Horoskop

Nedeljni horoskop do 26. maja: Loš poslovni period za Device, Vodolijama ugroženo zdravlje

Nedeljni horoskop do 26. maja za sve znakove

Nedeljni horoskop do 26. maja: Loš poslovni period za Device, Vodolijama ugroženo zdravlje

Photo by Abigail Keenan on Unsplash

Nedeljni horoskop do 26. maja 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Ovan

 

dnevni horoskop

Posao: Početkom sedmice ćete biti vrlo aktivni, komunikativni, ažurni i na mnogo lakši način ćete završavati sve što započnete.

Prihvatite konstruktivan savet i razmislite o promeni neke poslovne koncepcije, nemojte biti zatvoreni za nove ideje koje vam dolaze iz proverenih izvora. Odnosi sa saradnicima u ovom periodu biće dobri kao i sa  nadređenima, moguća je i neka pomoć od strane prijatelja.

Trebalo bi da sve nezavršene obaveze, kao i neke finansijske konstrukcije uspešno pozatvarate od sredine sedmice. Sve u svemu ne očekuju vas neke ozbiljnije prepreke i izazovi u ovom periodu, uspešno završavate sve što ste zamislili.

Ljubav: Ove sedmice za Ovnove koji su u vezama dobar je momenat da se greške u partnerskim odnosima isprave, da se komunikacija vrati u neke normalne  okvire, ali je isto tako vreme i da se strast i zajedništvo vrate u odnos sa voljenom osobom.

Morate raditi na komunikaciji i na taj način ćete uspeti da prevaziđete povremene probleme ili nesuglasice u svojoj vezi. Slobodni Ovnovi, slede vam zanimljivi kontakti sa suprotnim polom, prvenstveno preko društvenih mreža ili poznanika, i biće to komunikacija koja ide u dobrom smeru.

Zdravlje: Zdravlje manje-više stabilno. Mogući su manji probavni problemi, zato obratite pažnju na ishranu. Vežbajte, odmarajte se, bolje se hranite, meditirajte.

Bik

 

dnevni horoskop

Posao: Dosta napeto može biti na poslovnom planu Bikova tokom ove radne sedmice. Savet broj jedan je da nikako ne ulazite u rizične finansijske transakcije, jer bi to moglo imati ozbiljne posledice. Novca ima koliko ima, uspećete da naplatite neka zaostala potraživanja, ali su trenutno vaši troškovi i odliv novca mnogo veći problem. Krajem perioda može doći do nesporazuma, nerazumevanja ili odlaganja nekih poslovnih dogovora ili pregovora koji su vam bitni. Ne zalećite se u neke poslove o kojima nemate dovoljno informacija.

Ljubav: Najviše zbog stresa i napetosti na poslu ovaj period donosi lošu komunikaciju kod Bikova koji su u vezama. I kod vas i kod partnera u ovoj sedmici  je prisutna nervoza, koja će biti naročito naglašena polovinom perioda. Izbegavajte rasprave, jer je malo verovatno da ćete nešto postići pozitivno. Krajem sedmice bićete mnogo opušteniji i spremniji da se ljubavnim temama i problemima više pozabavite uz bolju i lepšu komunikaciju. Slobodni Bikovi, izlasci i društvene mreže su i  dalje aktuelni. Jedna od osoba iz tog društva može vas jako zainteresovati.

Zdravlje: Cele sedmice zdravlje bez većih problema, eventualno su moguće probavne tegobe, osetljivost želuca.

Nedeljni horoskop do 26. maja 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: Sedmica koja je u najavi na poslovnom planu donosi dosta konfuzije i nedorečenosti. Potrebno je dva puta proveriti sve pre nego što potpišete, voditi  računa o dokumentaciji, a kada su dogovori u pitanju,  imati jaču dozu opreza.  Potrebno je da budete strpljivi maksimalno jer stvari neće ići onim tokom koji očekujete. Finansijska situacija biće više nego solidna, ali ćete vi biti skloni da preterate sa troškovima, pa je moguće i da uletite u minus.

