Lepota

Zašto vojvotkinja Kejt Midlton nikada ne lakira nokte?

Autor: | 31/01/2020

Zašto vojvotkinja Kejt Midlton nikada ne lakira nokte?

Zašto vojvotkinja Kejt Midlton nikada ne lakira nokte, pitanje je koje se često može pronaći na brojnim blogovima ili u komentarima na društvenim mrežama

Kakvu modu i koje dizajnere voli vojvotkinja Kejt Midlton dobro je poznato, kao što je poznato i da svaki komad koji obuče u javnosti bude rasprodat u rekordnom roku.

O njenim make up rutinama i sadržaju kozmetičke torbice ne zna se puno, ali dobro je poznato koji proizvod Kejt sigurno nema u kozmetičkoj torbici.

Naime, vojvotkinja od Kembridža nikada ne nosi lak za nokte.

Vojvotkinja Kejt Midlton smerno prati kraljevska pravila

Baš kao što kraljica Elizabeta II nikada nije viđena sa nalakiranim noktima, tako se sada ponaša i supruga princa Vilijama.

To je još jedno od nepisanih pravila kojeg se Kejt pridržava.

Kako piše "Marie Claire" ženama u kraljevskoj porodici zabranjeno da nose upadljive lakove jarkih boja, a dozvoljeno je sa jedino koristiti prozirne, tj bezbojne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duchess (@katetheduchess__) on Jan 30, 2020 at 2:46am PST

Međutim, iako joj je to dozvoljeno, vojvotkinja uglavnom uvek ima uredno isečene i nenalakirane nokte.

Nakon ove informacije kozmetički saloni bi mogli ostati bez posla ako i ovo postane trend koji će slediti obožavateljke Kejt Midlton.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HRH The Duchess Of Cambridge? (@duchess_of_cambridge_catherine) on Jan 30, 2020 at 2:47am PST

Vojvotkinja Kejt svakodneno u svojoj nezi kože koristi samo jedno ulje

Iako su im dostupni najbolji kozmetičari, dermatolozi i proizvodi, s vremena na vreme procuri neka informacija o tome čime se neguju članice kraljevske porodice. Tako je nedavno otkriveno supruga princa Vilijama ne može da zamisli svoju dnevnu negu bez jednog ulja.

Strani mediji pišu da vojvotkinja Kejt koristi organsko ulje divljeg šipka koje je bogato vitaminima A i C koji su zaslužni što joj lice ima svež i zdrav izgled. Ovo ulje sjajno je u borbi protiv akni i depigmentacije kože.

Bočica organskog šipkovog ulja za lice koje princeza koristi se u svetu proda na svakih 20 sekundi!

Ulje divljeg šipka je puno različitih vitamina, omega kiselina i antioksidanata i predstavlja pravu malu energetsku bombu. Koža postaje baršunasta, glatka i mekana – baš kakva je princezina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duchess of Cambridge (@catherine.of.cambridge) on Jan 30, 2020 at 2:22am PST

Večernji beauty rituali Kejt Midlton

Osim što svakodnevno koristi organsko divlje ulje šipka, Kejt veoma vodi računa i da na kraju dana svoje lice oslobodi šminke i temeljno ga očisti.

Kejt svoj blistav i zdrav izgled kože duguje i tzv. "nežnom čišćenju". Ona izbegava agresivna sredstva koja pene, a šminku skida krpicom za umivanje od flanela ili egipatskog pamuka.

Krpicu jednostavno natopi toplom vodom i nežno istrlja lice i oči, uklanjajući sve nečistoće i šminku u jednom potezu. Vruća voda kojom se natopi krpica otvara pore, tako da se lice temeljno očisti bez iritacija ili crvenila.