Lepota

Sunce na očima: Izgled Goce Tržan oduševio "Instagram" (foto)

Sunce na očima: Izgled Goce Tržan oduševio "Instagram" (foto)

Izgled Goce Tržan često komentarišu na društvenim mrežama i to mahom zbog izuzetnog talenta za šminkanje. Poznata pevačica ima čak i svoj YouTube kanal na kom pored svakodnevnih lifestlye tema, obrađuje i teme make-up trendova. 

Ovog puta, izgled Goce Tržan naišao je na oduševljenje zbog neobičnog načina šminkanja kojim je htela da unese vedrinu na svoj „Instagram” nalog.

Iako se trendovi u šminkanju smenjuju brzinom svetlosti, izuzetno je važno da u ovoj oblasti budete kreativni kako biste privukli pažnju pratilaca.

Budući da je, pored svoje poletnosti i britkog jezika, poznata i po neprikosnovenom umeću make-up transformacija, Goca je na „Instagramu” predstavila jedan potpuno drugačiji vid šminkanja.

– Dobro, nema sunca napolju, ali može malo sunca na očima – napisala je Goca u opisu slike i pokrenula lavinu komplimenata.

Na ovoj slici vidimo da su naglašene oči, a da u nanošenju pudera i rumenila nije preterivala. Takođe, usne su našminkane u nijansi boje kože, kako bi celokupan izgled Goce Tržan bio fokusiran na „sunce na očima”.

Da li vam se dopada?

NE PROPUSTITE: Goca Tržan i Raša pokreću rijaliti: Pikanterije iz spavaće sobe na tacni!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Jul 19, 2020 at 8:55am PDT

Izgled Goce Tržan - Vidno smršala! 

Pop pevačica otkrila je da je za vreme karantina izgubila sedam kilograma, a budući da je oduvek javno isticala da ima problem sa održavanjem idealne linije, sada je otkrila kako je najzad uspela da se reši nagomilanih kilograma.

– Vodila sam računa dok sam bila u izolaciji, a recept je jednostavan – više sam kuvala, a manje jela. I dok ja pokušavam da smršam, moj Raša ima druge planove. Njemu je cilj da nagura na 100 kilograma, a ja sam u fazonu: „Gde ćeš 100 kila?” Mada oboje treniramo kao životinje pa ništa nije nemoguće – rekla je Goca Tržan u emisiji „DeToxic”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Jun 21, 2020 at 1:46am PDT

Goca na "Instagramu" motiviše žene da vole svoj odraz u ogledalu! 

Pre nekoliko dana pevačica je objavila na „Instagramu” sliku na kojoj je njena promena i više nego očigledna. Uz ovu fotografiju napisala je status svim damama:

– Pokušavam da sve devojčice, devojke, žene naučim da postanu zadovoljne svojom slikom u ogledalu. Naravno da nismo savršene, naravno da nismo najlepše, naravno da starimo, ali nemamo drugog izbora nego da zavolimo svoje „pakovanje”. Volim vas devojčure…

Njena promena se i te kako vidi.

Pogledajte:

NE PROPUSTITE: Alarmantne reči Goce Tržan! Bila je nezadovoljna sobom, a onda se desio preokret

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Jul 7, 2020 at 7:16am PDT

Komentari (0)

Loading