Ljubav: Zauzeti Blizanci, pokušajte da tokom ovog perioda pronađete više vremena i posvetite ga partneru. Potrudite se da priredite neko lepo iznenađenje. Svesni ste i vi i partner da je vreme da se uozbiljite i da više ne pravite probleme  u vezi s nekim glupim sitnicama. Samo nastavite ovim tempom i možda će uskoro biti pravi trenutak i za neke planove o budućnosti.  Solidni su aspekti za ljubav, pa uz malo više angažovanja možete ove dane provesti vrlo kvalitetno. Slobodni Blizanci, imaćete pojačanu potrebu za druženjem, izlascima, pa se tu negde i kriju opcije za nova poznanstva.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče, trudite se da se dovoljno odmarate, posebno ukoliko ste opterećeni poslovnim obavezama. Uvedite i malo više fizičke aktivnosti, prijaće vam.

Rak

dnevni horoskop

Posao: Ove sedmice u poslovnom segmentu stvari neće baš jednostavno funkcionisati kod većine Rakova. Mogući su zastoji, naročito kada su dogovori i papirologija u pitanju. Dosta  zaostalih obaveza, dosta toga  moraće da se doradi, da se papirološki sredi pre nego što dođe do finalizacije.

Kako god da bude, vi dajte sve od sebe i budite maksimalno korektni, kako prema obavezama tako i prema osobama sa kojima sarađujete. Svako treba da odradi svoj deo posla u planiranom roku i bez preteranog eksponiranja ličnih sposobnosti.

Ljubav: Nastavlja se period koji je vrlo povoljan za komunikaciju sa  partnerom za sve pripadnike znaka Raka koji su u dužim vezama.

Malo se više posvetite svojoj vezi jer postoji dobra energija sa obe strane, koja donosi i lepe mogućnosti u najavi. Vi budite inicijator i napravite plan zajedničkih aktivnosti. Slobodni Rakovi, možete otpočeti neku zanimljivu komunikaciju preko društvenih mreža, prijaće vam da sa ovom osobom ćaskate.

Zdravlje: Što se zdravja tiče, može biti promenljivo tokom ove sedmice. Obratite pažnju na moguće vrtoglavice, nesvestice, pad šećera.

Lav

dnevni horoskop

Posao: Budite maksimalno posvećeni organizaciji posla i bavite se saradnicima na pravi način. Prilagodite se trenutnim okolnostima, budite racionalni i praktični, kroz ovaj period ćete proći veoma uspešno. Možete ostvariti poprilične pomake nabolje jer vam se mogu otvoriti nove mogućnosti, stoga budite dovoljno mudri da ih prepoznate.

Krajem perioda moguće su manje turbulencije u sferi posla, može doći i do prekida neke saradnje, pa je bitno da ništa ne forsirate, već strpljivo sačekate momenat za reagovanje.

Ljubav: U partnerskim odnosima mora postojati kompromis, balans i zajedništvo, u suprotnom ako samo jedna strana ide po svome i diktira šta će se i kako raditi i odlučivati, doći će do nepotrebne  tenzije. Malo više  obratite pažnju i na partnera  i njegove  potrebe i probleme.

Nemojte biti egoista i škrti i misliti samo na sopstveni komfor i ugađanje. Ako budete u nekim stvarima nekorektni ili previše dominantni, lako ćete upadati u besmislene rasprave. Slobodni Lavovi imaće brojne prilike za uživanje u flertu i šarmiranju osoba koje im se budu nameštale na ljubavnom putu, posebno preko posla ili društvenih mreža.

Zdravlje: Zdravlje solidno tokom celog perioda, eventualno obratite pažnju na rad probavnog trakta.

Nedeljni horoskop do 26. maja 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Devica

dnevni horoskop

Posao: Ove sedmice kod pojedinih Devica biće i dalje prisutni loši aspekti, ali vi na to nećete moći da mnogo utičete, niti bilo šta da promenite jer niša neće zavisiti od vas.

Stoga je veoma važno da budete maksimalno strpljivi i  vrlo brzo bi neke situacije trebalo da se pokrenu, neke konkretnije akcije i planovi da se realizuju. Budite oprezni, proveravajte više puta ono što radite i potpisujete, mogući su zastoji zbog papirologije ili sa ugovorima. Sve u svemu pred vama jedna napeta sedmica, pa se potrudite da prođete sa što manje nerviranja.

Ljubav: Provodite što više vremena sa partnerom i obnovite neke odnose koje ste zapostavili u porodici. Period je dobar za sve vrste provoda, zabava, izlazaka i putovanja sa prijateljima i partnerom. Potrudite se da ne nervirate partnera bez potrebe iako ne bude imao energije za vaše akcije. U periodu ste kada će se sve rešiti na lakši način ukoliko se iole potrudite oko osobe do koje vam je stalo. Slobodne Device, postoji osoba za koju ste zainteresovani, budite sigurni u sebe i pokušajte da priču pokrenete na pravi način i druga strana će imati neku reakciju.

