Horoskop

Nedeljni horoskop do 2. juna 2024. godine: Ribe čeka uspeh u ljubavi, Rakovima predah

Nedeljni horoskop do 2. juna 2024. godine

Nedeljni horoskop do 2. juna 2024. godine: Ribe čeka uspeh u ljubavi, Rakovima predah

Shutterstock

Nedeljni horoskop do 2. juna 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Ovan

 

dnevni horoskop

Posao: Ove sedmice ćete imati dobre poslovne ideje, ali i pravi način da ih realizujete. Biće vam potrebna podrška drugih, što bi svakako trebalo iskoristiti. Pred vama je period dobrih dogovora, saradnji koje su u povoju, ali koje obećavaju stabilnost, trajnost i kvalitet. Iznesite ideju o unapređivanju sredstava rada, modernizaciji, baš zbog pitanja dinamike posla. Neki iznenadni pritisci mogu vam poremetiti planove, i to u drugom delu sedmice, terajući vas da se bakćete nečim što ste već mislili da ste završili, ali i to ćete izgurati.

Ljubav: Ovnovi koji su u emotivnim vezama imaju lošu  komunikaciju sa partnerom, i dalje su u periodu koji je dosta nepovoljan. Morate se potruditi da ne budite impulsivni, ne budite negativni, ne unosite nemir u svoje veze, podgrevate dodatno loše odnose. Pažljivije se posvetite partneru, više razgovarajte i nađite nove modele za narednu fazu vašeg odnosa. Neophodno je da se nešto promeni, da biste razbili ustaljenu svakodnevicu. Slobodni Ovnovi, mesto za upoznavanje je vezano za poslovne okolnosti, ali je moguće da na neki čudan, neobičan način nova osoba dođe do vas. Zanimljiva sedmica je pred vama.

Zdravlje: Ove sedmice očekuje vas uglavnom stabilno zdravlje. Manje probleme može vam zadavati probavni i urogenitalni trakt.

Bik

 

dnevni horoskop

Posao: Informacije koje menjaju mnogo toga dolaze vam na samom početku sedmice. Promena planova, iznenadni preokreti koji vas teraju u potpuno drugačijem smeru, sve će vas to dosta nervirati. Imaćete osećaj da ste toliko pritisnuti sa svih strana da biste najradije sklonili sve koji vam se suprotstavljaju. Savet je da ne budete preterano tvrdoglavi, ne upadate u konflikte, već se držite svog dela obaveza, pokušajte na sve načine da sve privedete kraju bez odlaganja. Poseban oprez je potreban u finansijskom segmentu, mogući izraženiji problemi, ali koji nisu vaša krivica.

Ljubav: Ove sedmice potrudite se da više vremena posvetite partneru, smanjite obaveze i pokušajte da nađete prostor samo za vas dvoje. Potrebno vam je da se opustite, da se smejete, da budete u pokretu, da putujete i da se družite sa prijateljima. Mora se raditi, ali isto tako treba pronaći prostora i vremena i za lepe životne momente i trenutke uživanja, a  partneru je to baš potrebno u ovoj sedmici. Slobodni Bikovi, lakše ćete se nego inače upuštati u flertove, imati pojačane kontakte sa suprotnim polom. Neko će vas jako zainteresovati.

Zdravlje: Kad je zdravstvena situacija u pitanju, tokom ove sedmice vas ne očekuju neki ozbiljniji zdravstveni problemi.

Nedeljni horoskop do 2. juna 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: Početak  sedmice Blizancima obećava povećan obim posla i obaveza. Imate dosta energije  i potrebno je da je usmerite u pravom smeru, možete ostvariti mnogo toga i biti zadovoljni rezultatima. U napetim trenucima zadržite smirenost i fokusiranost, budite spremni da prihvatite sve izazove i promene situacija. Možete imati problema sa papirologijom i nabavkom potrebnih dokumenata. Aktivirajte se prema inostranstvu, tamo imate dobro otvorene planetarne uticaje.

Ljubav: Za one koji su u vezama savet - pokušajte da napravite balans u vašem odnosu i uživajte u trenucima provedenim sa partnerom. Da biste nastavili kvalitetnu vezu, potrebno je da definišete šta to ne funkcioniše u vašem odnosu. Planetarni aspekti vam daju priliku da sve sredite na lakši i lepši način i ugodite i partneru i sebi. Slobodni  Blizanci su u period kada se dobro provode i ne razmišljaju o nekim ozbiljnim pričama.

