Lepota

Seka Aleksić oduševila promenom: Da li ste dovoljno odvažne da iskopirate njen look?

Frizura Seke Aleksić često "trpi" promene zbog posla, kojim se ova zvezda bavi, ipak, sada se pevačica odvažila na hrabar potez i ponela frizuru koju mnoge žene potajno priželjkuju, ali još uvek nemaju dovoljno hrabrosti da je iznesu...

Seka Aleksić oduševila promenom: Da li ste dovoljno odvažne da iskopirate njen look?

Pevačica Seka Aleksić nedavno se oprobala i u voditeljskim vodama, a kako se čini posao joj izuzetno prija. Ipak, konstantna snimanja zahtevaju česta sređivanja, a na izgledu Seke Aleksić neretko radi ceo tim stručnjaka.

Male promene izgleda i stila nisu ništa novo, kada je u pitanju Seka, jer njen posao zahteva konstantnu moć transformacije, pa ipak, njen izgled s vremena na vreme doslovno predstavlja "izlazak iz zone komfora".

Pročitajte: Seka Aleksić u novoj ulozi, sladokuscima se savetuje oprez

 

 

Sada se za potrebe novog projekta Seka odvažila na afro frizuru, za kojom čeznu mnoge dame, koje nemaju hrabrosti da pomenuti "look" iznesu. Naime, Seka je svoju bujnu smeđu kosu uvila u afro loknice i potpuno novim izgledom oduševila je svoje pratioce na "Instagramu".

Nova frizura Seke Aleksić postala je tema dana, a mnogi su primetili da joj pvaj "look" savršeno pristaje i da joj na neobičan način ističe crte lica, a posebno pune usne.

Instagram story printscreen

 

Ovo nije prvi put da Seka ponese pomenuti "look", a posebnu pažnju pokupila je kada se sa ovom frizurom pojavila u svom spotu "Sahara", kada je na račun svog izgleda pobrala brojne komplimente.

Komentari (0)

Loading