Zdravlje: Zdravlje solidno tokom cele sedmice. Više vežbajte i dovoljno se odmarajte. Mogući problemi sa respiratornim organima i glavobolje.

Vaga

dnevni horoskop

Posao:  Pred vama je zahtevna sedmica, neophodno je da se dobro organizujete i sve će biti u redu. Potrebno je da  budete maksimalno ozbiljni i odgovorni, da imate takta za sve, da povlačite pametne i promišljene poteze.

Posla ima puno, a vi nalazite sebe da funkcionišete na nezadovoljavajući način. Potražite pomoć, podrška će vam puno značiti, uspećete da ispoštujete zadate rokove. Očekuje vas bolja situacija u finansijskom segmentu, jer imaćete mogućnost da naplatite neka zaostala potraživanja.

Ljubav: Ukoliko želite bolje odnose sa partnerom, sada je vreme da  priču pokrenete u onom pravcu koji vam odgovara. U ovoj sedmici se mogu napraviti neki vrlo pozitivni preokreti.

Pokušajte više da se opustite i pronađete neki novi način za beg od ustaljene svakodnevice i monotonije. Najbolje bi bilo da sa partnerom odete za vikend na neku mirniju destinaciju i da polako krenete da unapređujete i jačate vašu emotivnu priču. Slobodne Vage, posao ili društvene mreže mogu vam doneti vrlo interesantna poznanstva. Moguće je i aktiviranje neke priče iz prošlosti, ali na kratko.

Zdravlje: Trudite se da ojačate imunitet, možete imati problema sa bakterijskim infekcijama urogenitalnog trakta.

Nedeljni horoskop do 26. maja 2024. godine preostale znake pročitajte u nastavku

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: Odlična radna sedmica je pred Škorpijama. Biće vam možda naporno, ali ne i stresno. Ono što budete planirali to ćete i obaviti, koliko god se iscrpli mentalno i fizički.

Tempo dešavanja može biti na momente dosta spor, ali trenutno ne možete uraditi ništa sem da se prilagodite i čekate svoj momenat. Ovaj period vam može doneti velike poslovne promene nabolje, možete dobiti interesantan predlog od nekoga ko bi hteo da se udruži sa vama da pokrenete privatni biznis.

Ljubav: Vrlo dobar period je i pred svim onim Škorpijama koje su u vezama ili brakovima. Vašem partneru nedostaje više vašeg prisustva, više zajednički provedenog vremena, više strasti. Potrudite se da organizujete neko okupljanje, druženje, pokrenite se, pozovite prijatelje, idite na izlet, budite sami, šta god. Učinite sve što je do vas da uživate u svakom zajednički provedenom trenutku. Slobodne Škorpije, preko poslovnog segmenta, a ni ostali načini nisu isključeni, može vas pokrenuti i zainteresovati osoba koja je dosta mlađa od vas.

Zdravlje: Zdravlje solidno. Povedite računa o bubrezima i probavnom traktu.

Strelac

dnevni horoskop

Posao: Strelčevi, u ovoj radnoj sedmici od vas se očekuje da pozavršavate sve započeto, i vaše i tuđe, a vi dobro procenite sebe, sopstvene snage i mogućnosti pre nego što prihvatate obaveza. 

Ovaj period donosi vam pozitivne promene, dobićete informacije koje su izuzetno značajne i koje su vam neophodne da zaokružite neki poslovni proces koji ste odavno započeli. Iako će vam povremeno biti naporno, ipak ćete iz dana u dan biti sve više ponosni i na sebe i na svoje rezultate. Samo napred u nove pobede.

Ljubav: Svi ljudi oko vas čine vaš odnos još pozitivnijim, iskoristite ovaj period da unapredite postojeći odnos. Biće prijatnih iznenađenja koja ćete prirediti jedno drugom. Biće i razloga za smeh i za jaka osećanja i strast.

Partner će vas podsticati da se opustite i više uživate u zajedničkim momentima. Slobodni  Strelčevi, pojavljuju se neke osobe, što iz prošlosti, što u svakodnevnom životu, ali sve je to vama površno i nema naznaka nečemu konkretnijem. Biće svakako bolje u narednom periodu.

