Horoskop

NEDELJNI HOROSKOP DO 6. AVGUSTA: Ovo su dani u kojima se SVE menja!

NEDELJNI HOROSKOP DO 6. AVGUSTA: Ovo su dani u kojima se SVE menja!

Pročitajte šta vas očekuje u nedelji prepunoj turbulencija i to do, 6. avgusta…

Ovan

Posao: Iznenadni troškovi izbaciće vas nakratko iz ravnoteže, ali vratićete se brzo u kolosek. Poslovna situacija je stabilna iako bi vam prijalo više slobode u delovanju. Ljubav: Pojačane strasti u odnosu u kojem se nalazite, ali su prisutne i sitne provokacije. Ako ste slobodni, jedna veoma ponosna osoba interesuje se za vas. Zdravlje: Vitalni ste.

Bik

Posao: Energično se postavljate u nameri da poboljšate status i poziciju na poslu. To će kod nekih saradnika izazvati negodovanje, ali se vi na to ne obazirete. Ljubav: Mars je u izazovnom aspektu s vašim Suncem i moguće su nesuglasice s voljenom osobom. Ako ste slobodni, ovaj tranzit može doneti pojačanu želju za flertom. Zdravlje: Stabilno.

Blizanci

Posao: Finansije su vam prioritet, a u narednim danima očekuju vas  obaveze koje ste u prošlosti nekako preskočili. Ukoliko vam neko duguje novac, sada će vam ga vratiti. Ljubav: Imate poteškoća u komunikaciji s partnerom i zato nemojte inisistirati na ozbiljnim temama. Ako ste slobodni, obnavljate kontakt s nekim iz prošlosti. Zdravlje: Stomačni problemi.

Rak

Posao: Imali ste velike troškove i to u vama proizvodi osećaj nemira zbog nesigurnosti. Ne brinite, nadoknadićete ono što mislite da ste izgubili. Ljubav: Sunce se nalazi u vašem prirodnom polju komunikacije i želja za razgovorom s voljenom osobom raste. Ako ste  sami, ovaj tranzit vas pokreće na akciju. Zdravlje: Sve je u redu.

Lav

Posao: Dve planete u vašem prirodnom polju ličnosti pojačavaju želju za isticanjem. To vam polazi za rukom, jer saradnici imaju poverenja u vas. Ljubav: Na ovom polju može doći do sukoba jer i tu želite da dominirate, ali partner negoduje. Ako ste slobodni, još uvek imate osećaj da ste jednim delom u prošlosti. Zdravlje: Moguće povrede.

Devica

Posao: Istovremeno ste introvertni i ekstrovertni. Želja za povlačnnjem smenjuje se s potrebom za bogatim socijalnim životom. Na polju posla sve je u redu i to vam daje neophodan mir. Ljubav:  Zauzeti ili ne, intrigira vas neko iz prošlosti, a osoba koja je nekad bila u vašem životu udara vam na sujetu. Zdravlje: Glavobolje.

Vaga

Posao: Ako ste se nadali unapređenju, sada bi se to moglo realizovati. Ipak, ne trčite pred rudu, već sačekajte zvaničnu informaciju. Ljubav: Uznemirava vas nerazumevanje s voljenom osobom. Uskoro će se to rešiti. Ukoliko ste slobodni, jedna osoba pokušava da vas animira. Zdravlje: Sve je u redu.

Škorpija

Posao: Imaćete veliku podršku saradnika i nadređenih i na neki način bićete pod reflektorima zahvaljujući vašem radu i trudu. Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, uživate u društvu voljene osobe a slobodni pripadnici vašeg znaka razmišljaju o osobi koju su nedavno sreli. Zdravlje: Posetite zubara.

Strelac

Posao: Radite, ali kao da ste na odmoru, bilo da ste već išli ili se tek spremate. To će uticati na vašu produktivnost i zato povedite računa, više se koncentrišite. Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, strasti ne nedostaje. Slobodni pripadnici vašeg znaka zanimaju se za osobu iz neposredne blizine. Zdravlje: Stabilno.

Jarac

Posao: Ovaj segment vašeg života je prioritet zauvek, a topli letnji dani donose usporenost i stagnaciju. Ipak, i vama je ponekad potreban odmor, pa to učinite. Ljubav: Ako ste zauzeti, odnos s partnerom je stabilan. Slobodni Jarčevi razmišljaju o osobi koja je nedavno privukla njihovu pažnju i nestala. Zdravlje: Nedostatak energije.

Vodolija

Posao: Osećate se isprovocirano i zato imate potrebu da isterate neku svoju pravdu ili da jednostavno pokažete svoje poslovne sposobnosti. Ljubav: Zauzete Vodolije imaju “toplo-hladno” odnos s partnerom. To može biti zanimljivo, ali ne dozvolite da potraje. Ako ste slobodni, dve osobe interesuju se za vas. Zdravlje: Napeti ste.

Ribe

Posao: Postižete ono što ste zacrtali u prošlosti. Moguće je napredovanje u karijeri ili bar dobra poslovna ponuda. Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, partner od vas traži podršku za svoje ciljeve. Slobodne Ribe su rasejane i ne primećuju ljubav u svojoj blizini. Zdravlje: Sve je u redu.