Lepota

Inspiracija nevestama: Tamara Nikolić ponela make up look koji će mnoge dame poneti u predstojećoj sezoni venčanja (FOTO)

Make up Tamare Nikolić pravi je letnji hit, koji će mnoge devojke poželeti da ponesu na dan svog venčanja.

Inspiracija nevestama: Tamara Nikolić ponela make up look koji će mnoge dame poneti u predstojećoj sezoni venčanja (FOTO)

Sezona venčanja je tu, a popularni nude look više nije najtraženiji make up look svake mlade. Naime, ove sezone u svetu šminkanja došlo je do male revolucije, pa su boje opet u modi, a posebno kada su senke za oči u pitanju.

Novi make up trend kada je šminka za mlade u pitanju su boje, a kao inspiracija poslužio je make up look Tamare Nikolić.

Pročitajte: Tamara se dve godine nije pojavljivala u javnosti, a onda zasenila sve - Bivša supruga Simona Karića izgleda nikad bolje (foto)

 

 

Kada je make up u pitanju, ove sezone posebno su popularne pink i ljubičaste senke, a u svom make up look-u, Tamara je odabrala obe boje, koje su savršeno istakle njene plave oči.

Da bi make up bio svedeniji, Tamara se odlučila za bež nijansu ruža i blage konture lica.

Ovakav make up look, ove sezone nosiće mnoge mlade, što će predstavljati svojevrstan iskorak iz tibičnog bridal look-a, koji je popularan već godinama.

Komentari (0)

Loading