Lepota

Dea Đurđević najavila vodeći trend u šminkanju za proleće pred nama

Make up trend koji će obeležiti proleće pred nama ponela je voditeljka Dea Đurđević. Reč je o posebnom načinu za isticanje oka, koji dodatno daje senzualnost vašem pogledu.

Dea Đurđević najavila vodeći trend u šminkanju za proleće pred nama

Proleće je stiglo, a sa njim i potpuno novi "make up", "beauty" i "fashion" trendovi. Nude i prirodni tonovi još uvek su "in" ipak, sezona proleća donosi ekspanziju burdundi i ružičastih tonova, kada je šminka u pitanju.

Nežno ružičaste nijanse rezervisane su za usne, dok je fokus na zavodljivom pogledu. Idealan make up na očima, ovog proleća svakako su ružičasti tonovi, bilo da volite nežne "look-ove", ili ste ljubitelj nešto dramatičnijih senki, koje dodatno ističu pogled. 

Baš ovakvu make up kombinaciju, ponela je i mnogima omiljena voditeljka Dea Đurđević. 

Pročitajte: Šminkerka Jovana Radovanović otkriva - Kako najbolje istaći svetle oči

 

 

Na usnama je Dea imala ruž, koji je neodoljivo približan prirodnoj boji njenih usana. Dok je oči istakla burgundi senkom, a posebnu senzualnost pogleda postigla je tako što je istu nijansu senke povukla i ispod donje linije oka. Ova nijansa savršeno je istakla njene braon oči.

Ceo "make up look" upotpunile su konture, koje će se ove sezone nositi manje naglašene, ipak za sve ljubitelje jače šminke, možete slediti Dein primer perfektno izvedenih kontura.

Prolećnu svežinu svom licu dodajte uz pravu nijansu rumenila i malo highligtera.

 

 

Komentari (0)

Loading