Horoskop

NEDELJNI HOROSKOP DO 8. OKTOBRA: Ako ste slobodni, ljubav vas juri, vi je ne vidite!

NEDELJNI HOROSKOP DO 8. OKTOBRA: Ako ste slobodni, ljubav vas juri, vi je ne vidite!

Ovan

Posao Tokom narednih sedam dana razmišljaćete o prekidima poslovnih ugovora na miran način. Ipak, preporuka je da ne donosite nagle odluke, već da dobro razmislite, pa tek onda delujete. Ljubav Ukoliko ste zauzeti, Mars se zajedno s Venerom nalazi u polju partnerstva i pred vama su toplo-hladni odnosi s voljenom osobom. Ako ste slobodni, neko će vam privući pažnju. Zdravlje Moguće urinarne infekcije.

Bik

Posao Vrlo ste energični a zvezde su na vašoj strani pa iskoristite to na pravi način. Izbegavajte rasprave, jer neće biti konstruktivne. Finansije su stabilne i odlučili ste da prištedite. Ljubav Vaša planeta je u prirodnom šestom polju pa ćete biti veoma servilni prema voljenoj osobi. Slobodni Bikovi okrenuti su poslu, ali biće prilike za flert s nekim od kolega. Zdravlje Problem sa žlezdama.

Blizanci

Posao Povoljan aspekt Marsa na vaš znak sada donosi olakšanje na svim poljima, ali i uživanje u plodovima prethodno uloženog truda. Biće vam neobično što imate manje obaveza, ali iskoristite to na kvalitetan način. Ljubav Zauzeti pripadnici vašeg znaka skloni su flertu, a razlog je potreba za novim iskustvima. Ako ste slobodni, vrlo ste društveni i samim tim privlačite veliku pažnju. Zdravlje Stabilno.

Rak

Posao Imate utisak da radite previše a rezultati izostaju. Postajete preosetljivi zato što mislite da vaše zasluge nisu vrednovane. Varate se, vrlo ste zapaženi. Ljubav Sumnjičavi ste prema voljenoj osobi ali će vikend doneti veliko olakšanje jer će vaš vladar biti u daleko pozitivnijem znaku. Ako ste slobodni, ljubav vas juri, vi je ne vidite.  Zdravlje Povedite više računa o ishrani.

Lav

Posao Moguće je sklapanje važnih dogovora, proširenje posla ali i početak partnerske saradnje. Ljubav Zauzeti pripadnici vašeg znaka su optimistični, dobro raspoloženi i tu energiju prenose na partnera koji je prilično loše volje ove nedelje. Veliki je broj kandidata za slobodne Lavove, ali vrlo mali broj onih koji su po njihovim kriterijumima. Zdravlje Reumatski problemi.

Devica

Posao Do vikenda ćete biti skloni diplomatiji, a onda ćete početi da sumnjate u sve oko vas. To je najvećim delom subjektivni osećaj, a pasiju usmerite na posao koji možete dovesti do perfekcije. Ljubav Zauzete Device su u stabilnom odnosu s partnerom. Za sada ćete sve što vam smeta zadržati za sebe. Ukoliko ste slobodni, počinjete intenzivno da razmišljate o jednoj harizmatičnoj osobi. Zdravlje Sve je u redu.

Vaga

Posao Imate veliku potrebu da se istaknete na profesionalnom polju a to vam polazi za rukom. Sve oči su usmerene ka vama, pa je to i odgovornost te povedite računa o greškama, odnosno, sprečite ih. Ljubav Mars je u vašem znaku, što vam daje veliku potrebu za strašću, a partneru se to sviđa. Ako ste slobodni, ovo je tranzit koji vas tera na akciju i vi ste sada inicijator svakog početka. Zdravlje Moguće povrede.

Škorpija

Posao Stabilna nedelja, bez većih iznenađenja, međutim, finansije vam zadaju problem jer imate ogromne troškove i zaduženja kojima nema kraja. Ne nervirajte se, izvući ćete se. Ljubav Ukoliko ste zauzeti, voljni ste da pomirite razlike između vas i partnera. Ako ste slobodni, povratak osobe iz prošlosti koja će vas iznenaditi. Na vama je odluka šta ćete dalje. Zdravlje Glavobolje.

Strelac

Posao Ušli u ste u kvalitetan poslovni period. Sukobi ili netrpeljivost jenjavaju i sada se fokusirajte na konstruktivne zadatke. Odnos s nadređenima je stabilan. Ljubav Ako ste zauzeti, partner smatra da biste mogli više da se posvetite njemu ali vama se jednostavno ne da. Ukoliko ste slobodni, period pred vama obećava mogućnost ulaska u vezu. Zdravlje Dobro.

Jarac

Posao Smenjuje vam se dobro i loše raspoloženje. Ovo je nedelja u kojoj se važne planete u vašem znaku pokreću i donose revitalizaciju, novu energiju i pozitivan zaokret u vašoj karijeri. Ljubav Vršite pritisak i na sebe i na partnera. Previše razmišljate o svemu što vas povezuje ali je neophodno da povučete ručnu. Ako ste slobodni, iz prikrajka vas posmatra jedna mlađa osoba. Zdravlje Sve je u redu.

Vodolija

Posao Razmišljate o tome kako da popravite ovaj segment života. Ne pravite velike planove, vaša priroda to ne podržava, nego improvizujte. Moguća promena posla. Ljubav Vodolije koje su u zajednici u narednim danima pod povoljnim aspektima vazdušnog elementa unose sklad u partnerstvo. Ukoliko ste još uvek sami, pojaviće se osoba koja će vam vratiti veru u ljubav. Zdravlje Mučiće vas kijavica.

Ribe

Posao Perfekcija će vam biti na drugom mestu. Sada vam je važno da imate dobre odnose sa saradnicima pa ćete zažmuriti na propuste koje uočite. Ljubav Mars izlazi iz polja partnerstva i smiruju se strasti u vezi. Prijaće vam mir koji sledi. Ako ste slobodni, pokušaćete da spustite svoje kriterijume i osobi koja je potpuno drugačija od vas dati šansu. Zdravlje Posetite stomatologa.