Lepota

NIKO TO NE RADI BOLJE! Make up Dunje Jovanić - letnja doza ekstravagancije (FOTO)

Make up Dunje Jovanić je neretko inspiracija damama kada posećuju svoje make up artiste. Često je fotografija trendi blogerke ono što dame pokazuju kada kažu: baš taj look želim, a poslednji make up look blogerke zaista ostavlja bez daha.

NIKO TO NE RADI BOLJE! Make up Dunje Jovanić - letnja doza ekstravagancije (FOTO)

Dušan Petrović

Poslednji make up look Dunje Jovanić je doslovno letnja doza ekstravagancije. Iako zahteva svega pet koraka, ali izuzetno preciznu ruku, ovaj make up look je sve što će devojke želeti onda kada se opredele za jednostavan, a ipak dovoljno efektan izgled.

Naime, Dunja se ovog puta opredelila za savršenu podlogu, ten, ali ne i naglašene konture, već je svom licu dala prirodnu svežinu uz malo ružičastog rumenila. Da bi izgledala što prirodnije odabrala je i popularne "bushy" obrve, a zvezda kompletnog looka bio je pink "wing" izveden pink eyelinerom, na kapku, na koji nije nanela čak ni baznu senku.

Pročitajte: Kako spojiti nespojivo? Novo modno pravilo Dunje Jovanić (FOTO)

 

 

Dakle, make up Dunje Jovanić mogle bi ovoga puta oisati kao "clean" jer sve što je suvišno, ovoga puta izostalo je iz rutine, dok je zvezda "looka" postao neobično izvučen eyeliner. 

Ovakav make up rezervisan je za devojke koje žele nešto drugačije i sigurne su da to nešto mogu i da iznesu. Letnja doza ekstravagancije za devojke koje kriju vatru u sebi, to je izbor koji sa sobom nosi poslednji make up look Dunje Jovanić.

Komentari (0)

Loading