Horoskop

Nedeljni horoskop do 28. aprila 2024. godine: Blizance čekaju finansijski problemi, Ribe sreću ljubav života

Nedeljni horoskop do 28. aprila 2024. godine za sve znakove

Nedeljni horoskop do 28. aprila 2024. godine: Blizance čekaju finansijski problemi, Ribe sreću ljubav života

Shutterstock

Nedeljni horoskop do 28. aprila 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Ovan

 

dnevni horoskop

Posao: U ovoj sedmici imate sve preduslove  za uspešno poslovanje. Ovakav razvoj situacije trebalo bi da dominira tokom celog perioda. Iskoristite povoljan trenutak za plasiranje neke svoje nove ideje, koja bi u bliskoj budućnosti mogla da donese velike profesionalne benefite.

Bez žurbe i forsiranja sebe i drugih, radite ustaljenim tempom, konačno jedna stabilnija atmosfera je oko vas. Priča svakako ide u onom smeru koji vama odgovara, samo je potrebno imati strpljenja i ne praviti nepromišljene korake. Finansije su osetljiva tačka, nemojte se tu opuštati, jer biste mogli upasti u neke situacije koje nisu povoljne za vas.

Ljubav: Ove sedmice savet za Ovnove koji su u emotivnim vezama bi bio da budu pokretači akcije, što je u skladu sa njihovom prirodom.

Napravite neke pozitivne zaokrete i videćete da će vam se i partner ubrzo pridružiti. Poželjno bi bilo da unesete novine, da pokrenete lepa dešavanja, da prijatno iznenadite partnera. Slobodni Ovnovi, zanimljivi kontakti sa suprotnim polom postoje i može biti tu finih konkretnih dešavanja. Samo opušteno.

Zdravlje: Tokom ove sedmice očekuje vas dosta stabilna zdravstvena slika. Ono što vam je potrebno jeste odmor. Mogući su manji bolovi, problemi sa stomakom i ishranom, radite na imunitetu i pripazite urogenitalni trakt.

Bik

 

dnevni horoskop

Posao: Tokom naredne sedmice za Bikove na poslovnom planu ne bi trebalo da bude izraženijih problema.  Situacija je prilično korektna i verovatno je da će se tako nastaviti i nadalje.

Što se tiče odnosa sa onima sa kojima sarađujete tu već može biti nervoze i tenzije, i to u prvom delu sedmice. Od sredine sedmice sledi stabilniji period, uspostavljanje boljih odnosa među saradnicima, više novih ideja i ceo posao dobiće ubrzanje. Vi budite malo opušteniji i imajte fleksibilniji pristup obavezama. Finansijski segment biće stabilan.

Ljubav: Kod Bikova u emotivnim pričama, dobro raspoloženje i optimizam će se vratiti u vaš život  i to u velikoj meri. Vreme je za rešavanje bitnih pitanja, vreme je za postavljanje odnosa na drugačije, stabilnije i pozitivnije osnove.

Ukoliko ste bili u nekoj nedoumici u vezi sa partnerom, odbacite sve sumnje i krenite napred pozitivno i u paru. Slobodni Bikovi, ukoliko se neka zanimljiva komunikacija pokrenula u proteklom periodu, sada ima šansu za nastavak. Stvari napreduju, polako, ali sigurno.

Zdravlje: Zdravlje stabilno tokom celog perioda, eventualno izbegavajte veće fizičke napore.

 

Nedeljni horoskop do 28. aprila 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: Ove sedmice pred Blizancima se otvaraju odlične šanse da obave stvari na za njih zadovoljavajući način.

Bićete izuzetno nadahnuti po pitanju komunikacije i dogovora, ubedljivi i sposobni. Sva zaostala pitanja sada se mogu na lakši način privesti kraju, bilo da se vezuju za vaš finansijski segment, ili pak neka papirološka pitanja. Vreme je da svoje ideje i predloge vezane za posao pokrenete, a za to imate naklonost kosmičke energije. Samo napred.

Ljubav: Zauzeti Blizanci moraju da budu manje posesivni nego inače u ovoj sedmici. Svaki problem može vrlo lako eskalirati, pa se potrudite da imate dobru komunikaciju i razumevanje sa partnerom. Sad je pravi momenat da se primirite i raspetljate prethodno zamršene odnose.

Slobodni Blizanci, imaćete dobar period da se fino provedete, flertujete i osvojite nečije srce. Nemojte se ustručavati da se aktivirate i da osobi koja vam se dopada pokažete koliko ste zainteresovani.

