Horoskop

NEDELJNI HOROSKOP DO 27. AVGUSTA: Koga očekuje ozbiljan korak napred u karijeri, a koga stagnacija?

NEDELJNI HOROSKOP DO 27. AVGUSTA: Koga očekuje ozbiljan korak napred u karijeri, a koga stagnacija?

Pročitajte šta vas očekuje u narednim danima…

Ovan
Posao: Finansije vam zadaju brige jer imate troškove koje niste predvideli. Najverovatnije se radi o članu porodice kojem je potreban novac. Na poslu je zanimljivo jer vam se tu nalazi veliki boj planeta. Ljubav: Povoljan hod Jupitera donosi optimizam i bolji odnos s voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, kontakt sa strancima. Zdravlje: Moguće povrede.

Bik

Posao: Mesec u vašem znaku doprinosi promenljivim stavovima. Ukoliko ste započeli neke životne promene, sada vas očekuje stagnacija i povratak na staro. Prijaće vam poznata situacija ali se ne opuštajte, jer je kratkoročnog karaktera. Ljubav: Zauzeti Bikovi insistiraju na partnerovoj posvećenosti, dok su oni slobodni nostalgični. Zdravlje: Osetljiv želudac.

Blizanci
Posao: Niste raspoloženi za komunikaciju, što će uticati na vašu produktivnost i interakciju s kolegama. To se menja od kraja sedmice. Ljubav: Partner sumnja u vašu lojalnost. Podrška velikog benefika u polju partnerstva omogućava prevazilaženje prepreka. Razuverite ga. Ako ste slobodni, iznenadni poziv prijatelja donosi priliku za ljubav. Zdravlje: Sve je u redu.

Rak
Posao: Dolazi do ozbiljnog pomaka napred. Mogući su bolji uslovi, podrška nadređenih i bolje finansije. Ako ste preduzetnik, proširenje biznisa. Ljubav: Preispitujete partnerski odnos. Sve vreme imate utisak da je partner samo fizički prisutan, ali morate posvetiti više pažnje voljenoj osobi. Slobodnim Rakovima moguć sudbinski susret. Zdravlje: Stabilno.

Lav

Posao: Tranzitni Jupiter krenuo je direktnim hodom i vreme je da napravite ozbiljan korak napred u karijeri. Dugo čekanje i veliki napori konačno su se isplatili. Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, planirate putovanje ili edukaciju u paru. Slobodni Lavovi su optimistični ali imaju visoke kritrijume. Zdravlje: Vitalni ste, ali pomalo umorni.

Devica
Posao: U vašem prvom polju je veliki broj planeta koje vas motivišu za posao. Vrlo ste prodorni i aktivni a pozicija Sunca donosi i naglašene liderske sposobnosti. Ljubav: Stavljate svoje potrebe na prvo mesto i to vrlo agresivno, pa će partner izraziti nezadovoljstvo. Slobodne Device imaju planetu ljubavi na svojoj strani. Zdravlje: Proverite šećer.

Vaga
Posao: Jupiter vlada vašim poljem posla, krenuo je direktnim hodom i narednih sedam dana biće veoma povoljni. Preporuka je da razmišljate o dodatnoj edukaciji ili proširenju posla. Ljubav: Bavite se prošlošću i konstantno razmišljate o partnerovim greškama. Ako ste slobodni, pokušavate da privučete pažnju osobe koja ne uzvraća istom merom. Zdravlje: Nervoza.

Škorpija

Posao: Zadovoljni ste finansijskom situacijom, posle dužeg vremena. Volite dinamiku i adrenalin, a to je konačno slučaj kada je posao u pitanju. Ne insistirajte da drugi prate vaš tempo. Ljubav: Ukoliko ste imali nesporazume s voljenom osobom, vreme je da ih prevaziđete. Slobodne Škoprije mogle bi da se susretnu sa starom ljubavi. Zdravlje: Vitalni ste i puni energije.

Strelac
Posao: Vreme je da krenete napred. Višemesečno nezadovoljstvo je iza vas, a pozitivan stav odraziće se na vaš posao i interakciju sa saradnicima. Apetiti rastu i vodite računa da ne preterate. Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, partner se povlači u sebe a vi to sve posmatrate. Sačekajte vikend, doći će do promene. Ako ste slobodni, fokus je na porodici. Zdravlje: Povedite računa o težini.

Jarac
Posao: Planeta koja vlada poslom još je u znaku Lava pa ćete insistirati na tome da saradnici obrate pažnju na vaš trud i napor. Znate da od reči nema velike koristi pa se vodite time. Ljubav: Ako ste zauzeti, posvetite više pažnje voljenoj osobi, to je neophodno sada. Slobodni pripadnici vašeg znaka razmišljaju o svom duhovnom rastu. Zdravlje: Stabilno.

Vodolija
Posao: Dolazi do promena jer se jedna etapa završila. Bićete zadovoljni ishodom, ali je uvertira ipak stresna, čak i vama koji se radujete promenama. Ljubav: Sitničavi ste pa ćete izazivati nervozu i nelagodu kod voljene osobe. Ako greške tražite, vi ćete ih i naći. Ako ste slobodni, temeljno analizirate svoj ljubavni život, kao i one koji vas zanimaju. Zdravlje: Problem sa stomakom.

Ribe
Posao: Vašim poljem karijere prolazi najveći benefik Zodijaka i donosi priliku za napredovanje, kao i ponudu za rad u inostranstvu. Moguć kontakt sa zakonom. Ljubav: Voljena osoba je usmerena na svoje potrebe i time ste više nego nezadovoljni. Pokušajte da postignete kompromis. Ako ste slobodni, čak tri osobe su zainteresovane za vas. Zdravlje: Dobro se naspavajte.