Lepota

Kristina Agilera manikirom izazvala haos! (video)

Kristina Agilera manikirom izazvala haos! (video)

story

Kristina Agilera rešila je da na poseban način obeleži desetogodišnjicu svog šestog studijskog albuma Bionic, na kome se nalazi hit "Not Miself Tonight".

Kristina Agilera toliko voli sređene nokte da je upravo na ovaj način podsetila sve na ovaj period njenog života i stvaranja.

Godišnjica albuma zapravo je bila 4. juna, ali obeležavanje ovog važnog datuma odložila je zbog pokreta Black Lives Matter, na koji stavlja akcenat zajedno s mnogim poznatim ličnostima.

Kristina Agilera je na svom Instagramu objavila fotografiju i zahvalila fanovima na ljubavi koju joj šalju:

– Iskreno hvala svima koji su se prošle nedelje setili desetogodišnjice mog albuma Bionic. Videla sam sve vaše postove i divne poruke i večno sam vam zahvalna, ali proslavljanje ovakvog nečega trenutno ne čini se ispravnim, ne usred važnog pokreta za koji se sada svi borimo – #BlackLivesMatter. Ali obećavam da ću bar podeliti neke uspomene u vezi s ovim bitnim albumom s vama – napisala je Kristina na svom Instagramu uz zanimljivu fotografiju, piše Lepota i Zdravlje

NE PROPUSTITE: Kristina Agilera: Slomilo mi se srce kada sam otkrila da je moj dečko gej

Kristina Agilera baš voli manikir

Svi ljubitelji beauty trendova nisu, naravno, mogli da ne primete i manikir ove lepotice koja je odlučila da zaista simbolično obeleži svoj veliki jubilej. Inače, za pevačičin manikir zadužen je umetnik Čon Ledžend, koji se takođe pohvalio na društvenim mrežama svojim delom.

Crno-crveni ombre nokti na kojima piše KSTINA i BIONIC oduševili su fanove Kristine Agilere – nije moglo da ne privuku pažnju!

Da li se i vama dopada manikir Kristine Agilere?

NE PROPUSTITE: Prvi put je vidimo ovakvu: Neprepoznatljiva Kristina Agilera na naslovnici bez trunke šminke

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chaun P. 🇰🇭 (@chaunlegend) on Jun 15, 2020 at 7:09pm PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on Jun 15, 2020 at 10:20am PDT

Komentari (0)

Loading