Horoskop

Nedeljni horoskop do 22. aprila 2024. godine: Pred Bikovima je naporna radna sedmica, Device, proverite krvni pritisak

Nedeljni horoskop do 22. aprila

Nedeljni horoskop do 22. aprila 2024. godine: Pred Bikovima je naporna radna sedmica, Device, proverite krvni pritisak

Shutterstock

Nedeljni horoskop do 22. aprila 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Ovan

 

dnevni horoskop

Posao:  Tipičnim predstavnicima znaka Ovna predstoji prosečna radna sedmica. Sve što vam je do sada bila kočnica i dalje će vas kočiti ili usporavati, stoga je savet da se ne nervirate. Počev od komunikacije preko raznih dogovora, sastanaka,  sve će ići pomalo traljavo ili ćete nešto morati da ispravljate ili da prolongirate. Energija i radni elan neće biti sporni, ali pazite da i drugitrebaju da isprate vaš ritam. Potrudite se da ne budete nestrpljivi i impulsivni, saslušajte svoje saradnike i maksimalno izbegavajte verbalne konflikte. Uzmite u obzir da i drugi možda imaju šta da kažu što bi koristilo zajedničkim interesima.

Ljubav: Uzbudljiva sedmica očekuje vas na polju ljubavnih relacija. Amplitude u emocijama i raspoloženju biće izražene tokom ovih sedam ljubavnih dana. Sve je prenaglašeno i prebrzo, i lepa i loša osećanja. Komunikacija sa dragom osobom bi trebala da bude veoma dobra, ali  eventualne konflikte i nesporazume možete rešiti samo strpljenjem. Slobodnim predstavnicima znaka Ovna se smeši ulazak u emotivnu vezu. Pustite samo da sve ide svojim tokom.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče, moguće su glavobolje, nesanica, kao i manji problemi sa stomakom, probavnim traktom.

Bik

 

dnevni horoskop

Posao: Veoma naporna radna sedmica je pred Bikovima gde će glavni fokus biti usmeren na rešavanje problema koji su zaostali iz prethodnog perioda. Povećanje obima posla zahteva i veće angažovanje saradnika, pa će te morati da zatražite i adekvatnu pomoć. Obratite dodatnu pažnju na radno okruženje, krajem perioda mogući su jači problemi nego do sada zbog  pritisaka. Očekuje se da sve shvatite maksimalno ozbiljno i  uključite sve energetske resurse kako biste na kraju sedmice imali kakav takav pozitivan rezultat. Nije isključeno da vam u par navrata  malo bude poljuljano samopouzdanje.

Ljubav: Što se ljubavnih relacija tiče potrudite se da više vremena posvetite dragoj osobi. Očekuje vas više nedoumica u komunikaciji gde se mogu pojaviti neke nejasnoće, ali je se  rešivo. Potrebno je malo više zajedničkog vremena, priče, rešavanja problema zajedničkim snagama. Slobodni predstavnici imaće priliku da upoznaju osobu koja je baš po njihovoj meri i gde bi mogli da očekuju i ozbiljno uplovljavanje u vezu. Stoga idite polako i opušteno u kontaktima sa osobama koje vas interesuju.

Zdravlje: Pojačan stres  i nervoza  Bikovima će se odraziti najviše na stomačne tegobe. Osim toga, vodite računa da ne preterujete u vašoj omiljenoj hrani i piću.

Nedeljni horoskop do 22. aprila 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Blizanci

dnevni horoskop

Posao:  Jedna veoma dinamična radna sedmica prepuna različitih dešavanja je pred Blizancima. Pažljivo planirajte  poslovne aktivnosti da ne biste upali u  verbalne konflikte sa saradnicima, i budite što diskretniji u komunikaciji sa svima u poslovnom okruženju. Neki saradnici  će vas u velikoj meri razočarati,  otkriti neke vaše tajne ili se pak pokazati kao nekolegijalni ili nepouzdani. Za vas je bolje je da stvari otkrijete na vreme i okružite se onima koji vas mogu pratiti na vašem poslovnom putu. Napravite preraspodelu obaveza po danima, jer se može desiti da počnete da radite pet, šest stvari istovremeno a da ne završite nijednu.

Ljubav: Pozitivna energija i dobro raspoloženje vratiće vam dobre impulse kada su emocije u pitanju. Bićete u  veoma optimističnoj, veseloj fazi da dobro delujete kako na dragu osobu tako i na celokupno okruženje. Potrudite se da u aktuelni partnerski odnos unesete neke nove ideje kad je provođenje zajedničkog vremena u pitanju. Samo vreme vam može biti problem, ukoliko ne usaglasite poslovne obaveze. Nemojte da reflektujete nervozu sa posla na ljubavnu sferu, zaboravite sve kada  ste van radnog mesta. Slobodni, nemojte se ustručavati da se aktivirate i da osobi koja vam se dopada pokažete koliko ste zainteresovani.