Zdravlje: Nešto više pažnje bi trebalo da obratite na pojačan stres. Potreban je redovniji san i malo više vremena da provodite u prirodi.

Rak

dnevni horoskop

Posao: Pred vama je dobra poslovna sedmica, kada će ono oko čega se angažujete početi da donosi mnogo veće rezultate. 

Poslovnih dešavanja je dosta, ali vi se odlično  snalazite u svemu. Činjenica  je da su rokovi kratki i da često morate da žurite, ali od strane poslovnih saradnika i partnera dobijaćete samo pohvale za ono što radite. Iskoristite ovaj period  da pokrenete i nešto novo o čemu razmišljate i što vam može doneti nove dugoročnije izvore zarade.

Ljubav: U emotivnim vezama situacija se bitnije popravlja. Oboje ćete se truditi da se uklopite i da zajedničkim snagama rešite neka pitanja koja su vas mučila. Takođe, od drugog dela sedmice možete pokrenuti i planove koji bi vas mogli voditi ka većoj stabilnosti.

Neki zaista lepi momenti su pred vama, gledaćete da obradujete jedno drugo i da jačate bliskost i razumevanje. Slobodni Rakovi, produbljivanje komunikacije sa nekim može se desiti tokom ove sedmice.  Opustite se i sve će  ići u dobrom pravcu.

Zdravlje: U ovoj  sedmici zdravlje promenljivo, moguća sklonost ka glavobolji, alergijskim reakcijama, potrebno je više sna i obratite pažnju na ishranu.

 

Lav

dnevni horoskop

Posao: Veoma  zahtevna, naporna i prepuna obaveza radna sedmica je pred vama. Biće sve u redu ako budete mudri i strpljivi. Budite  posvećeni, autoritativniji i svi će vas pratiti. Koristite sva svoja znanja i načine na koje vi smatrate da probleme treba rešavati, sve je na vašoj strani.

Treba naglasiti da obratite pažnju na sitnice, jer postoji mogućnost za propuste, naročito u papirologiji. Vratite se više puta i proverite sami sebe. Trebalo bi na kraju sedmice da budete zadovoljni postignutim rezultatima.

Ljubav: Pred zauzetim Lavovima  je sedmica koja daje izuzetne mogućnosti da sve situacije sa partnerom rešavate na potpuno drugačiji način nego do sada.

Neko razumevanje se probudilo i pokrenulo kod vas i te male promene vas lično dovode do toga da i partner reaguje na drugačiji način, mekše i lakše nego u prethodnom periodu. Slobodni Lavovi, kod vas se aktiviraju  neke lepe, interesantne  i slatke priče. Neka nova osoba može na vas ostaviti vrlo jak utisak jer je potpuno drugačija od onih sa kojima ste do sada imali emotivne priče.

Zdravlje: Lavovi ove sedmice mogu imati  problema sa bolovima u leđima, rukama, nogama, mišićima.

Nedeljni horoskop do 28. aprila 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Devica

dnevni horoskop

Posao: Dosta intenzivna poslovna sedmica je pred Devicama, biće  jačih poslovnih izazova, ali će sve ići onim tokom  koji je najbolji po vas. Potrudite se maksimalno oko onoga što želite, jer ste u periodu kada je snaga vaše ličnosti izuzetno naglašena i kada su poslovni partneri i saradnici spremni da vas saslušaju, ali i da vas podrže.

Ovaj period vam donosi poboljšanje  u polju komunikacije i brza i neočekivana rešenja  problematičnih situacija. To se ne odnosi na finansije, tu budite dodatno oprezni.

Ljubav: Device koji su u emotivnim vezama bi trebalo da na prvo mesto ove sedmice stave odnos sa partnerom.

Oboma vam je potrebna promena, jer se monotonija i nervoza svakodnevice uvukla između vas. Organizujte neko druženje, više zajedničkih aktivnosti i izlazaka – potrebno vam je da vratite pozitivnu energiju u vaš odnos. Slobodni pripadnici ovog znaka trebalo bi da budu opušteniji nego inače, više uživaju u druženjima i izlascima, kontaktu sa prijateljima, a biće tu i novih upoznavanja.

Zdravlje: Zdravlje stabilno i bez nekih upozorenja za ovu sedmicu. Posvetite se sebi, opustite se, ako je potrebno, idite više u prirodu.

