segmentu se ubrzavaju. Vi ste u vrlo dobrom poslovnom periodu, koji će izneti mnoge povoljnosti i pozitivne promene po vas.

Nema razloga za strah i za sumnje u sopstvene sposobnosti – izguraćete vi sve i biti zadovoljni rezultatima. Potrudite se,  možete napraviti neke nove potencijalne dogovore i inovacije u sferi posla. Neke  dogovore ćete završiti mnogo uspešnije nego što ste se nadali, pogotovo ako se oni vezuju za dogovore oko finansijskog dela. Samo napred.

Ljubav: Početak meseca aprila za zauzete Device se odlikuje malo napetijom situacijom u vašem okruženju, biće dinamičnije pa to samim tim izaziva malo više nervoze u komunikaciji sa partnerom.

Budite spremni na svađe i prepucavanja oko nekih sitnica a da ne govorimo oko krucijalnih stvari. Slobodne Device,  mogu upoznati neku interesantnu osobu koja će pokrenuti tonu emocija kod njih. Postoji mogućnost ulaska u vezu, i savet je da ne budete preterano neodlučni.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče tokom ove sedmice slabe tačke biće grlo i stomak. Ne konzumirajte previše hladne napitke, jer se lako možete prehladiti.

Vaga

dnevni horoskop

Posao:  Sedmica koja je pred nama kreće turbulentno za Vage.  U poslovnom segmentu stvari neće baš jednostavno funkcionisati, imaćete dosta nedefinisanih situacija koje treba razjasniti. Nećete se razumeti na pravi način niti sa kolegama, niti sa saradnicima a odnos sa nadređenima  će biti distanciran.

Loša radna  atmosfera oko vas uticaće i na kvalitet vašeg rada, pa vodite računa da ne napravite neke veće greške u papirologiji. Ni dogovori neće ići onako kako ste vi zamislili, iako biti prisutna potreba za kompromisom i sa vaše i sa druge strane. Kako god da bude, nemate kud, shvatite sve ovo samo kao prolazan lošiji period.

Ljubav: Ove sedmice Vagama koje su u vezama sledi mnogo turbulencije i nervoze u komunikaciji sa partnerom. Nemojte dozvoliti da vas bes i impulsivnost uvedu u neka ponašanja zbog kojih biste žalili kasnije.  Malo truda je potrebno da dođe do smirivanja i poboljšanja odnosa.

Slobodne Vage, neko će se pojaviti ko će da vam popravi raspoloženje i učiniti da se dobro osećate. Sve će se dešavati velikom brzinom, tako da ćete biti sve zainteresovaniji.

Zdravlje:  Što se zdravlja tiče, veoma je bitno da vodite računa o osetljivosti kože na Sunce.

Nedeljni horoskop do 7. aprila 2024. godine preostale znake pročitajte u nastavku

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: Burna poslovna sedmica je pred Škorpijama. Mnogo aktivnosti, mnogo poslovnih obaveza je pred vama, a za sve to ćete imati dosta kratke rokove.

Očekuje vas  navala  kontakata, dogovora, obaveza. Neke situacije će se iskomplikovati, što vam naravno neće odgovarati i zbog čega ćete biti ljuti i nervozni i teško će biti da se sa vama sarađuje.

Moraćete dobro da zasučete rukave kako biste sve priveli kraju na zadovoljavajući način. Na kraju krajeva neće biti ni prvi ni poslednji put da se nađete pred ovakvim izazovima.

Ljubav: U sedmici pred nama kod  Škorpija  koje su u emotivnim vezama mogu da se jave neke oscilacije u  emotivnim odnosima, povremeno ćete  da imate promenljivo raspoloženja i vi i partner i dolaziće do sitnijih provokacija.

Savet bi bio da iskočite sa nekim  interesantnim predlogom, otvorenim razgovorom ili  zajedničkim aktivnostima koje će vam okupirati pažnju. Slobodne Škorpije mogu upoznati neku vrlo zanimljivu osobu koja će na prvi pogled izazvati buru emocija kod njih, naravno onih pozitivnih. Savet je da ne oklevate previše.

Zdravlje: Zdravlje biće dobro i puni ste energije. Budite umereni u svemu i osluškujte svoj organizam, možete odraditi eventualno neke rutinske kontrole, posvetite se zdravoj ishrani i umerenoj fizičkoj aktivnosti.

Strelac

dnevni horoskop

Posao: Početkom meseca aprila kod Strelčeva sve će ići nekim usporenim tempom i to će vas dodatno nervirati. Koliko god se trudili, nešto će vam uvek promicati, zaobilaziti vas.

Ne bi trebalo da bude nekih krupnih događaja, ali biće dovoljno onih sitnih da uspore postojeće poslove. Dogovori koje pravite  ostaće nekako nedefinisani ili će se morati prolongirati.

Savet je da se ne nervirate previše, ne donosite nagle odluke, jer ništa nećete moći bogzna šta mnogo da promenite. Budite oprezni prilikom bilo kakvih novčanih ulaganja.