Zdravlje: Tokom celog perioda očekuje vas stabilna zdravstvena slika, a vi se potrudite da zdravim navikama taj period svakako produžite.

Rak

dnevni horoskop

Posao: Pred Rakovima je radna sedmica u kojoj se očekuje vrlo dobra komunikacija sa poslovnim okruženjem, samo poradite na tome da se što bolje organizujete i  podelite što bolje radne obaveze. Moguće je da vas očekuje pohvala nadređenih za uspešno obavljen  posao. Budite kreativni i inventivni, jer vas očekuju veoma povoljni astrološki aspekti.  Dosta komunikacije donosi  i pregršt novih ideja, pa bi neke od njih mogle da ugledaju svetlost dana. Ponovo se mogu pokrenuti neke teme ili planovi koji su do sada bili na čekanju, vreme je da se ozbiljnije pozabavite svojom karijerom.  Nemojte ništa forsirati, jer nema potrebe za tim i svi su izgledi da kraj sedmice dočekate sa rezultatima iznad očekivanih. Samo napred

Ljubav: Zauzeti Rakovi, pred vama su vrlo lepi  i interesantni dani, dani kada ćete možda više vremena provoditi zajedno ili češće izlaziti. Dosta pozitivnih vibracija i pažnje možete očekivati  od strane drage osobe, a moguće i nekih prijatnih iznenađenja  u vidu  poklona. Potrudite se da se opustite i uživate u datom trenutku, jer sada to itekako moguće. Slobodni, trebalo bi da više putujete, neko bi vam baš na putovanju mogao zapasti za oko.

Zdravlje: Uglavnom stabilna zdravstvena slika očekuje većinu Rakova tokom ove sedmice. Od iole značajnijih izdvojićemo  moguće glavobolje i alergije.

 

Lav

dnevni horoskop

Posao: Ova sedmica može doneti niz povoljnih profesionalnih okolnosti za većinu Lavova, pa se očekuje da od prvog dana  uključite sve raspoložive energetske resurse i krupnim koracima krenete ka cilju. Jak tempo i gomila obaveza, sve to vama ne bi trebalo da teško padne.  Dosta sastanaka, pregovora trebalo bi da protekne u solidnoj atmosferi i još boljoj komunikaciji. Za bezmalo sve poslovne aktivnosti imaćete naklonost kosmičke energije, a  na prvom mestu bi mogli biti novi poslovi i vaše angažovanje na njima. Obratite pažnju samo na impulsivnost i megalomanske ciljeve, pa poradite bar za nijansu na korekcijama.

Ljubav: Stabilan i lep period  je pred Lavovima za pre svega održavanje aktuelnih partnerskih odnosa. Potrudite se da provodite što više vremena sa dragom osobom. Nemate razloga da budete neiskreni, ako i postoji potreba za tim zaboravite je. Sve je u vašoj glavi, zaboravite na sumnje i opustite se. Potrudite se da ugodite i sebi i dragoj osobi, i uživate u svim onim lepim finim trenucima koje ljubav nosi sa sobom. Slobodni potpuno neočekivano, možete upoznati osobu kakvu nikada ranije niste upoznali i koja će vas oduševiti.

Zdravlje: Zdravstvena slika bi trebalo da bude na sasvim zadovoljavajućem nivou, ukoliko se izuzme mogućnost glavobolje i bolova u leđima.

Nedeljni horoskop do 22. aprila 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Devica

dnevni horoskop

Posao: Dosta angažovanja je pred Devicama ove sedmice. Sa velikim entuzijazmom ćete zakoračiti u novi projekat, najviše iz razloga što se unapred radujete nekim novim ljudima u vašem okruženju. Sada možete da im se posvetite i poklonite im punu pažnju rasterećeni. Sve će se složiti kako treba i trebalo bi da uz dosta truda i napora  kraj sedmice dočekate zadovoljniji nego što očekujete. Samo napred.

Ljubav: Talas pozitivne  kosmičke energije ispuniće vas određenom  dozom romantike. Potrudite se da   jasnije definišete svoja očekivanja prema dragoj osobi. Osetićete potrebu da kažete šta imate i to bi trebalo svakako da bude dobro po vas.  Budete pokretač i povucite one poteze koji  će dodatno učvrstiti vaš postojeći odnos, na obostrano zadovoljstvo. Slobodni, budite aktivni, više se krećite, družite, izlazite. Može biti prilika za nova moguće i iznenadna poznanstva.