Vaga

dnevni horoskop

Posao: U poslovnom segmentu naredna sedmica za predstavnike znaka Vage biće solidna, ono što je pozitivno, na dnevnoj bazi ćete lakše funkcionisati i imati korektniji odnos sa kolegama. Ipak ne donosite bitne odluke i ne potpisujte važne ugovore ni papire.

Ovaj period donosi olakšanje u vašem poslovnom sistemu, bićete malo opušteniji i to će se odraziti pozitivno na proces rada. Poslovno vam se može otvoriti nešto o čemu već dugo razmišljate, priželjkujete. Priče koje je trebalo da obavite ranije obavićete sada.

Ljubav:  Provodite što više vremena sa partnerom i obnovite neke odnose koje ste zapostavili u porodici. Period je dobar za sve vrste provoda, zabavu, izlaske i putovanja sa prijateljima i partnerom. Stoga se opustite i maksimalno uživajte. Slobodni, sjajne prilike za nova poznanstva, i to preko izlazaka, društvenih mreža i kontakata sa novim osobama postoje. Iskoristite ih, družite se, flertujte, zabavljajte se, bićete više nego dobro raspoloženi.

Zdravlje: Tokom ove sedmice ne očekuju vas iole ozbiljniji zdravstveni problemi.

Nedeljni horoskop do 28. aprila 2024. godine preostale znake pročitajte u nastavku

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: Dinamična poslovna sedmica je pred Škorpijama, pa se dodatno naoštrite i budite spremni za akciju. Budite obazrivi sa finansijskim transakcijama, malo je bolja situacija, ali nemojte preterivati sa trošenjem. Bićete iznervirani zbog cele situacije, ali sve je rešivo.

Morate potražiti pomoć nekih uticajnih ljudi da vam daju savet ili konkretnu pomoć. Do kraja sedmice veliki deo obaveza može biti završen  sa odličnim rezultatima i uspešno. Možete dobiti  interesantan predlog od nekoga ko bi hteo da se udruži sa vama i da pokrenete možda privatni biznis.

Sve ovo na prvi pogled izgleda kao jako lepo, samo odmerite da li će vas odvlačiti previše od vaših redovnih obaveza i poslova.

Ljubav: Zauzete Škorpije, pred vama je jedna vrlo povoljna ljubavna sedmica. Treba vam više i kvalitetnije komunikacije, treba se uklopiti po mnogim pitanjima, radite na svom odnosu. Mali znaci pažnje i pokloni, inicijativa kada su u pitanju potrebe partnera su u ovom periodu naglašene. Biće i novih osoba u vašoj blizini, posvetite im pažnju i dajte šansu da vam se pridruže.  Slobodne Škorpije, prošlost vam ne da mira. Budite oprezni, znate valjda šta želite.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče, tokom ove sedmice ozbiljnije zdravstvene tegobe trebalo bi da vas zaobiđu. Idite u prirodu, opustite se, posvetite se malo više duhovnoj strani.

Strelac

dnevni horoskop

Posao: Obim posla i obaveza će se povećati u prvom delu sedmice, vi plivate dobro u novonastaloj situaciji, ali malo vas umara ta konstantna potreba za pritiskom.

Od sredine sedmice kreće odličan period za dogovore, za nove kontakte, za pokretanje saradničkih priča, vi ćete ubaciti u veću brzinu. Sa kolegama imajte više strpljenja, obratite pažnju na izbor saradnika i ono što budete potpisivali kao ugovore, predugovore. Malo prihoda, malo  troškova, kao da vam pare samo prolaze kroz ruke, nije pravi trenutak za investiranja i ulaganja.

Ljubav: Trebalo bi da budete u širem krugu ljudi tokom ove sedmice, da se provodite maksimalno dobro i potrudite se da se opustite.

Sve probleme koje imate sa partnerom preispitajte sa svih strana i odlučite se za prioritetne stvari i zajedničke teme koje vas zaista ispunjavaju. Otvaraju se novi putevi pred vama kad je vaša veza u pitanju, morate oboje učiniti malo napora da napravite sebi najbolju i najprijatniju dimenziju odnosa.

Slobodni Strelčevi, lomite se i niste sigurni da li da se upuštate u nešto dublje sa osobom koju ste nedavno upoznali. Ova osoba vredi truda i svakako je preporuka da je bolje upoznate jer je moguć ulazak u vezu.

Zdravlje: Zdravlje uglavnom stabilno tokom celog perioda, i ako bude nekih tegoba, biće prolaznog karaktera.

Nedeljni horoskop do 28. aprila 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Ove sedmice na poslovnom planu Jarčeva nema loših aspekata, sve bi trebalo da ide prema naznačenim planovima.

