Horoskop

NEDELJNI HOROSKOP DO 2. JULA: OVAJ ZNAK treba da obrati pažnju na LAŽI, a OVAJ na neočekivan priliv novca!

NEDELJNI HOROSKOP DO 2. JULA: OVAJ ZNAK treba da obrati pažnju na LAŽI, a OVAJ na neočekivan priliv novca!

story

Pročitajte nedeljni horoskopo za period do 2. jula..

Ovan

Posao: Osetljiviji ste nego inače i bićete otvpreni pri ispoljavanju stavova. Dani koji dolaze povoljni su za započinjanje novih projekata. Ljubav: pokazujete želju da popravite odnos s voljenom osobom ali će to ići malo teže. Slobodni pripadnici znaka energično se nameću osobi koja im se dopada. Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Bik

Posao: Finansije su stabilne i prihodi pristižu. Ukoliko imate veće troškove, dobro razmislite o svakom izdatlu da li je opravdan. Ljubav: S partnerom ste u skladnim odnosima, a narednih nekoliko dana uživaćete u njegovoj pažnji. Ako ste slobodni, bićete u prilici da odete na kraći put koji vam može doneti romansu. Zdravlje: Stabilno.

Na narednim stranama pročitajte ostatak teksta za preostale znakove...

Blizanci

Posao: I dalje ste raspoloženi i kreativni što će se pozitivno odraziti na vaš posao. Završavate započeto i već planirate svoje naredne korake. Ljubav: Odnosi s voljenom osobom generalno su dobri, ali se povremeno distancirate jedno od drugog. Slobodni Blizanci se okreću jednoj osobi rođenoj u vodenom znaku. Zdravlje: Stomačni problemi.

Rak

Posao: Svu energiju usmeravate na ovo polje i bez obzira na tople dane, vreme provodite na poslu. Potreban vam je odmor, ali vam poslovne okolnosti idu na ruku i želite da ih iskoristite. Ljubav: Nervozni ste i zato izbegavajte diskusije s voljenom osobom. Slobodnim Rakovima pažnju privlači starija osoba. Zdravlje: Nervoza.

Lav

Posao: Toliko radite da mislite da poslu nema kraja. Zadovljstvo je svakako prisutno ali mali predah bi vam prijao. Moguća nova saradnja. Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, voljena osoba na indirektan način pokušava da privuče vašu pažnju. Slobodni Lavovi su zauzeti poslom i ne vide osobu u svojoj blizini. Zdravlje: Moguće alergije.

Devica

Posao: Vraćaju vam se saradnici iz prošlosti a sa njima i obaveze. To vas neće uplašiti, naprotiv, spremno ćete dočekati zadatke. Organizujte se bolje. Ljubav: Zahlađenje odnosa s partnerom traje dugo ali vi rešavanje tog problema ostavljate po strani. Morate znati da se nesuglasice neće rešiti same. U živote slobodnih Devica stižu osobe s kojima su u karmičkim vezama. Zdravlje: Vitalni ste.

Vaga

Posao: Napeti ste jer se stvari ne odvijaju onako kako ste planirali. Vreme je da okrenete novi list, a to ćete uraditi sa poteškoćama. Ipak, napor će se na kraju isplatiti. Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, mogući su sukobi s partnerom tokom kojih ćete izgovoriti mnogo teških reči. Slobodne Vage šarmiraju osobu rođenu u vatrenom znaku. Zdravlje: Moguće povrede.

Škorpija

Posao: Stagnacija na ovom polju prestaje i to i sami primećujete. Razmišljate o odmoru koji vam je preko potreban i organizujte se tako da se izmestite iz svakodnevice. Ljubav: Nisu vam jasne želje partnera, ne znate šta očekuje od vas i to vas frustira. Slobodne Škorpije obnavljaju kontakt s osobom iz prošlosti. Zdravlje: Nesanica.

Strelac

Posao: Radujete se novim poslovnim prilikama koje vam se ukazuju. Moguć je mali zastoj na ovom polju, ali se to može zanemariti jer ćete stići do cilja. Ljubav: U dobrim ste odnosima s voljenom osobom i narednih nekoliko dana oboje se trudite da što više vremena provodite zajedno. Slobodni Strelčevi flertuju i ulaze u avanturu s vrlo zanimljivom osobom. Zdravlje: Moguće opekotine.

Jarac

Posao: Obaveze obavljate rutinski jer ste fokusirani na polje doma. Razmišljate o renoviranju životnog prostora, a sada je odličan period za takve promene. Ljubav: Preispitujete svoje postupke u vezi, ali i  odnos sa partnerom. Neki Jarčevi će se odlučiti na prekid veze, a oni koji su slobodni nemaju vremena za ljubav. Zdravlje: Umorni ste.

Vodolija

Posao: Na ovom polju slede promene i to na bolje. Moguć je napredak u okvoru kompanije za koju radite, prelazak na drugi, bolji posao, pa čak i započinjanje sopstvenog biznisa. Ljubav: Okrenuti ste poslu pa vam ostaje malo vremena za ljubav, bili vi slobodni ili ne. Voljena osoba vas posmatra i za sada ne reaguje. Zdravlje: Stabilno.

Ribe

Posao: Vreme je da napravite retrospektivu na ovom polju, predahnete a zatim nastavite dalje. Oslobodite se nepotrebnih obaveza koje vas samo usporavaju u ostvarivanju glavnih ciljeva. Ljubav: Voljena osoba je zabrinuta pa je neophodno da joj se nađete u blizi kao podrška. Slobodne Ribe okrenute su poslu i prijateljima. Zdravlje: Napeti ste.