Zdravlje: Nema u najavi značajnijih upozorenja što se zdravlja tiče. Ono na šta bi trebalo da obratite pažnju jeste krvni pritisak i povremena glavobolja.

Vaga

dnevni horoskop

Posao: Radna sedmica u kojoj bi većina Vaga trebalo da se maksimalno posveti problemima komunikaciji sa poslovnim okruženjem i rešavanju istih. Naime, vaše na momente ratoborno  raspoloženje  neće doprineti  bržem uspostavljanju pojedinih dogovora  koji bi se mogli  pokrenuti u ovoj sedmici. Naglašeno loši odnosi mogu biti sa nadređenima  pritisak sa njihove strane na vas postoje, ne razumete se u potpunosti kada su poslovne odluke i način rada u pitanju. Bilo bi dobro da pokušate da izbegavate nesuglasice i rasprave većih razmera.. Bilo bi mudro da ne pristajte ni na šta što se ne uklapa u vaše standarde i  gde niste spremni da napravite manje ustupke i kompromise.

Ljubav:  Sve na emotivnom polju bi trebalo da krene u dobrom smeru. Iskoristite ove dane da uživate u pažnji koju će vam draga osoba nesebično pružati. Gledajte napred, provodite zajedničke trenutke na način koji vi najviše volite. Vi želite osobu koja će vas razumeti i podržati maksimalno u svemu. Trenutno je to moguće, stoga uživajte maksimalno. Slobodne Vage, sjajne prilike za nova poznanstva moguće su preko izlazaka, društvenih mreža i uopšte kontakata sa novim osobama.

Zdravlje: Što se tiče zdravlja, uglavnom bez većih problema. Kontrolišite krvni pritisak, a moguće su i  povremene glavobolje.

Nedeljni horoskop do 22. aprila 2024. godine preostale znake pročitajte u nastavku

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: Polje posla tokom ove radne sedmice kod većine tipičnih Škorpija biće posebno  opterećeno, i moraćete da plivate iz dana u dan kako okolnosti budu nalagale. Ne odlažite obaveze za kasnije, radite svakodnevno u kontinuitetu  jer biste u suprotnom mogli imati probleme sa rokovima. Pregršt obaveza je pred vama i ne možete ih mimoići.  Škorpije ulaze u period  većih ličnih  promena pa se i prilike I mogućnosti na poslovnom polju mogu iznenada pojaviti.  Bitno je naglasiti da ne pokrećete i forsirate vi priče i ne budite vi inicijator bilo čega, a posebno ne dajete vremenske rokove, već date sebi dovoljno vremena da o svemu pre svega dovoljno razmislite i odlučite u kom pravcu želite da nastavite dalje.

Ljubav:  Povoljna sedmica za ljubavna dešavanja je pred većinom predstavnika ovog sazvežđa. Biće prilika za konkretnije poteze i  pre svega nova poznanstva, prijateljstva, zahvaljujući  vašoj pozitivnoj energiji i entuzijazmu, imaćete osećaj da vas nešto  vuče napred. Menjajte sebe nabolje, bavite se svojom vezom, porodicom prijateljima. Slobodne Škorpije, ova sedmica vam vraća nekoga iz prošlosti, budite oprezni.

Zdravlje: Osim  mogućih manjih problema  sa zglobovima nema značajnijih upozorenja po pitanju zdravstvene problematike.

Strelac

dnevni horoskop

Posao: Strelčevi bi od prvog radnog dana trebali da budu maksimalno vredni i prionu na posao u punom zamahu. Potrudite se malo više pažnje posvetite polju komunikacije i sporazumevanja  sa saradnicima, kako biste izbegli sitnije nesporazume. To što vi razmišljate  brzo – ne znači da drugi isto tako brzo mogu da vas razumeju ili prihvate vaše stavove. Nemojte donositi preuranjene  zaključke i ishitrene odluke. Neophodno je da iz više uglova i malo dublje posmatrate eventualne probleme u  poslovnom okruženju, možda će vam biti potrebna i nečija pomoć.

Ljubav: Nije najpovoljniji period za pokretanje krupnijih akcija i poteza na ljubavnom planu. Potrebna je  otvorenost  u  komunikaciji, što je manje prećutkivanja ili sakrivanja bitnih činjenica – bilo sa vaše bilo sa druge strane. Potrudite se da ne menjate naglo planove kako ćete provesti zajedničke trenutke, jer bi moglo biti kontraproduktivno. Oni predstavnici ovog znaka koji su u oformljenim vezama trebalo bi što više vremena da posvete jedno drugom i uživaju u zajedničkim aktivnostima, kraćim putovanjima. Slobodni, očekuje vas stabilizacija započetog odnosa ili komunikacije u koju ste uplovili. Uživajte.

