Horoskop

Nedeljni horoskop do 5. maja 2024. godine: Ribe čeka prelepo putovanje, Jarčevi pred tektonskim promenamaa

Nedeljni horoskop do 5. maja 2024. godine za sve znakove

Nedeljni horoskop do 5. maja 2024. godine: Ribe čeka prelepo putovanje, Jarčevi pred tektonskim promenamaa

Shutterstock

Nedeljni horoskop do 5. maja 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Ovan

 

dnevni horoskop

Posao: Početkom sedmice ćete biti dosta aktivni, komunikativni, ažurni i moći ćete na mnogo lakši način pokrenuti ono što vas interesuje. Neke situacije će se konačno pokrenuti i krenuti ka realizaciji ili ka rešavanju, imaćete  dovoljno energije za sve.

Rešavate jedan deo problema koji vas je opterećivao. Prilivi su se povećali, ali vi ste skloni da puno  trošite pa možete  uleteti u minus na računu, stoga oprezno. Na samom kraju sedmice već pokrenute poslovne projekte mogli bi da privedete uspešno kraju bez većih problema, a na drugoj strani realno je očekivati da pokrenete bar jedan novi posao.

Ljubav: Ove sedmice za Ovnove koji su u vezama dobar je momenat da se greške u partnerskim odnosima isprave, da se komunikacija vrati u neke normalne  okvire, ali je isto tako vreme i da se strast i zajedništvo vrate u odnos sa voljenom osobom.

Energija između vas i partnera će se promeniti, imaćete više vremena jedno za drugo, ali i za izlaske ili eventualno neko putovanje. Slobodni Ovnovi, slede vam  zanimljivi kontakti sa suprotnim polom ali bez mnogo konkretnih dešavanja. Samo komunikacija koja ide u dobrom smeru.

Zdravlje: Zdravlje manje više stabilno i pod kontrolom. Jačajte imunitet i vodite računa o ishrani.

Bik

 

dnevni horoskop

Posao: Promenljiva radna sedmica je pred Bikovima. Mnogi planovi mogu biti ispomerani, nemojte dodatno otežavati sami sebi situaciju nervozom.

Nametnite sebe, svoj način organizacije, koliko god vas drugi pokušavali opstruisati. Igrajte otvorenih karata i preduzmite sve korake da nametnete neki svoj način rada i mišljenje.

Do kraja sedmice jedan deo obaveza uspevate da završite, ali nešto će morati da ostane za posle praznika. Suviše mnogo planirate i želite, a svesni ste da sada ne možete da uradite mnogo.

Ljubav: Ove sedmice Bikove koji su u vezama očekuje lep, uzbudljiv i stabilan period. Partneru je potrebna vaša podrška jer se trenutno oseća nesigurno.

U ovom periodu možete pokazati onu najlepšu i najtopliju stranu vaše ličnosti i biti tu za njega. Umete da mu priđete na pravi način i pružite pravi savet, lepu reč, i iz tih razloga nemojte biti škrti.

Slobodni Bikovi, svi koji vas interesuju su u vašoj okolini i lako možete da uspostavite finu komunikaciju. Opušteno.

Zdravlje: Cele sedmice zdravlje bez većih problema, eventualno vam probavni trakt može zadavati manjih tegoba, želudac, stomak.

Nedeljni horoskop do 5. maja 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: Najtipičnije predstavnike Blizanaca čeka vrlo dobra radna sedmica u kojoj bi mogli da budu uspešniji u odnosu na prethodni period.

Vreme je da svoje ideje i predloge vezane za posao pokrenete. Moguća je pomoć i podrška nekog iz prošlosti sa kime ste imali dobru saradnju i koju bi svakako trebalo iskoristiti. Što se tiče polja finansija,  nema potrebe za  velikim ulaganjima u ovom trenutku, sačekajte povoljniji period.

Ljubav: Sa partnerom nesuglasice na pomolu, dosta veliko tršenje energije i mnogo neproverenih informacija. Napeta sedmica, postoji mešanje neposredne okoline u vaš odnos sa partnerom. Nemojte biti lenji, da bi malo ublažili već uzdrman odnos, uložite malo više energije.