Zdravlje: U prvom delu sedmice imaćete pad imuniteta, osetljivo grlo, mogućnosti za  prehlade. Eventualno bi trebalo da obrate pažnju na variranje krvnog pritiska.

Rak

dnevni horoskop

Posao: Sam kraj maja Rakovima donosi dodatne probleme u komunikaciji sa saradnicima, ali i dosta zategnutu situaciju na finansijskom planu. Impulsivne reakcije vam sada nikako ne idu u prilog, pa pokušajte da razmislite pre nekih konkretnijih poteza ili bitnih odluka. Neka papirološka pitanja u ovoj sedmici možete srediti na zadovoljavajući način, ali gledajte da ne napravite neki propust, postoji mogućnost za to. Bitno je da ovaj period prođete sa što manje tenzija i nerviranja, pa pokušajte da uvedete malo više samokontrole, proći će i to.

Ljubav: Ova sedmica zauzetim Rakovima donosi  predah, baš onakav kakav vam je oboma potreban. Nemojte dozvoliti da prođe tek tako i da nastavite sa bespotrebnim čačkanjem i provokacijama. Pokušajte da više vremena provodite zajedno, dajte predloge za izlaske, druženja ili jednostavno organizujte se u kućnoj varijanti i uživajte. Slobodni Rakovi, slede vam zanimljivi kontakti i poznanstva, upoznaćete nekog ko je  odmeren i harizmatičan i bićete oduševljeni.

Zdravlje: Zbog pojačane nervoze mogući su problemi sa spavanjem. Pokušajte da se dovoljno odmarate i bolje hranite.

Lav

dnevni horoskop

Posao: U periodu ste koji je poslovno šarenolik, ali vi smatrate da previše vremena gubite na neke nepotrebne sitnice. Pomalo vas smara papirologija, kontakti sa nekim ljudima, ali ovo su koraci koji su neophodni da biste stigli do svojih ciljeva. Zahtevna sedmica je pred vama, vi ćete napraviti dobre poteze i stvoriti dobre temelje za bolje poslovne situacije koje vam tek dolaze. Saradnici vas mogu izbacivati iz takta povremeno, ali uspećete to da sredite. Promenljiva je situacija kada su u pitanju finansije, stoga budite oprezni, mogući su neplanirani izdaci.

Ljubav: Za Lavove u emotivnim vezama, odnos sa partnerom morate usmeravati u onom pravcu koji vama odgovara. Morate balansirati maksimalno. Ne uslovljavajte jedno drugo, ne pokušavajte da kontrolišete ili da se inatite i sve će funkcionisati zadovoljavajuće. Povoljan je period za neko zajedničko putovanje, može i sa prijateljima. Slobodnim Lavovima će biti lepo, flertujte, uživajte, provodite se. Sada vam je zaista potrebno da izađete iz kolotečine i pustite da vam se dešavaju neke lepe stvari.

Zdravlje: Ove sedmice ne bi trebalo da imate veće probleme sa zdravljem, osim sa stomakom, probavnim sistemom, zato povedite malo više računa o ishrani.

Nedeljni horoskop do 2. juna 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Devica

dnevni horoskop

Posao: Device, pred vama je jako uspešan period, sve je na vašoj strani. Većina stvari koje započnete ići će Vam od ruke, posao ćete obavljati sa lakoćom i uz dobru podršku saradnika. Poslovno okruženje je radno nastrojeno, vi ćete biti u prvom planu, iskoristite ovaj trenutak maksimalno, sve je na vašoj strani. Uspeh neće izostati ako na vreme uhvatite zalet i nametnete neke svoje nove ideje i zamisli. Brzo ćete realizovati sve što isplanirate, neće biti nekih prepreka. Samo napred.

Ljubav: Ove sedmice možete razjasniti sve nesuglasice sa partnerom ukoliko ste ih imali u prethodnom periodu. Sami sa sobom treba da se dogovorite da nećete da se osvrćete i da se vraćate na stare teme i dileme. Uživajte sa partnerom, izlazite, družite se sa prijateljima što više. Iznenadite partnera nekim predlogom za putovanje ili neku zajedničku novu slobodnu aktivnost. Slobodne Device, poznanstvo preko prijatelja, društvenih mreža, posla ili prilikom izlaska je izvesno.

