Horoskop

NEDELJNI HOROSKOP DO 23. JULA: Očekujte promene na poslovnom planu, ali i ljubavne trzavice

NEDELJNI HOROSKOP DO 23. JULA: Očekujte promene na poslovnom planu, ali i ljubavne trzavice

Pročitajte šta vas očekuje u nedelji prepunoj turbulencija i to do, 23. jula…

Ovan
Posao: Vaša finansijska situacija je nestabilna jer imate neplanirane izdatke. Sa saradnicima ste u dobrim odnosima I potrudite se da tako I ostane. Ljubav: S voljenom osobom se dogovarate oko zajedničkih planova, ali vi ne popuštate u svojim stavovima. Slobodni Ovnovi se fokusiraju na posao, ali ljubav ipak, potpuno neočekivano, stiže. Zdravlje: Stabilno.

Bik

Posao: Skloni ste diplomatiji i razumevanju kolega i saradnika, što će vam sada omogućiti da napravite korak napred jer će vaš trud biti prepoznat. Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, pokušavate da uspostavite dobru komunikaciju s partnerom. Slobodni Bikovi se zanimaju za osobu iz susednog grada. Zdravlje: Skupljanje vode u organizmu.

Blizanci
Posao: Vaša planeta je retrogradna pa ćete imati utisak da vam se dani ponavljaju. Strpljenje je sada ključ da biste sve držali pod kontrolom. Ljubav: Partner je ćudljiv i pokazuje nezainteresovanost. Ukoliko ste slobodni, flertujete sa osobom koja živi u inostrantvu ili radi posao zbog kojeg je često van zemlje. Zdravlje: U redu je.

Rak
Posao: Osećate da se dešavaju promene u vašem radnom okruženju, ali niste sigurni kako će se sve završiti. Strpite se kada je donošenje važnih odluka u pitanju. Ljubav: Želite da napravite iskorak kada je partnerstvo u pitanju, ali se zapitajte da li sada pravi trenutak za to. Ako ste slobodni, fokus je na poslu. Zdravlje: Napeti ste.

Lav

Posao: Želite promenu na ovom polju, I to odmah. To će uslediti u drugoj polovini meseca, zato se sada strpite. Prihodi su stabilni I dobri. Ljubav: Napeti ste i to projektujete na voljenu osobu. Kontrolišite se. Slobodni pripadnici znaka pokušavaju da animiratju I privuku osobu rođenu u vazdušnom znaku. Zdravlje: Stomačni problemi.

Devica
Posao: Prekovremeni rad vam ne prija, jer mnogi od vas tek planiraju odmor. I sami ste svesni da vam je potreban predah i dajete svoj maksimum da bi kasnije mogli da se opustite. Ljubav: Dolazi do preokreta, ako ste zauzeti. Ipak, važne odluke ostavite za drugu polovinu jula. Slobodne Device se dvoume već neko vreme oko dve osobe. Zdravlje: Umorni ste.

Vaga
Posao: Važno vam je kakvu sliku šaljete u javnost, posebno u poslovnom okruženju. Moguća je promena posla. Ljubav: Ukoliko ste u vezi ili braku, različiti stavovi mogu biti uzrok nesporazuma sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, osoba rođena u vodenom znaku vam privlači pažnju. Zdravlje: Problemi s organima za disanje.

Škorpija

Posao: Veliki troškovi ne mogu biti zadovoljeni vašim prihodima, ali je vidljivo svetlo na kraju tunela. U pomoć priskače neko od prijatelja u vidu pozajmice. Ljubav: Preispitujete svoja osećanja prema voljenoj osobi i moguće je da ste u nekoj zabludi. Slobodne Škorpije se sećaju lepih trenutaka iz mladosti. Zdravlje: Dobro je.

Strelac
Posao: Trzavice su prisutne i to je nešto na šta vi niste navikli. Pritajena nervoza vas muči, ali budite sigurni da se ne radi o vama, odnosno, nije vaša greška, nego ljudi kojima ste okruženi. Ljubav: Voljena osoba od vas traži podršku kada je posao u pitanju. Budite u blizini. Ako ste slobodni, ljubav se može desiti iz jedne avanture. Zdravlje: U redu je.

Jarac
Posao: Finansijska situacija se popravlja ali ste još uvek napeti, jer imate prilično velike želje i planove. Pažljivo raspolažite novcem i vodite računa troškovima. Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, distncirate se od voljene osobe, razlog je nezadovoljstvo kvalitetom odnosa. Slobodni Jarčevi su ljubav stavili na drugo mesto, fokusirajući se na posao. Zdravlje: Nesanica.

Vodolija
Posao: Promene koje već dugo priželjkujete sada dobijaju konkretan oblik. U samu realizaciju krenite od 15. jula a do tada planove dovedite do savršenstva. Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, mogući su sukobi s voljenom osobom. Slobodni pripadnici znaka su na meti udvaranja dve osobe koje vode računa o svojoj reputaciji. Zdravlje: Moguće povrede.


Ribe
Posao: Moguće rasprave sa saradnicima i kolegama pa je nephodno da svoju energiju usmerite iskljucivo na posao, jer je tako najbolje. Ne obazirite se na provokacije. Ljubav: Analizirate odnos u kojem se nalazite i tražite greške. Budite sigurni da ćete ih na taj način i naći. Ako ste slobodni, na mestima zabave vas čeka ljubav. Zdravlje: Čuvajte se promaje.