Preporučuje vam se da  odlutate negde zajedno, makar i na par dana. Slobodni Blizanci – kod vas će u ovoj sedmici biće svega i svačega, avanture, ljubavnih iznenađenja, flertovanja. A možete otpočeti i novu ljubavnu priču. Uživajte.

Zdravlje: Zdravlje stabilno tokom celog perioda. Poradite na svom imunitetu, i više odmarajte.

Rak

dnevni horoskop

Posao: Ove sedmice  Rakovi, ukoliko ste uspeli da završite sve što je zaostalo iz prethodnog perioda, pred vama je novi još povoljniji profesionalni ciklus.

Astrološki aspekti su dobri za krupne poslovne poduhvate, a možete pokrenuti i neke nove kreativne ideje, vredne analize svakako. Sve je u vašim rukama, a na prvom mestu sposobnost prilagođavanja na brze promene koje ćete lako da usklađujete sa okolinom. Samo napred.

Ljubav: Za Rakove u emotivnim relacijama sledi promenljiv period. Nešto pojačana ljubomora i posesivnost od strane voljene osobe,  drugoj strani smeta što previše vremena provodite sa svojim društvom na primer.

Neki put je dobro realno sagledati situaciju u kojoj ste, pomiriti se sa trenutnim stanjem i onda nastaviti dalje. Prošlost promeniti ne možemo. Slobodni Rakovi, za vas je ovo divan period da se pokrenete, najpre u smeru uživanja i druženja sa prijateljima.

Zdravlje: Više se krećite i budite u prirodi, obratite pažnju na krvni pritisak. Slabe tačke tokom sedmice  glavobolje, hormonski disbalans i problemi sa stomakom.

 

Lav

dnevni horoskop

Posao: Ove  sedmice vaš uticaj na okolinu i na ljude sa kojima dolazite u kontakt će se značajno povećati, i vi biste trebali da se više aktivirate, jer se sada lakše dolazi do dogovora i pokretanja saradničkih odnosa. Konačno ćete dobiti informacije o nečemu što vas dugo muči i bićete spremni da krenete dalje.

Period je dobar da pokrećete svoje planove, da promovišete svoje ideje i da ubacite jedan nov, kreativni element u svoje poslovanje. Sve što pokrenete sada ima šansu da uspe. Finansijski segment je sada stabilniji nego u proteklom periodu.

Ljubav: Ove sedmice Lavove koji su u vezama očekuje lep, uzbudljiv i stabilan period. Partneru je potrebna vaša podrška a vi ćete biti spremni da je pružite. Umete da priđete na pravi način i pružite pravi savet, lepu reč, i iz tih razloga nemojte biti škrti.

Slobodni Lavovi, sve se vrti oko prošlosti i prošlosti. Za nešto novo za sada nema nagoveštaja, biće povoljnijih prilika.

Zdravlje: Zdravlje promenljivo, preosetljivost utiče na kardiovaskularni sistem. Takođe vam može doneti probleme sa probavnim traktom stoga usredsredite se na zdravu ishranu.

Nedeljni horoskop do 5. maja 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Devica

dnevni horoskop

Posao: Uglavnom mirna radna sedmica očekuje Device na polju profesionalnih delatnosti. Sve što se već nalazi pod vašom ingerencijom biće realizovano na uobičajen i prepoznatljiv način za pripadnike ovog sazvežđa. Korak po korak, trudite se da se ne preopteretite ni mentalno ni fizički.

U  segmentu organizacije i komunikacije može doći do manjih tenzija. Učinite sve da što bolje i više proverite detalje nametnutih obaveza, ali nije isključeno da ćete se morati pozabaviti i ispravljanjem tuđih grešaka i propusta.

Ljubav: U sedmici  koja sledi vaš emotivni  odnos biće u promenljivom ritmu. Osobi do koje vam je stalo pokažite svoje pravo ja i emocije,  unesite dobru atmosferu i pokrenete pozitivna dešavanja. 

Sada je trenutak da se pronađe put do dobre komunikacije i do prilično skladnog odnosa,  na vama je da se pokrenete. Slobodne Device,  ima nekih lepih priča  sa jednom osobom. Komunikacija teče bez zastoja i trenutno vam  jako odgovara.