Zdravlje: Ozbiljnijih  problema u sferi zdravlja nema za Strelčeve tokom ove sedmice, sve zdravstvene tegobe biće uglavnom prolaznog karaktera.

Nedeljni horoskop do 22. aprila 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Još jedna burna sedmica u sferi posla je pred Jarčevima. Komplikacije vas očekuju u komunikaciji sa saradnicima i kolegama.  Možete očekivati sporo prihvatanje od  pojedinaca vašeg načina rada, pogotovo  od onih koji nemaju dovoljno strpljenja da vas saslušaju, i koji žele uporno da  rade stvari na svoj način koji može biti i prevaziđen. Mogli biste biti u prilici da sagledate neke propuste iz prethodnog perioda pa se potrudite da ih na vreme ispravite. Sve u svemu uz dosta napora i uloženog truda kraj sedmice trebalo bi da dočekate bar sa prelaznom ocenom. Pokušajte da ne uvećavate već velike troškove..

Ljubav: Solidna klima očekuje vas na polju ljubavnih relacija. Potrebna je bolja  komunikacija sa dragom osobom, a vi se potrudite da u svom rasporedu ostavite dovoljno vremena za ljubav. Proširićete krug zajedničkih prijatelja, više kretanja,okupljanja, putovanja je pred vama što vam može ulepšati svakodnevicu i svakako doprineti boljem raspoloženju. Slobodni, iznenada, kada se najmanje nadate, možete da očekujete novo vrlo lepo poznanstvo.

Zdravlje: Osim potrebe da se naspavate dovoljno, nema ozbiljnijih upozorenja što se zdravlja tiče..

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: Odličnih sedam radnih dana nalazi se pred tipičnim Vodolijama. Imaćete veliku pokretačku   energiju i ovo je vaš trenutak. Držite se svojih planova i ambicija uprkos svim poteškoćama na koje budete nailazili. Biće mnogo posla vezanog za papire, ugovore, i formalnosti pa se potrudite ne napravite neki propust. Nije isključeno da vas očekuje nova poslovna ponuda, dogovor, koji bi mogli doći potpuno neočekivano. Iako vas očekuje veliki psihofizički napor i veliko trošenje energije  na kraju sedmice možete očekivati odlične poslovne rezultate.

Ljubav:  Astrološki aspekti najavljuju povoljan period  za sve vrste ljubavnih akcija, a ova sedmica je tek uvertira. Biće finih situacija koje bi mogli da iskoristite za dodatno zbližavanje sa dragom osobom. Dosta porodičnih okupljanja, druženje sa zajedničkim prijateljima i malo više izlazaka bi trebali da revitalizuju vaš odnos. Treba da se pozabavite planovima sa partnerom za neka ulaganja u vašem domu ili planiranju zajedničkog odmora. Iskoristite svaki momenat i priliku da uživate. Prilika  za nova poznanstva, za interesantnu komunikaciju i flert biće na sve strane  a to je nešto u čemu će većina slobodnih Vodolija uživati.

Zdravlje: Vežbajte, odmarajte, možete imati probleme sa disajnim organima, izražene glavobolje i probleme sa krvnim pritiskom.

Ribe

dnevni horoskop

Posao: Iako veći deo pripadnika ovog sazvežđa želi da napravi neku krupniju promenu i konstantno razmišlja o tome, teško će biti da uhvatite vremenske koordinate svih ugovorenih obaveza i na osnovu toga date prioritete. Mnogo toga sa strane utiče na vas, donosi vam smetnje u komunikaciji sa saradnicima i nadređenima. Potrudite da odbacite negativne misli koje vas muče i da sebe stavite u prvi plan. Imate dobre preduslove da u ovoj sedmici napravite bar jedan odlučan korak ka promeni.

Ljubav: Najzad malo bolji period je pred Ribama kada su ljubavne relacije u pitanju. Ne može se reći da će sve biti idealno  jer ste vi  sposobni da u trenutku iskomplikujete i sebi život ali i odnos sa dragom osobom, ali dajte sve od sebe da na tom polju zablistate. Vreme je da počnete  da razgovarate otvorenije i iskrenije i shvatićete da ste od nekih stvari napravili problem, a da on realno nije ni postojao. Slobodne Ribe,  komunikacija može započeti iznenada, ali će se jako brzo proširiti i doneti i vama i drugoj strani neke interesantne momente. Uživajte.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče nema bitnijih upozorenja, ukoliko se budete dovoljno odmarali i opuštali i na taj način ublažavali posledice povremenih stresnih situacija.

Nedeljni horoskop do 19. aprila 2024. godine je sa sajta Astroputnik.com

Komentari (0)

Loading