Lepota

Šminkerka Jovana Radovanović izdvaja vodeće "make up" trendove za proleće pred nama

Vodeći make up trendovi za proleće pred nama prate ideju "glow" i "natural" izgleda, kada je koža lica u pitanju. Ipak, prirodni izgled ovog proleća ističe se jarkim bojama na očima i obrazima, kaže Jovana.

Šminkerka Jovana Radovanović izdvaja vodeće "make up" trendove za proleće pred nama

Photo by Roland Denes on Unsplash

Proleće je tik pred vratima, a sa njim dolaze i novi "make up" trendovi. Mnoge poznate modne kuće su već predstavile svoje "spring/summer" kolekcije i na njima smo imali priliku da vidimo šta će biti u trendu kada je šminka u pitanju.

Šminkerka Jovana  Radovanović izdvaja: Vodeći make up trendovi za predstojeće proleće

Ajlajner i naglasene oci

Ajlajner kao da nikada ne izlazi iz mode. Lepo naglašene i ajlajnerom uokvirene oči će uvek izgledati otmeno i bezvremenski. Samo je potrebno pronaći oblik ajlajnera koji vam najbolje pristaje i uvežbati se kako bi bio što precizniji. 

Prof. šminker Jovana Radovanović queenjmakeup

 

Blistav ten, prirodan izgled koze

Prirodan izgled kože se vraća na velika vrata. Blistav ten će biti u fokusu, kao i što lepša i negovana koža. "Skin care" je sve bitniji i već je vreme da se  potpuno posvetimo nezi kože, jer što je koža lepša to će i svaka šminka lepše izgledati na njoj. 

Pročitajte: Šminkerka Jovana Radovanović otkriva - Kako najbolje istaći svetle oči

Prof. šminker Jovana Radovanović queenjmakeup

 

Boje na očima

Jarke boje na očima će biti "in" ovog proleća i možemo videti plave i ljubičaste nijanse, koje su dominirale na mnogim modnim revijama. A ako se pak bojite da je to suviše intezivno za vas, uvek možete samo na donji kapak naneti senku u boji. 

Prof. šminker Jovana Radovanović queenjmakeup

 

Jarko rumenilo

Ovog proleca fokus je na jarkim rumenilima. To može da izgleda veoma lepo, jer rumenilo može doprineti da izgledate sveže, odmorno i sjajno. Ali ako niste vešti sa nanošenjem istog, možete probati kremasta rumenila za početak jer njima možete postići još prirodniji izgled a da se boja ipak vidi. 

Pročitajte: Ivana Temelkovski beauty reporter - Letnji make-up trendovi

Prof. šminker Jovana Radovanović queenjmakeup

 

 

Komentari (0)

Loading