Horoskop

NEDELJNI HOROSKOP DO 16. JULA: Retrogradni merkur, PMS i kiša, DEFINITVNO NIJE DO VAS, ali POMRSIĆE SVE KONCE!

NEDELJNI HOROSKOP DO 16. JULA: Retrogradni merkur, PMS i kiša, DEFINITVNO NIJE DO VAS, ali POMRSIĆE SVE KONCE!

Pročitajte šta vas očekuje u nedelji prepunoj turbulencija i to do, 16. jula...

Ovan

Posao: Finansijska situacija je nestabilna jer imate neplanirane izdatke. Sa saradnicima ste u dobrim odnosima i nije preporučljivo ulaziti u rasprave. Ljubav: Dogovarate se s voljenom osobom oko zajedničkih planova i ne popuštate u svojim stavovima. Slobodni Ovnovi fokusiraju se na posao, ali ljubav ipak stiže. Zdravlje: Stabilno.

Bik

Posao: Skloni ste diplomatiji u odnosu s kolegama, što će vam sada omogućiti da napravite korak napred jer će vaš trud biti prepoznat. Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, pokušavate da uspostavite dobru komunikaciju s partnerom. Slobodni Bikovi zanimaju se za osobu iz susednog grada. Zdravlje: Pripazite na skupljanje suvišne vode u organizmu.

Blizanci

Posao: Vaša planeta je retrogradna pa ćete imati utisak da vam se dani ponavljaju. Strpljenje je ključno da biste sve držali pod kontrolom. Ljubav: Partner je ćudljiv i kao da nije zainteresovan za vas. Ukoliko ste slobodni, flertujete sa osobom koja ima veze sa inostranstvom. Zdravlje: Sve je u redu.

Rak

Posao: Osećate da se dešavaju neke promene, ali još nije jasno o čemu se radi. Kada je reč o donošenju važnih odluka, nije još pravo vreme. Ljubav: Želite da napravite iskorak kada je partnerstvo u pitanju, ali se zapitajte da li je sada pravi trenutak za to. Ako ste slobodni, fokus je na poslu. Zdravlje: Napeti ste.

Lav

Posao: Na ovom polju želite promenu, odmah i sada. Do nje će doći u drugoj polovini meseca i zato budite strpljivi. Prihodi su stabilni i dobri. Ljubav: Napeti ste i to projektujete na voljenu osobu. Kontrolišite se. Oni koji su slobodni pokušavaju da animiraju i privuku nekog pripadnika vazdušnog znaka. Zdravlje: Nemate nikakvih problema.

Devica

Posao: Prekovremeni rad vam ne prija, jer mnogi od vas tek planiraju odmor. Svesni ste da vam je potreban predah i dajete svoj maksimum da biste kasnije mogli da se opustite. Ljubav: Ako ste zauzeti, na ovom polju dolazi do preokreta. Ipak, važne odluke ostavite za drugu polovinu jula. Slobodne Device dvoume se već neko vreme oko dve osobe. Zdravlje: Više se odmarajte.

Vaga

Posao: Važno vam je kakvu sliku šaljete u javnost, posebno u poslovnom okruženju. Moguća je promena posla. Ljubav: Ukoliko ste u vezi ili braku, različiti stavovi mogu biti uzrok nesporazuma s voljenom osobom. Ako ste pak slobodni, jedan pripadnik vodenog znaka privlači vam pažnju. Zdravlje: Problemi sa sinusima.

Škorpija

Posao: Vaši prihodi nisu dovoljni jer pravite velike troškove, ali se vidi svetlo na kraju tunela. Neko od prijatelja pomoći će vam dugoročnom pozajmicom. Ljubav: Preispitujete svoja osećanja prema voljenoj osobi, ali moguće je da ste u zabludi. Slobodne Škorpije sećaju se lepih trenutaka iz mladosti. Zdravlje: Dobro.

Strelac

Posao: Trzavice na poslu su svakodnevne, a vi niste navikli na to. Muči vas pritajena nervoza, ali budite sigurni da nije greška u vama, nego u ljudima kojima ste okruženi. Oni izazivaju tenziju. Ljubav: Voljena osoba od vas traži podršku za neki poslovni poduhvat. Obavezno joj se nađite. Ako ste slobodni, ljubav se može desiti iz jedne avanture. Zdravlje: Glavobolje.

Jarac

Posao: Finansijska situacija se popravlja, ali ste još uvek napeti jer imate nerealne želje i planove. Pažljivo raspolažite novcem i vodite računa o troškovima. Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, distancirate se od voljene osobe zato što niste zadovoljni kvalitetom odnosa. Slobodni Jarčevi ljubav su stavili na drugo mesto jer se fokusiraju na posao. Zdravlje: Stabilno.

Vodolija

Posao: Promene koje već dugo priželjkujete sada dobijaju konkretan oblik. U samu realizaciju krenite od 15. jula, a do tada planove dovedite do savršenstva. Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, mogući su sukobi s voljenom osobom. Slobodnim pripadnicima vašeg znaka udvaraju se dve osobe koje mnogo vode računa o svojoj reputaciji. Zdravlje: Moguće povrede.

Ribe

Posao: Moguće su rasprave sa saradnicima i kolegama i zato je nephodno da energiju usmerite isključivo na posao jer ćete tako biti najbolji i najproduktivniji. Ne obazirite se na provokacije. Ljubav: Analizirate odnos s partnerom i tražite greške. Budite sigurni da ćete ih na taj način i naći. Ako ste slobodni, ljubav vas čeka na mestima zabave. Zdravlje: Sve je u redu.