Horoskop

NEDELJNI HOROSKOP DO 14. AVGUSTA: Nadmetanje sa voljenom osobom obeležiće ovu sedmicu. Spustite loptu!

NEDELJNI HOROSKOP DO 14. AVGUSTA: Nadmetanje sa voljenom osobom obeležiće ovu sedmicu. Spustite loptu!

Pročitajte šta vas očekuje u nedelji do, 14. avgusta…

Ovan

Posao: uspevate nametnuti svoju volju u radnom okruženju i zadovoljni ste rezultatima koje postižete. Ljubav: povoljni aspekti planeta u vatrenim znacima doprinose harmoniji u partnerstvu. Slobodnim Ovnovima se smeši nova romansa. Zdravlje: u redu je.

Bik

Posao: usredsređujete se se na polje doma jer imate potrebu da na tom polju nešto menjate. Povoljan period za ulepšavanje stambenog prostora. Ljubav: moguće varnice tokom komunikacije sa voljenom osobom, zato birajte reči. Ako ste slobodni, u komšiluku možete upoznati nekog zanimljivog. Zdravlje: stabilno je.

Blizanci

Posao: moguća su kraća putovanja kroz posao sa kojim ćete spojiti i odmor. Finansije su stabilne. Ljubav: ukoliko ste zauzeti, u harmoniji ste sa voljenom osobom. slobodni Blizanci flertuju sa dve različite osobe. Zdravlje: otežano spavanje.

Rak

Posao: na prvom mestu su vam finansije i to vam čak može predstavljati opterećenje, ali bez razloga brinete. Ljubav: partner vam daje svoju punu podršku. Ukoliko ste još uvek slobodni, kroz neobavezan razgovor se razvijaju simpatije. Zdravlje: u redu je.

Lav

Posao: veliki broj planeta u vašem polju ličnosti vas gura na lidersku poziciju i tu prliku ćete iskoristiti. Ljubav: nadmetanje sa voljenom osobom će obeležiti ovu sedmicu. Spustite loptu. Ako ste slobodni, ljubav vam dolazi sa više strana. Zdravlje: povišen šećer u krvi.

Devica

Posao: pritajili ste se I kujete planove za budućnost. Od sada ćete dobar deo njih I realizovati. Ljubav: ako ste zauzeti, razmišljate o prekidu partnerstva. Slobodne Device imaju priliku za avanturu. Zdravlje: u redu je.

Vaga

Posao: iako je vreme odmora, vredno radite na svojim planovima i zato ćete dosta toga I ostvariti. Ljubav: u dobrim ste odnosima sa voljenom osobom, a ukoliko ste slobodni, jedna pomalo egocentrična osoba se zanima za vas. Zdravlje: u redu je.

Škorpija

Posao: poboljšavate svoj imidž u društvu ali su moguća I  napredovanja. Finansije se popravljaju. Ljubav: turbulentno je u vezi u kojoj se nalazite. Ako ste slobodni, razmišljate o novom listu jer želite sve da menjate. Zdravlje: stabilno je.

Strelac

Posao: pred vama su neočekivane promene na ovom polju. Moguć je povratak na neko staro radno mesto. Ljubav: optimistične I to prenosite I na voljenu osobu. Ako ste slobodni, dve osobe vam nameću svoje prisustvo. Zdravlje: vitalni ste.

Jarac

Posao: polako se vraćate u redovni kolosek I očekivani rezultati pristižu. Ljubav: ukoliko ste zauzeti, razmišljate šta ćete dalje ali vam se još ne donosi konačna odluka. Slobodni Jarčevi razmišljaju samo o poslu. Zdravlje: u redu je.

Vodolija

Posao: moguće su promene u narednim danima u smislu napredovanja ili skretanja sa puta kojim ste do sada išli. Ljubav: ukoliko ste zauzeti, sukob sa parnterom oko različitih stavova. Slobodne Vodolije na meti udvaranja dve osobe. Zdravlje: u redu je .

Ribe

Posao: veliki benefik kreće direktnim hodom moguće je da vas sada sačeka unapređenje. Poboljšanje finansija. Ljubav: bez obzira na vaš emotivni status, flert sa kolegom s posla nećete moći izbeći. Razmislite da li vam je to potrebno. Zdravlje: vitalni ste.