Zdravlje: Zdravlje dobro tokom cele sedmice. Mogući sitniji problemi sa bolovima u zglobovima, problemi sa kičmom i možda glavobolja.

Vaga

dnevni horoskop

Posao: Otvaraju vam se mogućnosti da ili proširite postojeće saradnje, ili pokrenete nešto potpuno novo. I jedna i druga opcija su vrlo povoljne po vas, ali samo dolaženje do cilja neće baš biti lagano.

Možete imati manjih problema u komunikaciji i dogovorima sa saradnicima, i u ovim slučajevima treba lične interese staviti na drugo mesto, a voditi se time šta je i za vas i za drugu stranu najpovoljnije. Nemojte olako shvatati svoje obaveze u ovom periodu, već im posvetite svoju punu pažnju i fokus. Finansijski segment ide na bolje.

Ljubav: Sve na emotivnom polju ide u dobrom smeru. Partner je tu za vas, iskoristite dobro ove pozitivne planetarne uticaje da uživate. Gledajte napred, provedite sa partnerom vreme na način koji vi najviše volite. Naglašena je potreba i želja da se neke stvari prevaziđu,  pokušavate da uzdignete vaš odnos na viši nivo.

Slobodne Vage,  više se posvetite izlascima, druženjima, i ako postoji naklonost i simpatija prema nekome sada lako može doći do konkretnih dešavanja.

Zdravlje: Tokom ove sedmice zdravlje dobro, mogući manji problemi sa disajnim organima i bolovima u zglobovima. Potrudite se da se više odmarate i posvetite svom imunitetu.

Nedeljni horoskop do 5. maja 2024. godine preostale znake pročitajte u nastavku

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: Poslovni segment biće prilično dobar tokom ove sedmice. One saradnje i poslovi koji su otpočeli tokom prethodnog perioda sada funkcionišu vrlo dobro. U narednoj sedmici  mogli biste da ostvarite značajne kontakte i da upoznate značajne i važne ljude.

Očekuju vas i kraća putovanja koja će vam posebno prijati. Opterećeni ste finansijskom situacijom, pogotovo što su praznici pred nama, pa ne možete da kontrolišete troškove, koji su u ovom periodu pojačani.

Ljubav: Ova sedmica za Škorpije u emotivnim vezama  neće biti naročito izazovna. Vi i partner  funkcionišete skladno i možda bi trebalo da odete na zajedničko putovanje za praznike.

Pravite planove o zajedničkoj budućnosti, zajedničkom životu,uživajte u druženjima sa rodbinom i prijateljima. Imate lep period da uživate i nemojte ga prokockati. Slobodne Škorpije,  ulazite u  neuporedivo povoljniji period po vas. Razmrdajte se i spremite se za  akciju.

Zdravlje:  Generalno, očekuje vas solidna zdravstvena situacija. Mogući  manji problemi sa varenjem,  respiratornim organima.

Strelac

dnevni horoskop

Posao:  Početak  sedmice vam neće izgledati   kako ste  vi planirali, ali put ka pozitivnom  rešenju vas dodatno motiviše. Vi se fokusirajte na organizaciju i potrudite se da vam ne promakne neki bitan detalj, ne oslanjajte se ni na koga previše. 

Obratite pažnju na dokumentaciju, jer možete  izgubiti važne papire. Moguće je da neki prilivi koje ste dugo očekivali pristignu, i vi  ćete uspeti da pronađete stabilnost. Pokrenite neka pitanja koja su vam bitna, jer ćete lakše doći do ostvarenja.

Ljubav: Sedmica koja će biti  bolja za partnerske odnose, više prostora i slobodnog vremena imaćete bar za dane vikenda. Moguće neko lepo putovanje, ili izlazak sa prijateljima, bilo šta što bi doprinelo osvežavanju vašeg pomalo monotonog  odnosa.

Neophodno je da se nešto promeni da bi razbili ustaljenu svakodnevicu.  Kod slobodnih Strelčeva trenutno se dosta toga vrti oko kontakata sa prijateljima ili preko društvenih mreža. Neke situacije mogu se brzo razvijati i postaćete sve više i više zainteresovani.

