Lepota

Ovo je do sada bilo nemoguće! Mina Milutinović pokazala kako da u samo 3 koraka imate savršen letnji make up

Make up trikovi Mine Milutinović ovog leta biće savršena inspiracija damama da se igraju sa šminkom, a u isto vreme zadrže prirodan i razigran izgled.

Ovo je do sada bilo nemoguće! Mina Milutinović pokazala kako da u samo 3 koraka imate savršen letnji make up

Manekenka Mina Milutinović pleni klasičnom lepotom gde god da se pojavi, a na njen stil i način šminkanja mnogi se ugledaju i oduševljavaju.

Naime, ovaj put Mina je pokazala idealan make up za vrelo letnje vreme koji pristaje svim crtama lica i uz sve to je prirodan i lagan, što je presudno za tople dane.

Pročitajte: Leto samo što nije - Mina Milutinović podelila jelovnik, uz koji ćete i vi lako imati liniju top modela (foto)

Fokus njenog make up look-a ovoga puta su prirodno razbarušene obrve, začešljane na gore, ili kako to stručnjaci zovu "messy look", kao i suptilno rumenilo u roze boji. Ostatak lica je bez šminke ili sa minimalno tonirane kreme, kako bi ten delovao ujednačenije.

Ponevši ovaj prirodan make up, Mina je još jednom pokazala svoju prefinjenost, te i da nema problema da pokaže svoje lice u prirodnom izdanju, što može poslužiti kao primer mnogim ženama.

Ovo je još jedan dokaz da je era teške šminke i prenaglašenosti daleko iza nas, a Mina je savršen primer upravo toga da "manje je više" .

 

Komentari (0)

Loading