Lepota

Biljana Obradović napravila promenu koja najavljuje jedno: Vreme je za novo životno poglavlje!

Biljana Obradović promenom je najvila potpuno novo životno poglavlje...

Biljana Obradović napravila promenu koja najavljuje jedno: Vreme je za novo životno poglavlje!

Biljana Obradović oduvek je plenila vitkom figurom i lepim crtama lica, stoga smo smatrali da bi bila dobar izbor za modni editorijal, a ona je tom izazovu odgovorila pozirajući znalački, poput profesionalne manekenke. Usput smo “pretresli” i nekoliko ženskih tema, za koje je popularna Beograđanka jedan od naših omiljenih sagovornika.

Bili ste plavuša i brineta. Da li se plavuše zaista bolje zabavljaju i zbog čega?

- Kada sam bila znatno mlađa, u periodu od sigurno 15 godina, bila sam platinastoplava. Iz ove perspektive bio je to najbezbrižniji  period mog života kada sam mnogo putovala, radila emisiju “City” i uživala u enormnoj popularnosti. Posle kao da mi je sam organizam “tražio” da odem u brinete i to se opet vezuje za moju životnu zrelost u svakom smislu te reči. Od pre 20 dana ponovo više naginjem ka plavušama, pa je možda opet došlo vreme za zabavu.

Pročitajte: Biljana Obradović - Kad od muškarca nešto hoću, onda hoću sve!

 

 

Koliko ste od emisije “City” sazreli vi, a koliko vaš modni stil?

- Žao mi je što se izgubila ta slatka, plava bezbrižna devojčica. Nekad mi zaista nedostaje. Jer ispred vas je samosvesna žena i stilski i funkcionalno usklađena u glavi. Tada se grešilo, eksperimentisalo. A sada je tu jedna stabilnost, sa ženstvenom, ali jasnom prečišćenom formom i visokim štiklama.

Koji je vaš omiljeni odevni komad, a šta ne biste nikad obukli?

- Oblačila sam ja sve i svašta tokom karijere. Ali privatno retko da bih nosila tigraste haljine, cipele s platformama, mnogo nakita... Ipak, sve je to OK za snimanje.

Pročitajte: Biljana Obradović - Važno je imati dobro lice posle četrdesete

 

 

Da li ste skloni tome da date suludu količinu novca za komad odeće ili asesoar?

- Ta količina novca se u mom slučaju davala na putovanja po svetu, dnevnice i svetske intervjue, i sigurno da sam za potrošenu sumu mogla da kupim dobar stan u Beogradu. Vrlo sam racionalna, jer ja zarađujem sama, pa ako mi se baš nešto mnogo dopadne, poput neke dobre torbe, onda kupujem. Imam kvalitetne komade, ali se ne bahatim, ne spada mi to u prioritete, mada nije da ne uživam u njima.

Komentari (0)

Loading