Ljubav: Malo inertniji početak meseca biće kad je komunikacija u pitanju sa svima pa i sa partnerom. To je posledica prezasićenosti ljudima i pričama.

Evidentno je da ni vi ni  partner niste bili u potpunosti iskreni po nekim pitanjima, koja su se sada opet postavila kao prepreka za vas. Uložite više strpljenja i truda, jer to je jedino što sada možete uraditi.

Slobodni Strelčevi, može se aktivirati neki kontakt preko društvenih mreža, a može se pokazati i da je više osoba zainteresovano za bližem upoznavanju. Na vama je izbor.

Zdravlje: Bićete pod stresom cele sedmice i najbolje je izbaciti ga kroz fizičku aktivnost, naročito više vremena provodite u prirodi.

Nedeljni horoskop do 7. aprila 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Jarčevima poslovni segment u ovoj sedmici uglavnom donosi stabilne prilike i dobre kontakte sa onima sa kojima sarađuju.

Stanje u vašem radnom okruženju je solidno, situacije se rešavaju jedna po jedna a ukoliko ste imali papiroloških problema i to završavate uspešno. 

Možete ponovo pokrenuti neke stare saradnje, povezati se sa ljudima sa kojima ste radili nekada, a preko njih vam idu lepe poslovne ponude. Povećan obim  posla je pred vama, ali uspećete sve da završite i pre rokova, što će biti primećeno.

Ljubav: Ove sedmice što se tiče onih Jarčeva koji su  u emotivnim  vezama,  zahlađenje odnosa između vas i partnera. Oboje ćete  biti  napeti, isključivi jedno prema drugom, posesivni i nervozni. Sve to će rezultirati distancom i određenim zahlađivanjem vaših odnosa.

Ne dozvolite drugima da vas savetuju i mešaju vam se u intimne stvari. Slobodni pripadnici znaka Jarca imaju  nekih interesantnih poznanstava i ponuda, pa nije isključen ulazak u ljubavnu vezu.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče sklonost ka upalama i infekcijama je naglašena kao i glavobolje.

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: Tokom ove prve radne sedmice u aprilu Vodolijama na prvom mestu treba da budu situacije ili poslovi koje niste dovršili ili zatvorili u prethodnom periodu.

Sada to možete relativno lako regulisati. Može povremeno dolaziti do teške  komunikacije i sa kolegama i sa nadređenima  što će dovoditi do rasprava i nervoze. Mnogi ne mogu da prate vaš tempo i to je u ovoj sedmici jako naglašeno. 

Zbog svega toga će postojati napetost, žurba, pa čak i mogućnost kratkotrajnih, ali burnih momenata. Tu napetost, žurbu i tenziju pokušajte da ispeglate  koliko je to u vašoj moći, nije povoljan trenutak za impulsivne odluke.

Ljubav: kod zauzetih Vodolija komunikacija neće funkcionisati kako treba, nećete uspevati da se dogovorite ni oko najosnovnijih pitanja i ukoliko dozvolite da ovo utiče na vas, možete biti prilično hladni i distancirani jedno prema drugom.

Sve se može rešiti ako postoji volja i želja, pa ne dozvolite da ovo utiče na vaš odnos. Slobodnim pripadnicima ovog znaka definitivno neće manjkati ljubavnih prilika, ali nisu to baš neke prilike koje će vam odgovarati za nešto ozbiljnije, iako će tako na prvi pogled da izgleda.

Zdravlje: Zdravlje stabilno tokom celog perioda, tako da nema nekih ozbiljnijih upozorenja.

Ribe

dnevni horoskop

Posao: Ove sedmice kod pripadnika znaka Riba na poslovnom planu biće turbulentno. Inertnost kod drugih vas izluđuje, ali vas još više izluđuje kada pokušaju da se ubrzaju pa krenu da prave greške. Sve  vreme biće prisutna ogromna tenzija u međuljudskim odnosima. 

Dobro razmotrite celu situaciju i pokušajte da pronađete najbolje  rešenje za sve i vas i vaše saradnike. Budite malo strpljiviji, vrlo brzo bi neke situacije trebale da se pokrenu u neke konkretnije i povoljnije akcije. Mnoge stvari morate prećutati koje vam ne odgovaraju, kao i napraviti kompromise koje u standardnim okolnostima nikad ne biste.

Ljubav: Za početak meseca nisu ni malo dobri aspekti za stabilnost i emotivni balans između vas i partnera. Oboje će te  biti  napeti, isključivi jedno prema drugom, posesivni i nervozni. Sve to će rezultirati distancom i određenim zahlađivanjem odnosa.

Što se tiče onih koji su još uvek slobodni, u ovom period možete stupiti u kontakt sa osobom koju već duže vreme poznajete i gde ima neke hemije.

Zdravlje: Dosta loša  zdravstvena slika vas očekuje ove sedmice, krvni pritisak ugrožen, moguće su probavne smetnje i  glavobolje, stoga povedite više računa o svom zdravlju.

Nedeljni horoskop do 7. aprila 2024. godine je sa sajta Astroputnik.com

Komentari (0)

Loading