Lepota

Mala promena - velika transformacija: Ovako sada izgleda Ana Nikolić (foto)

Promena Ane Nikolić traje već neko vreme, a sve je počelo drastičnim gubitkom kilograma i povratkom na devojačku liniju. Njena transformacija pokrenula je brojne komentare, a dok su neki bili oduševljeni, drugi su je spremno iskritikovali. Sada se pevačica odlučila na novi potez, a promena je ponovo jedna od komentarisanijih tema na društvenim mrežama.

Mala promena - velika transformacija: Ovako sada izgleda Ana Nikolić (foto)

Promena koju je u svom izgledu napravila Ana Nikolić, zaista je neverovatna. Pevačica je izgubila desetine kilograma, promenila stil i mnogi su komentarisali da je "devojka od čokolade" doživela svoj povratak. Ipak, iako svakodnevno radi na sebi, čini se da Ani nije dosta promene.

Pevačica je naime rešila da osveži svoj izgled pa je promenila frizuru. Kosu je osvežila je svetlijim pramenovima, a zatim se pohvalila na svom "Instagramu".

Pročitajte: Samo za smele i odvažne - Da li biste ponele ekstravagantne čizme Ane Nikolić? (foto)

 

 

Kao i svaka objava, koju Ana postavi, i ova promena izazvala je mnoštvo komentara na račun njenog izgleda, ipak, ovog puta, Ana je dobila samo komplimente, a njeni pratioci oduševljeni su novom "bob" frizurom, koju je ponela pevačica.

Promena je u potpunosti osvežila Anu, koja svojim izgledom i odevnim kombinacijama iz dana u dan oduševljava brojne fanove.

Komentari (0)

Loading