Zdravlje: Zdravlje promenljivo tokom ove sedmice. Mogući su problemi sa izraženim glavoboljama i krvnim pritiskom.

Vaga

dnevni horoskop

Posao: Vrlo dobra radna sedmica sa brojnim mogućnostima je pred Vagama. Naglašeno polje promena i šansi doneće vam da na lakši način završite jedan poslovni dogovor koji dosta obećava. Oni koji sarađuju sa strancima mogu imati velikih pomaka, nešto konkretno bi moglo da se izdešava. Kada su finansije u pitanju, moraćete da se pozabavite dugovanjem ili obavezom koju više ne možete odugovlačiti ili prolongirati isplatu. Usmerite se i na troškove na dnevnoj bazi, sada ih možete smanjiti.

Ljubav: Imaćete priliku da odnos sa partnerom poboljšate i da se više posvetite jedno drugom. Takođe, vi možete tokom ove sedmice uvesti više zabave i dobrog raspoloženja u vaš odnos, samo je potrebno da se malo potrudite. Prijaće vam oboma da provodite što više vremena u raznim aktivnostima, kraćim putovanjima, šetnjama, kupovinama, izlascima sa prijateljima ili bez njih. Slobodne Vage,  interesantna sedmica i za emocije i za strast je pred vama. Imaćete  miks staro–novo, na vama je da izaberete šta vam više prija.

Zdravlje: Tokom ove sedmice, kada je zdravlje u pitanju, potrebno je da obratite pažnju na urogenitalni trakt.

Nedeljni horoskop do 2. juna 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: Potencijalno odlična radna sedmica je pred Škorpijama. Mogu vam se otvoriti nove poslovne šanse  preko osoba sa kojima ste ranije sarađivali. Nove poslovne ponude se sada mogu otvoriti tamo gde najmanje očekujete, pa morate biti skoncentrisani i spremni za akciju u svakom trenutku. Sve ono što je vezano za inostranstvo može dominirati u ovom periodu. Veliki deo obaveza može biti završen sa odličnim rezultatima i uspešno. Samo napred.

Ljubav: Sve na emotivnom polju ide u dobrom smeru. Partner je tu za vas, iskoristite dobro ove pozitivne planetarne uticaje da uživate. Gledajte napred, provedite sa partnerom vreme na način koji vi najviše volite, može i kod kuće u opuštenoj atmosferi, što i jeste vaša suštinska potreba. Naglašena je potreba i želja da se neke stvari prevaziđu, pokušavate da uzdignete vaš odnos na viši nivo. Slobodne Škorpije, u periodu ste kada ste spremni za ljubav. Pokušajte da se nekim konkretnim potezom približite osobi koja vas privlači.

Zdravlje: Moguće su manje probavne tegobe, mogućnost infekcija i osetljivost urinarnog trakta.

Strelac

dnevni horoskop

Posao: U ovoj sedmici slede vam bolji odnosi sa saradnicima i bolja dinamika obavljanja poslovnog procesa. Potrebna vam je pomoć i nemojte se ustručavati da je potražite na više proverenih mesta. Sve će se pokrenuti, nešto čak mnogo brže od onoga što ste vi mislili i planirali. Imaćete mnoštvo dogovora, sastanaka, i mnogo ćete snage i volje ulagati u posao. Sve će se to isplatiti, i vaš trud i vaše znanje, i doći ćete na poziciju koju, objektivno, odavno zaslužujete.

Ljubav: Moraćete malo više da se prilagođavate potrebama drugih, biće izazova u komunikaciji sa ljudima generalno. Potrudite se da vaš odnos sa partnerom održite na nekom zadovoljavajućem nivou, kroz neke vaše nove ideje i vizije. Dajte predloge za druženja ili novi zajednički posao. Pustite neka sve ide svojim tokom i uživajte u ponovnoj bliskosti. Slobodni Strelčevi, raspoloženi ste za avanturu, za promene u svom ljubavnom životu. Ali teško ostvarujete ciljeve po pitanju ozbiljne veze.

