Lepota

Ceo svet je poludeo za novom bojom kose Mišel Fajfer, ali da li njoj stoji?

Glumica do sada nije viđena u ovakvom izdanju

Ceo svet je poludeo za novom bojom kose Mišel Fajfer, ali da li njoj stoji?

Mišel Fajfer (62) u svet slave i zabave ušla je sasvim slučajno i to kada je izabrana za Mis Los Anđelesa i Mis okruga Orandž. Lepotom je plenila na svakom koraku, a i danas u sedmoj deceniji života važi za jednu od najprivlačnijih glumica Holivuda. „Magazin Harper’s Bazaar" proglasio je Fajferovu jednom od 10 najlepših žena u istoriji filma. Prema magazinu „People“ Mišel se, čak šest puta, našla među 50 najlepših na svetu.

Pročitajte: Mišel Fajfer se godinama borila sa velikom problemom o kom nikada nije htela da priča

 

Njen način odevanja, šminkanja, kao i izbor frizure decenijama unazad kopirale su žene širom sveta. A najnovija fotografija, koja je osvanula na "Instagram" profilu slavne glumice, potpuno je ostavila fanove bez reči. Popularni ombre u svetlijim tonovima, po kom je uvek bila prepoznatljiva, glumica je zamenila vatreno crvenom bojom kose. 

Mišel je otkrila da se na ovaj korak odlučila zbog nove uloge. Poruke koje dobija od pratilaca širom sveta govore da je to bio više nego sjajan potez, a neki smatraju da bi trebalo da razmisli i o trajnoj promeni. Crvena boja dodatno je istakla njen ten, kao i svetle oči i zaista Mišel deluje sveže, mlađe i upadljivije. Kako se vama čini?

Komentari (0)

Loading