Horoskop

NEDELJNI HOROSKOP DO 15. OKTOBRA: Okruženi ste ljudima koji nisu baš najbolji za vas, u moralnom smislu!

NEDELJNI HOROSKOP DO 15. OKTOBRA: Okruženi ste ljudima koji nisu baš najbolji za vas, u moralnom smislu!

Ovan

Posao: Na poslu popušta zategnutost između vas i kolega, a vi ćete malo usporiti i posvetiti se nekim drugim temama. Finansije nisu najsjajnije, ali ipak idu nabolje. Ljubav: Na ovom polju biće burno. Da biste izbegli otrovne svađe s partnerom, sada je dobar trenutak da se na vreme povučete. Ako ste slobodni, već nekoliko dana se za vas zanima osoba koja nije rešila svoj emotivni status. Zdravlje: Sve je dobro.

Bik

Posao: Radite na planovima i neki od njih će se realizovati, u smislu da tamo gde se najmanje nadate, možete najviše očekivati. Moguće je impulsivno trošenje, ali vas to ne zabrinjava. Ljubav: Još uvek vam je ljubav na drugom mestu, a voljena osoba samo vas posmatra. Jednom će odreagovati. Ako ste slobodni, intenzivno razmišljate da li će se određena osoba javiti. Zdravlje: Stabilno.

Blizanci

Posao: Iako imate veliki broj obaveza, u naredna dva dana bićete samo fizički na poslu. Vikend je rezervisan za nadoknađivanje propuštenog a sledeća nedelja biće daleko produktivnija. Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, veliki deo vremena posvećujete prijateljima, s kojima pravite planove o putovanjima, a partner se pita gde je u vašem životu. Ako ste slobodni, situacija je ista ali nemate kome da se pravdate. Zdravlje: Problem sa urinarnim infekcijama.

Rak

Posao: Na ovom polju je stabilno i na vreme sve rešavate. Dobar odnos s kolegama. S druge strane, usredsređeni ste na dom pa je ovo dobar period za neku vrstu inovacija. Ljubav: Zauzeti Rakovi su okrenuti svojim potrebama i društvenom životu pa će u narednim danima uzeti za sebe malo slobode. Ako ste slobodni, ovo su dani u kojima će bogat društveni život mnogima doneti romansu. Zdravlje: Sve je u redu.

Lav

Posao: Naporno vam je i samo čekate trenutak kada ćete se odmoriti. Ipak, to ćete ostaviti za vikend, odnosno nedelju, a ostalo vreme isključivo posvetiti radu. Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, komunikacija s voljenom osobom je odlična, pravite kompromise u korist obe strane. Ako ste slobodni, pokušavate da uspostavite kontakt s nekim ko vam se već duže vreme dopada, znate se ali samo površno. Zato se dvoumite. Zdravlje: Dobro se naspavajte.

Devica

Posao: Vrlo ste sistematični i detaljno posvećeni isključivo jednom zadatku. Zbog toga se može desiti da zapostavite nešto drugo, jednako važno. Povedite računa i organizujte se. Ljubav: Konstantno preispitujete odnos i partnera, što vas čini nervoznim a to suprotna strana uočava. Ako ste slobodni, moguć nagli ulazak u vezu sa harizmatičnom osobom. Zdravlje: Nema nikakvih problema.

Vaga

Posao: Okruženi ste ljudima koji nisu baš najbolji za vas, u moralnom smislu. Pazite da vas ne iskoriste a vi ćete biti svesni situacije. Pristojnost vas sprečava da reagujete. Ljubav: Planeta ljubavi polako napušta vaš znak pa se fokusirate na finansije. Partner priskače u pomoć. Ako ste slobodni, ovo je vreme kada ćete vi krenuti u akciju. Zdravlje: Posetite lekara i proverite urinarno-genitalni trakt.

Škorpija

Posao: Sumnjičavi ste prema saradnicima i kolegama, imaćete utisak da vam neko radi iza leđa, ali proverite da li je to zaista tačno. Finansije su u redu, samo što konstantno imate troškove koji se samo nastavljaju. Ljubav: U nekoj ste zabludi u vezi s voljenoj osobom. Idealizacija ili pogrešna procena je nešto što će se dešavati sve vreme. Slobodne Škorpije su u prilici da započnu tajnu vezu ali će ipak insistirati da to kratko traje. Zdravlje: Dobro.

Strelac

Posao: Oporavljate se još od jednog velikog troška. Od vikenda ste raspoloženiji i komunikativniji, mada vas povremeno hvata rasejanost. Pohvale nadređenih. Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, tokom ove nedelje, uz povoljne aspekte na nebu, odlično funkcionišete s partnerom. Tako će biti i sledeće nedelje. Ako ste slobodni, preko prijatelja novo poznanstvo. Zdravlje: Proverite šećer u krvi.

Jarac

Posao: U naredna dva dana imaćete troškove koji će vas zabrinuti ili bar oneraspoložiti. Vrlo brzo ćete se vratiti u redovan kolosek i već od petka se posvećujete obavezama koje vas već neko vreme čekaju.  Ljubav: Tenzija između partnera i vas raste iz dana u dan, nadmećete se oko autoriteta i tako će proteći narednih sedam dana. Ukoliko ste slobodni, društveni život vam je bogat i dobro ste raspoloženi. Zdravlje: Umarate se zbog brojnih obaveza.

Vodolija

Posao: Senzitivni ste a to će se videti pa će kolege tražiti vašu podršku, ali pripazite, može se desiti da neko od njih pokuša da prebaci svoje obaveze na vas ili da pokuša da vas isprovocira. Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, povoljni aspekti vazdušnih znakova doprinose harmoničnom odnosu s voljenom osobom. Ako ste ipak slobodni, narednih sedam dana je zanimljivo jer jedna zauzeta osoba pokušava da posreduje između vas i jedne nešto starije osobe. Zdravlje: Dobro.

Ribe

Posao: Povući ćete se i mehanički obavljati svoj posao. Čuvajte se propusta, jer će vas to, u suprotnom, kasnije koštati. Finansije su dobre ali trošite na ljude koji su vam bliski, jednostavno će potraživati od vas. Ljubav: Voljena osoba ima velika očekivanja od vas, koja jednostavno ne možete ispuniti. Čak i obična sitnica može stvoriti raskol. Ako ste slobodni, idealizujete ljubav i ne vidite osobu tik do vas. Zdravlje: Stabilno.