Zdravlje: Tokom ove sedmice zdravlje vrlo dobro, ne očekuju vas ozbiljnije tegobe. Očekuje vas pojačan priliv energije.

Nedeljni horoskop do 2. juna 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Potencijalno odlična poslednja radna sedmica maja očekuje većinu tipičnih Jarčeva. Završavajte sve što je zaostalo, motivišite i gurajte saradnike, pripremajte se da dajete neuporedivo više snage i volje nego do sada. Očekuje vas poboljšanje u polju komunikacije i brza i neočekivana rešenja problematičnih situacija. Jedino upozorenje odnosi se na finansije, tu budite dodatno oprezni zbog budućnosti  vaše firme. Poseban akcenat - ne ulazite u kreditne rizike ili bilo kakvo novo zaduživanje.                                                                                                                                                                               

Ljubav: Ova sedmica za Jarčeve u emotivnim vezama neće biti naročito izazovna. Vi i partner  funkcionišete skladno i možda bi trebalo da odete na neko zajedničko putovanje. Pravite planove o zajedničkoj budućnosti, zajedničkom životu, provodite vreme u druženju sa rodbinom i prijateljima. Imate lep period da uživate i nemojte ga prokockati. Slobodni Jarčevi,  iz emotivnih nedešavanja i statičnosti ulazite u neuporedivo povoljniji period po vas, avanturistički. Uživajte.

Zdravlje: Pad imuniteta prouzrokovan hroničnom iscrpljenošću. Morate obezbediti telu odmor, san i adekvatnu kvalitetnu ishranu.

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: U ovoj sedmici sve počinje da se raščišćava i planovi koje imate sada već izgledaju realno i ostvarivo. Imaćete veliku podršku osoba koje cenite, one vam daju vetar u leđa i podstiču vas da uvodite promene, da radite stvari na drugačiji način, da širite svoju poslovnu priču. U ovoj su sedmici mogući kvalitetni dogovori i pregovori, bilo da je to nešto potpuno novo ili na starim osnovama. Ponovo ste dobili motiv, volju i želju da se dokazujete, ali ne idite glavom kroz zid, preispitujte svaku svoju odluku i proveravajte svaku informaciju koja vam bude pristizala.

Ljubav: Ove sedmice potrudite se da više vremena posvetite partneru, smanjite obaveze i pokušajte da nađete prostor samo za vas dvoje. Potrebno vam je da se opustite, da se smejete, da budete u pokretu i da putujete i da se družite sa prijateljima. I te kako je moguće pronaći prostora i vremena i za lepe životne momente i trenutke uživanja, a  partneru je to baš potrebno u ovoj sedmici. Slobodne Vodolije, ljubav vam se primiče, polako, ali sigurno.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče, i dalje su mogući problemi sa pritiskom ili kardiovaskularnim sistemom.

Ribe

dnevni horoskop

Posao: Zanimljiva radna sedmica je pred vama. Pokrenite svoje ideje, poslovna rešenja, svoju kreativnost, i ne ustručavajte se da predložite nadređenima i kolegama da napravite promene u dnevnoj rutini i olakšate posao i sebi i drugima. Ulazite u fazu koja vam može doneti velike pozitivne promene, značajne informacije i nove ponude. Kontakti, dogovori, važne informacije, sastanci, sve je u igri… U odnosu sa saradnicima bićete više spremni na kompromis i sve će se odvijati mirnije i manje stresno po vas.                                                                                                                                                                                            Ljubav: Lepa  sedmica  je pred vama kada je emotivna strana u pitanju. Postoje promene u vašoj vezi nabolje, neka pozitivna dešavanja, preokreti dnevnih situacija. Pustite neka vas talas pozitivnosti i lepih dešavanja nosi. Period je odličan za zajedničke planove, pogotovo ako se oni vezuju za putovanja ili sređivanje doma, pripremu za zajednički život ili, pak, druženja sa prijateljima. Slobodne Ribe, lepo i interesantno dešavanje sa nekim može vas razveseliti i doneti vam fino raspoloženje i osmeh. Ovo deluje prilično obećavajuće.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče ove sedmice bićete skloni bakterijskim i virusnim infekcijama, stoga jačajte imunitet.

Nedeljni horoskop do 2. juna 2024. godine je sa sajta Astroputnik.com

Komentari (0)

Loading