Zdravlje: Tokom ove sedmice vi ste u dobroj formi i zdravlje je stabilno. Dosta kretanja, fizičke aktivnosti i pozitivnog stava glavni su pokretači dobrog zdravlja.

Nedeljni horoskop do 5. maja 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Ove sedmice morate ići u korak sa promenama koje su neminovne, ali možda malo prebrze za vaš uobičajeni radni ritam. Situacija se okreće u vašu korist, pojavljuju se saradnici iz prošlosti na koje možete da se oslonite i računate na konkretnu pomoć.

Mnogo komunikacije bilo u vidu sastanaka ili pisanih dokumenata je pred vama. Verovatno ćete morati nešto da odložite za posle praznika, neke rokove u dogovoru sa saradnicima da ispomerate, ali ništa strašno.

Ljubav: Sedmica u kojoj treba da se posvetite na prvom mestu sebi, a onda da u sve uključite i partnera. Stvari dolaze na svoje mesto, imate zajedničkih izlazaka, druženja, dešavanja. Komunikacija je na zadovoljavajućem nivou, budite opušteniji, ležerniji.

Nađite svoj način i preuzmite organizaciju druženja sa prijateljima tako da to vama odgovara. Slobodni Jarčevi  mogu upoznati neku interesantnu osobu koja će pokrenuti tonu emocija i želje kod njih. Postoji mogućnost ulaska u vezu, i savet je da ne budete preterano neodlučni.

Zdravlje: U ovoj sedmici možete imati  potencijalne probleme sa stomakom i urološkim traktom. Treba da poradite na fizičkoj aktivnosti, više kretanja i ishrana koja će pojačati imunitet.

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: Sedmica u kojoj će biti  veoma naglašenih poslovnih aktivnosti, koje bi mogle da se pokrenu uz nečiju maksimalnu podršku. Neke poteškoće u dosadašnjim načinima rada mogle bi da se reše kroz neku novu saradnju, gde bi bilo investiranja iz novih izvora moguće i inostranih.

Priče koje ste trebali da obavite ranije, obavićete sada.  Uspećete da dovedete i finansijsku situaciju u neku bolju ravan i možda naplatite neka zaostala potraživanja.

Ljubav: Ukoliko želite bolje odnose sa partnerom, sada je vreme da  priču pokrenete u onom pravcu koji vam odgovara. U ovoj se sedmici  mogu napraviti neki vrlo pozitivni preokreti.

Pokušajte više da se opustite i iskulirate. Slobodne vodolije, emotivne prilike idu preko poslovnog segmenta, ili vas sa nekom zanimljivom osobom mogu upoznati prijatelji, prilikom izlaska. U periodu ste kada se lako opuštate, kada ste raspoloženiji nego inače.

Zdravlje: Stres izbacite kroz fizičku aktivnost, naročito više vremena u prirodi. Vodite računa o ishrani i respiratornim organima, jačajte imunitet.

Ribe

dnevni horoskop

Posao: Sedmica koja sledi na polju posla i novca  za Ribe može doneti nove prilike.  Ulazite u fazu koja može doneti velike pozitivne promene, značajne informacije i nove ponude. Kontakti, dogovori, važne informacije, sastanci sve je u igri…

U odnosu sa  saradnicima budite spremni na kompromis i sve će se odvijati mirnije i manje stresno po vas. Mogući su kraći službeni putevi. Sve u svemu bićete zadovoljni postignutim.

Ljubav: Vi i partner  funkcionišete skladno i možda bi trebalo da odete na zajedničko putovanje. Pravite planove o zajedničkoj budućnosti, zajedničkom životu, i druženjima sa rodbinom i prijateljima. Imate lep period da uživate i nemojte ga prokockati.

Slobodne Ribe, sada imate priliku za uspostavljanje bitnije komunikacije sa nekim ko vam se dopada. Ne oklevajte, da ne biste propustili svoju šansu.

Zdravlje: Zdravlje uglavnom stabilno tokom ove sedmice. Vodite računa o ishrani i respiratornim organima, jačajte imunitet.

Nedeljni horoskop do 5. maja 2024. godine je sa sajta Astroputnik.com

Komentari (0)

Loading