Horoskop

Nedeljni horoskop do 26. novembra: Ovaj znak doživljava ljubavni brodolom!

Nedeljni horoskop do 26. novembra: Ovaj znak doživljava ljubavni brodolom!

story

Ovan

Posao: promenljivog ste raspoloženja i to utiče na vašu poslovnu produktivnost. Kolege će primetiti vaše ponašanje pa će se malo distancirati mada će to vama u ovom trenutku odgovarati.  Ljubav: rasejanost će se odraziti i na vaše partnerstvo, tako daa će suprotna strana posumnjati u vašu lojalnost. Ako ste slobodni, ovo su dani u kojima se može desiti sudbinska ljubav. Zdravlje: u redu je.

Bik

Posao: povoljan aspekt tranzitnog Meseca na vaš horoskopski znak doprinosi brzom prevazilaženju prepreka na koje nailazite tokom rada a pored toga, bićete vrlo precizni I analitčni u težnji ka perfekciji. Ljubav: voljena osoba je sklona cepidlačenju pa ćete se malo skloniti. Ako ste slobodni, već neko vreme ste u iskušenju da uđete u avanturu sa zauzetom osobom. Zdravlje: povišen šećer.

Blizanci

Posao: u narednim danima se poslovna situacija stabilizuje I vraća u normal, jer Merkur kreće direktno. Zato ćete se okrenuti poridici I međuljudskim odnosima unutar iste. Ljubav: postoji tenzija između vas I partnera, a vi ćete je pokušati nekako prevazići. Ne insistirajte. Ako ste slobodni, javlja se osoba sa kojom ste nedavno prekinuli svaki kontakt. Zdravlje: naglašena nervoza.

Rak

Posao: vaša vladajuća planeta pravi povoljan aspekt na vaše Sunce, čini vas vrlo raspoloženim za posao. iskoristite svoje potencijale I ne ostavljajte ništa za sutra. Mogući veći troškovi. Ljubav: zauzeti pripadnici vašeg znaka su u  stabilnom odnosu sa voljenom osobom, mada dosta toga zavisi I od vašeg raspoloženja. Oni koji su slobodni, zainteresovaće se za osobu koja znaju preko posla. Zdravlje: u redu je.

Lav

Posao: do početka vikenda ćete se izložiti veći  troškovima pa ćete biti neraspoloženi, mada ćete brzo vratiti svoj vedar duh. Pažnju će vam okupirati novo zaduženje na poslu. Moguć kraći poslovni put. Ljubav: ukoliko ste u vezi ili u braku, biće vam važno mišljenje voljene osobe. Imate podršku suprotne strane. Slobodni pripadnici vašeg znaka, nakon duže pauze,  pronalaze osobu sličnu sebi.  Zdravlje: problem sa kičmom.

Devica

Posao: osetljiviji ste nego inače i se ono što primećujete vas prilično iritira. Ne reagujte do vikenda, kada će vas takvo raspoloženje proći. Ljubav: potrebna vam je voljena osoba u smislu komunikacije I razmene mišljenja koji se tiču vašeg posla. Ako ste slobodni, u narednih nedelju dana ste okupirani samim sobom, pa nećete primetiti osobu koja pokazuje interesovanje. Zdravlje: moguć stomačni virus.

Vaga

Posao: u narednim danima su mogući sukobi sa nadređenima, a razlog je vaše nezadovoljstvo finansijama, pa ćete pokušati pregovarati na tu temu. Sada nije baš povoljan za takve aktivnosti. Ljubav: zauzete Vage pokušavaju privući pažnju suprotne strane i nameću se nešto navalentnije nego inače. Ako ste slobodni, šarmirate jednu vrlo zatvorenu osobu. Zdravlje: posetite stomatologa.

Škorpija

Posao: zadovoljni ste prihodima, ali pokušavate rešiti dugovanja, a u tome ćete biti manje-više uspešni. Kada je posao u pitanju, dinamika je nešto sporija pa ćete pokušati završiti ono što ste zapostavili. Ljubav: ukoliko ste zauzeti, u harmoničnim ste odnosima sa partnerom, uz povremene provokacije s vaše strane. Oni koji su još uvek slobodni, odlučuju da promene svoj emotivni status, pa kreću u akciju. Zdravlje: moguće povrede.

Strelac

Posao: preuzimate lidersku poziciju na teritoriji posla a saradnici će vas slediti. Povremeno ćete biti zaslepljeni egom, zato kontrolišite svoje impulse. Finasije zadaju glavobolje ali prihodi stižu. Ljubav: ukoliko ste zauzeti, ne vidite potrebe partnera tako da slede dani u kojima će vladati distanca. Ako ste slobodni, preko porodice moguće novo poznanstvo.  Zdravlje: stabilno je, ali moguće povećanje kilograma.

Jarac

Posao: zadovoljni situacijom koja odvija kada je posao u pitanju, rasterećeniji ste ali su prihodi zadovoljavajući. Bolje ste organizovani I samim tim ste I vi dobre volje. Ljubav: još uvek ste u nategnutom odnosu sa voljenom osobom, ali vas to sve manje opterećuje. Slobodni pripadnici vašeg znaka su fokusirani na porodicu. Zdravlje: umor popušta mada je preporuka da se ipak odmarate.

Vodolija

Posao: bićete dovedeni u situaciju da ćete morati stati između dve strane kada su saradnici, odnosno kolege u pitanju. Ovo je ostetljiv terena, pa pažljivo birajte reči. Finansije su u redu. Ljubav: doći će do prepirki između vas i voljene osobe i vi ćete reagovati emotivnije nego što želite. Ako ste slobodni, posvećeni ste isključivo poslu. Zdravlje: nervoza koja će uticati na želudac.

Ribe

Posao: vrlo ste emotivni kada je posao u pitanju pa ćete svaku vrstu obraćanja doživeti kao ličnu kritiku. Razmislite da li je to zaista tako, pre nego što reagujete. Ljubav: posvetićete se voljenoj osobi onoliko koliko vam obaveze dozvoljavaju. Vikend je pogodan  za romantiku. Ako ste slobodni, osoba zemljanog znaka vam privlači pažnju ali nedovoljno za vaš prvi korak. Zdravlje: osetljiv želudac.