Zdravlje: Tokom ove sedmice ne očekuju vas neki ozbiljniji zdravstveni problemi. Jačajte imunitet, budite fizički aktivni.

Nedeljni horoskop do 26. maja 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Jedna uspešna, ali i vrlo dinamična radna sedmica je pred tipičnim Jarčevima. Očekuje vas dosta dobrih mogućnosti, a na vama je da ne propustite ono što vam se bude nudilo. Postoji mogućnost uvođenja novih tehnoloških rešenja u postojeće poslovne procese, i biće vam neophodna saradnja sa novim saradnicima, pa budite spremni. Očekujte odličnu pokretačku energiju koja vas baca dva koraka unapred. Ima prostora i za poboljšanje finansija u ovom periodu kroz uvećanje zarade.

Ljubav: Za sve one koji su u emotivnim vezama nastavlja se vrlo lep period, prepun dobre zabave, izlazaka i druženja. Vi i partner ste na vrlo sličnim talasnim dužinama, a vaša veza je stabilnija nego ikada ranije. Mnogi od vas će nekim planom za putovanje obradovati svoju srodnu dušu. Slobodni Jarčevi, ukoliko do sada niste upoznali neku zanimljivu osobu i započeli komunikaciju, imaćete u ovih sedam dana bar jednu solidnu priliku. Koliko će vam biti privlačna na vama je.

Zdravlje: Mogući problemi sa glavoboljama, alergijama, a krajem perioda pojačana nervoza.

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: Vodolije, u ovoj sedmici imaćete gomilu obaveza, planova i pokušavaćete na sto strana odjednom. S druge strane, imate gomilu zaostalih poslova koje morate odraditi, ali vam nisu prioritet, a trebalo bi da budu.

Nemojte sebi oduzimati vreme ni kvariti raspoloženje, samo se potrudite da vaš deo koji se odnosi na organizaciju i logistiku dobro funkcioniše. Finansijska situacija je varijabilna i tu morate i vi biti maksimalno fleksibilni, ipak ne bi trebalo da bude većih problema.

Ljubav: Za one koji su u emotivnim vezama  postoji razumevanje i sklad na svim osnovama i po svim pitanjima, i tako bi trebalo da potraje.

U suštini – dobra sedmica je pred vama, iskoristite je za neke prijatnije stvari kao što je, recimo, planiranje letovanja ukoliko niste bili ili odmora sa prijateljima. Slobodni, ništa vas ne sprečava da izlazite, družite se, budite pozitivni i širite dobru energiju i privući ćete pozitivna dešavanja u vaš emotivni život.

Zdravlje: Od zdravstvenih problema tokom ove sedmice mogući su problemi sa visokim krvnim pritiskom i kardiovaskularnim sistemom, stoga obratite pažnju.

Ribe

dnevni horoskop

Posao: Ribe, ova sedmica donosi vaš način funkcionisanja i prihvatanja i obaveza i kontakata sa saradnicima. Tako ćete imati faze u kojima ste nezaustavljivi, ali isto tako i one u kojima na svaki način gledate da izvrdate bilo šta što se vezuje za posao. No, i pored ovakvog vašeg čudnog načina funkcionisanja, neke prilike će vam se otvoriti, ničim izazvano, i vi ćete biti više nego spremni i voljni da ih zgrabite. Iskoristite ovaj povoljan period najbolje što možete. Samo napred.

Ljubav: Astrološki aspekti najavljuju uglavnom mirnu sedmicu na polju ljubavnih odnosa, bez većih trzavica. To se naročito odnosi na sve one pripadnike ovog zodijačkog sazvežđa koji već imaju stabilnu i zadovoljavajuću situaciju u sferi partnerskih relacija. Ove sedmice se družite sa ljudima što više, naravno uključite partnera u to. Potrudite se da što više potencirate zajedničke aktivnosti u kojima se najbolje razumete i u kojima zaista uživate. Slobodne Ribe, i dalje možete imati  prilike za nova poznanstva i to preko izlazaka, društvenih mreža i kontakata sa prijateljima.

Zdravlje:  Što se zdravlja tiče, jačajte imunitet, moguće su bakterijske i virusne infekcije.

Nedeljni horoskop do 26. maja 2024. godine je sa sajta Astroputnik.com

Komentari (0)

Loading