Lepota

Vreme promene: Supruga Gorana Ivaniševića iznenadila sve! Više ne izgleda isto (foto)

Supruga Gorana Ivaniševića, Nives, važi za jednu od najlepših Hrvatica. Atraktivnim fotografijama neretko obraduje svoje pratioce na "Instagramu", a sada se pohvalila i promenom, koja joj je potpuno osvežila izgled.

Vreme promene: Supruga Gorana Ivaniševića iznenadila sve! Više ne izgleda isto (foto)

Lepotica koja se 2017. godine udala za nekadašnjeg teniseta Gorana Ivaniševića, na svom "Instagramu" neretko oduševljava brojnim prirodnim fotografijama, a komplimenti na račun njene lepote svakodnevno pristižu.

Pročitajte: Ogromna radost - Nives i Goran Ivanišević očekuju prvu bebu

Voditeljka, koja često pozira bez trunke šminke, sada se pohvalila malom promenom, koja je njenom prirodnom izgledu, dala sasvim novu, mladalačku energiju.

Svoju dugu, prirodno talasastu kosu, supruga Gorana Ivaniševića skratila je na popularni "long bob" frizuru, koja godinama ne izlazi iz mode. Uz to, Nives je ispratila i trend šiški, koje uokviruju lice, čime je dodatno istakla svoje lice.

Pročitajte: Prva bračna fotografija Gorana i Nives Ivanišević (foto)

 

 

Duži paž i ravna kosa, osvežili su izgled hrvatske lepotice, a brojni komplimenti pristigli su na njen račun, među njima ipak, najčešći je bio ovaj: Izgledaš kao devojčica! Što je za jednu ženu na pragu četrdesetih, najveći kompliment koji može čuti.

Komentari (0)

Loading