Horoskop

NEDELJNI HOROSKOP DO 30. OKTOBRA: Nekog očekuju problemi sa troškovima, a nekog prijateljstvo koje prerasta u nešto više

NEDELJNI HOROSKOP DO 30. OKTOBRA: Nekog očekuju problemi sa troškovima, a nekog prijateljstvo koje prerasta u nešto više

Ovan
Posao: Koliko god da pokušavate da se fokusirate na posao, ovih dana vam to ne polazi za rukom. Sve što možete da uradite mehanički, po obrascu, uradite, a ono što iziskuje veći napor i koncentraciju, ostavite za sledeću nedelju.

Ljubav: Na ovom polju je sve okej. Odnos sa voljenom osobom je odličan. Povremeno ćete biti emotivni. Ako ste slobodni, tokom vikenda je moguća nova romansa.

Zdravlje: Dobro je.

Bik
Posao: Velike planove ostavite za sledeću nedelju, a vreme posvetite porodici. Neko će vam od članova porodice zatražiti pomoć ili podršku i vi mu izađite u susret. Moguć iznenadni prihod.

Ljubav: Na ovom polju se dešavaju promene u odnosu - promenljivog ste raspoloženja i to će uticati na partnera. Ako ste slobodni, moguća je strastvena avantura koja je biti kratkog daha.

Zdravlje: Mogući napadi nervoze.

Blizanci

Posao: Pokušaće da vas ospore, odnosno vaš kredibilitet će biti pod znakom pitanja ali oni koji upiru prstom u vas su daleko ispod vas po iskustvu ali i po kvalifikacijama. Ne brinite.

Ljubav: Partner je u nekom svom svetu što u vama izaziva nezadovoljstvo. Potrebna vam je bliskost i komunikacija. Slobodni Blizanci su okupirani dešavanjima na poslu jer su obaveze duplirane.

Zdravlje: Stabilno je.

Rak
Posao: Ciljevi su vam izuzetno visoki, ali ne i nedostižni, zauzmite dobru strategiju. Pojedini pripadnici vašeg znaka razmišljaju o prekvalifikaciji i novom putu posla. Finansije su stabilne.

Ljubav: Posvetite malo više pažnje voljenoj osobi, jer ćete tako sprečiti nezadovoljstvo partnera. Slobodni Rakovi se interesuju za osobu koja je oko tri godine mađa od njih.

Zdravlje: Osetljiv želudac.

Lav
Posao: Naporno radite ali je to odavno već postao deo vaše svakodnevice. U narednih nedelju dana će mnogi Lavovi biti u prilici da napreduju, samo je pitanje da li će to prihvatiti.

Ljubav: Povukli ste se u sebe ali je suprotna strana svesna da je uzrok tome umor. Ukoliko ste slobodni, dosta je onih koji se interesuju za vas ali vi ne vidite nikog zanimljivog.

Zdravlje: Posetite stomatologa.

Devica
Posao: Pred vama je period u kojem ćete malo stagnirati ili se čak vratiti korak nazad. Vaša planeta se sprema u retrogradni hod i doprineće problemima u komunikaciji, sa papirologijom, platnim prometom.

Ljubav: Ovo je period kada morate dobro razmisliti pre nego što se obratite partneru, da vas ne bio shvatio pogrešno. Slobodne Device su trenutno fokusirane na posao.

Zdravlje: Umorni ste i iscprljeni.

Vaga
Posao: Sve funkcioniše onako kako ste očekivali a vaš trud bi se sada mogao isplatiti. Povedite računa o troškovima jer su veći nego obično, a nekii potpuno bespotrebni.

Ljubav: Ako ste zauzeti, pažnju vam privlači osoba sa kojom niste u vezi i malo je potrebno da padnete na izazovu zbog fizičke privlačnosti. Slobodne Vage animiraju osobu rođenu u januaru ili februaru.

Zdravlje: Moguće povrede.

Škorpija
Posao Veliki broj obaveza vas dekoncentriše i frustrira jer ste navikli na pojačanu dinamiku, ali ne ovoliko. Plašite se da zbog toga ne napravite grešku. S druge strane, to donosi dobre prihode.

Ljubav: Ako ste zauuzeti, voljena osoba vas obasipa pažnjom i to vam prija i daje vam oslonac. Slobodne Škorpije se interesuju za zauzetu osobu i na pragu su avanture.

Zdravlje: Odmarajte se u slobodno vreme.

Strelac
Posao: Pod uticajem ste povoljnih aspekata koji omogućavaju da se istaknete u očima nadređenih koji će prepoznati vaše napore i zalaganja na pravi način, pa ćete za početak dobiti zeleno svetlo za ideje.

Ljubav: Strelčevi koji su u vezama su u harmoničnom odnosu sa voljenom osobom i tako će biti narednih sedam dana a slobodnim Strelčevima smeši se tajna veza.

Zdravlje: Proverite šećer u krvi.

Jarac
Posao: Ne znate na koju stranu pre da krenete i to vas jako stresira jer ste inače radoholik. Ipak, sada imate utisak da napor prevazilazi granice razumnog. Moraćete deo obaveza prepustiti nekom kome verujete.

Ljubav: Ako ste zauzeti, mogući sukobi usled nerazumevanja sa partnerom i sada se nećete povlačiti. Slobodni Jarčevi su obuzeti poslom, mada su zainteresovani za jednu Vagu.

Zdravlje: Stabilno je.

Vodolija
Posao: Promene kucaju na vaša vrata i tome se radujete jer ne volite kolotečinu. Adrenalin zbog novih iskustava doprinosi vašoj produktivnosti, posebno ako imate slobodu prilikom donošenja odluka.

Ljubav: Više ste okupirani poslom, nego partnerstvom i to izaziva burnu reakciju kod voljene osobe. Slobodne Vodolije su takođe okupirane poslom ali jedno prijateljstvo raste u nešto više.

Zdravlje: U redu je.

Ribe
Posao: Moguće je napredovanje u okviru posla i to je najverovatnije nešto na šta ste dugo čekali. Nova pozicija sa sobom donosi i nove, ne uvek toliko prijatne odgovornosti.

Ljubav: Zauzete Ribe razmišljaju o tome šta mogu popraviti u odnosu u kojem se nalaze, ali za to je ipak potrebno dvoje. Ako ste slobodni, napravićete prvi korak prema osobi koja vas interesuje.

Zdravlje: Popravite ishranu.