Lepota

Efektna promena Milice Pavlović: Kompletan look želećete da ponesete ovog leta

Frizura Milice Pavlović, koju je nedavno ponela, biće inspiracija svim ženama, koje žude za u isto vreme jednostavnim i svečanim look-om. ovog leta.

Efektna promena Milice Pavlović: Kompletan look želećete da ponesete ovog leta

Popularna estradna zvezda Milica Pavlović i te kako privlači pažnju svojom harizmatičnom pojavom, a neretko se upušta u prave male modne i beauty avanture, eksperimentišući sa raznim trendovima.

Milica je nedavno objavila fotografiju na svom "Instagram" profilu, koja je dokaz da ovog leta trendove diktira upravo ona. Naime, frizura Milice Pavlović vidno je drugačija od prethodne na koju smo navikli, a evidentno je da će biti inspirativna ženama koje žive užurban tempo života i žele da se same stilizuju, a da to izgleda perfektno.

Pročitajte: Milica Pavlović blista - Od Nikolasa ni traga, a za ruku je drži ON (FOTO)

Pevačica je svoju dugu, smeđu kosu stilizovala tako da dobije omiljeni letnji look, poznatiji i kao morski talasi .

Za ovaj look nije potrebno mnogo vremena a rezultati su besprekorni. Frizura Milice Pavlović sastoji se iz blagog uvijanja kose na talase, dok su neki delovi prirodno malo ravniji, što omogućava pevačici ležeran ali i negovan izgled.

Ceo look Milica je upotpunila blagom šminkom, poigravajući se sa žutom i narandžastom bojom senki kako bi idealno istakla svoje zelene oči, a ten je bio ujednačen do perfekcije bez efekta "težine na licu" . Takođe, jedno od pravila šminkanja koje je Milica uvažila da jeste uz naglašene oči - usta moraju biti neutralne boje.

Celokupan stajling pevačice dopao se njenim vernim pratiocima na društvenim mrežama, te su joj napisali da izgleda " kao princeza", a utisak je da joj ovaj nežni, letnji look i te kako "leži" .

 

Komentari (0)

Loading