Lepota

VIŠE NE IZGLEDA OVAKO: Neodoljivi Italijan Damiano ima novu frizuru, promena je OGROMNA! (FOTO)

Izgled Damiana Davida ne prestaje da se komentariše, a promena koju je napravio pevač grupe "Maneskin" oduševila je pripadnice lepšeg pola.

VIŠE NE IZGLEDA OVAKO: Neodoljivi Italijan Damiano ima novu frizuru, promena je OGROMNA! (FOTO)

Od kada je sa svojim bendom "Maneskin" Damiano David zapevao na sceni prestižnog muzičkog takmičenja "Eurosong", osvojio je srca brojnih žena širom Evrope. Njegov "Instagram" profil prati čak 4.5 miliona ljudi, a ne iznenađuje što se o zgodnom, ali i intrigantnom Damianu već mesecima piše.

Interesovanje za frontmena italijanske grupe "Maneskin" ne jenjava, a njegov "Instagram" profil, pod budnim je okom javnosti. Baš zato, danas njegov izgled ne prestaje da se komentariše. 

Pročitajte: Devojka pobednika Evrovizije konačno otkrila istinu - Ovu bol niko ne razume

Ako su pripadnice lepše populacije te koje ocenjuju izgled Damiana Davida, on zasigurno trenutno nosi titulu jednog od najpoželjnijih muškaraca Evrope. A još više im se, čini se, dopada sada kada je odlučio da promeni svoj izgled.

Ovog leta frontmen grupe "Maneskin" pred sobom ima nove ciljeve i izazove, ali i novu frizuru. Svoju dugu kosu, koja je postala njegov zaštitni znak Damiano je ošišao, na frizuru, na našim prostorima simbolično poznatu kao "italijanka".

Pročitajte: Ceo svet ga želi, a ona ga ima - Pogledajte kako izgleda verenica pobednika Evrovizije (FOTO)

Instagram

 

Na svom "Instagramu" pohvalio se promenom, a njegovi fanovi nisu mogli da sakriju oduševljenje.

Komentari (0)

Loading