Lepota

Natali Portman otkriva tajne prirodne lepote: Beauty aplikacija je moj jedini greh!

Natali Portman, glumica raskošne lepote otkriva mnoge tajne vezane za njen svež izgled, kao i zbog čega koristi beauty aplikaciju i nikad s namerom ne posećuje frizera

Natali Portman otkriva tajne prirodne lepote: Beauty aplikacija je moj jedini greh!

Natali Portman (39), prelepa izraelsko-američka glumica i dobitnica Oskara, imala je samo jedanaest godina kada je dobila ulogu u proslavljenom filmu „Leon profesionalac“ francuskog režisera Lika Besona. Uspeh kultnog ostvarenja doneo joj je status maloletne zvezde pa je uskoro mogla da se pohvali spiskom uloga u nizu značajnih filmova. Nedavno je otkrila kako je bila svesna da je u to vreme, zbog svojih godina, opisivana kao Lolita. Rekla je kako je bila preplašena i da je zbog toga odlučila da podigne bedeme samozaštite. Vrlo malo priča o privatnom životu, ali budući da je učestovala u nizu modnih kampanja, voli da otkriva bjuti rituale i tajne nege.

Glumica je u razgovorima i televizijskim intervjuima često spominjala kako ne voli previše vremena da troši na sređivanje, a otkad je rodila drugo dete, ni manjak slobodnog vremena joj ne dopušta da se previše posvećuje sebi i svom izgledu. Otkrila je da joj se jutra u kupatilu svode na tuširanje, pranje zuba, stavljanje dezodoransa i nanošenje hidratantne kreme sa zaštitnim faktorom.

Pročitajte: ZBOG LJUBAVI PROMENIO VERU - Muž poznate glumice rešio da pređe u judaizam! (foto)

Vegansku ishranu smatra zaslužnom za svoju lepu i uvek svežu kožu, a priznaje da sebi ponekad priušti profesionalni pedikir i manikir, ali u udobnosti svog doma. Oskarovka je u razgovoru otkrila da je redovni korisnik “beauty” aplikacije “Priv”, koja korisnicima omogućuje naručivanje kućnog pedikira i manikira. To joj, ističe ona, štedi dosta vremena i olakšava organizaciju oko čuvanja devetogodišnjeg sina Alefa i trogodišnje Amali. Takođe, Natali je otkrila da se redovno podvrgava akupunkturi i često uživa u masažama.

Što se tiče nege kose, Natali kaže:

– Retko s namerom idem kod frizera. Prilikom profesionalnog ulepšavanja ponekad zamolim stručnjake da mi malo skrate kosu, i na to se otprilike svode moje želje kad je u pitanju frizura.

Za zdravlje kose koja je, kako ističe, konačno poprimila njenu prirodnu boju, umetnica koristi šampon i regenerator s mirisom ruže. Mama dvoje dece duhovito je istakla kako svojim muškim kolegama “zamera” što je za njihovo pojavljivanje u televizijskom intervjuu dovoljno da se “iskotrljaju iz kreveta”, dok ona mora dva sata da sedi na šminkerskoj stolici.

Pročitajte: Natali Portman o skandalu u Holivudu - Nisu seksualni napadi jedini način da nekoga ponizite, upropastite, povredite

– Kad izbrojim koliko sam sati u životu provela šminkajući se, shvatim da sam za to vreme mogla da napišem pet knjiga. Mada ih ne bih napisala – našalila se glumica raskošne lepote.

 

Komentari (0)

Loading