Period  je za vas odličan jer ste vrlo analitični, imate oko i za najsitnije detalje i one stvari na prvi pogled sakrivene, a postoje u vama i upornost i želja da po svaku cenu sve obavite na pravi način. Očekujte poboljšanje u polju komunikacije i brza i neočekivana rešenja problematičnih situacija.

To se ne odnosi i na finansije, tu budite dodatno oprezni. Ne ulazite u kreditne rizike ili bilo kakvo novo zaduživanje.

Ljubav: Opušteno biće kod Jarčeva koji su u vezama. Na zajedničkim ste talasnim dužinama, oko svega možete da se lako dogovorite, tako da vam predstoji stabilan i miran period za uživanje sa voljenom osobom. Iskoristite ga na najbolji mogući način, opustite se, izlazite, kako god vama to odgovara.

Slobodni Jarčevi, opustite se i uživajte, moguće je jedno neočekivano novo poznanstvo. Dopustite da vas ova osoba otkrije i nađe put do vašeg srca.

Zdravlje: Što se zdravlja ove sedmice tiče, čuvajte grlo i pluća, jer ste podložni i prehladama, ali i virusnim infekcijama.

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: Vodolije, planirali ste neke stvari, ali zbog manjka vremena bi možda bilo bolje da deo toga podelite sa još nekim iz okruženja. Imaćete  malo rasterećenje u vidu dobijanja možda novog saradnika koji će vam olakšati postojeće nagomilano stanje.

Na samom kraju sedmice  proveravajte sve informacije, bilo od vaših saradnika, bilo da dolaze iz eksternih izvora. Finansijska situacija je varijabilna i tu morate i vi biti maksimalno fleksibilni, ne bi trebalo da bude većih problema. Ne požurujte ništa i nikoga, pustite da stvari teku svojim tokom. Mogući su poslovni putevi.

Ljubav: Zauzete Vodolije, ova sedmica je naročito dobra za putovanja, pa se maksimalno angažujte na tom polju. Vaš partner očekuje veću posvećenost zajedničkim prijateljima i viđanjima, koja treba da budu češća. Menjajte sebe nabolje, bavite se svojom vezom, porodicom, prijateljima.

Imaćete mnogo poziva za druženje, odgovorite pozitivno na sve i uključite i partnera u sve tokove. Slobodni, neko se pojavio ko izaziva interesovanje kod vas, ali pitanje je koliko ste u stvari kompatibilni. Bacite se više na druženja i izlaske.

Zdravlje: Tokom ove sedmice što se zdravlja tiče mogući su problemi sa krvnim pritiskom i povremenim glavoboljama.

Ribe

dnevni horoskop

Posao: Ove sedmice situacija na poslovnom planu većine Riba je promenljiva. Vi ćete pokušavati da na svaki način izbegnete tenziju i rasprave, ali kao da će to jako teško ići zbog prenapete atmosfere u kolektivu. Imaćete osećaj da neke stvari ne znate, do vas dolaze oprečne informacije, a moguće je i da primećujete da vam neki rade iza leđa.

Kraj perioda donosi vaš način funkcionisanja i prihvatanja i obaveza i kontakata sa saradnicima. Imaćete faze u kojima ste nezaustavljivi, ali isto tako i one u kojima na svaki način gledate da izvrdate bilo šta što se vezuje za posao. No, i pored ovakvog vašeg čudnog načina funkcionisanja, neke prilike će vam se otvoriti, ničim izazvano. I vi ćete biti više nego spremni i voljni da ih zgrabite. Dobri planetarni aspekti to maksimalno podržavaju.

Ljubav: U toku ove sedmice potrebno je da vi i partner budete što otvoreniji jedno prema drugom, da razgovarate čak i o nekim situacijama koje vam smetaju ili vas bole, jer ćete jedino na taj način razbiti nepoverenje koje se možda uvuklo između vas.

Oboje budite  spremni da sagledate stvari na drugačiji način i ovo će brzo doneti rezultate, pogotovo od drugog dela sedmice. Slobodne Ribe, lepi dani su pred vama, a postoji šansa i da iznenada uplovite u nove ljubavne vode. Opustite se i uživajte u svemu lepom što vam se dešava.

Zdravlje: Tokom ove sedmice što se zdravlja tiče očekuje vas zadovoljavajuća zdravstvena slika.

Nedeljni horoskop do 28. aprila 2024. godine je sa sajta Astroputnik.com

Komentari (0)

Loading