Lepota

Velika promena u životu Marije Kilibarde: Vreme za novu šansu? (FOTO)

Promena Marije Kilibarde na društvenim mrežama izazvala je pravu pometnju. Voditeljka je pitanjem, podelila mišljenje pratilaca, ali i iznenadila mnoge.

Velika promena u životu Marije Kilibarde: Vreme za novu šansu? (FOTO)

Lepota Marije Kilibarde neosporna je i neretko je povod za brojne komplimente koje voditeljka svakodnevno dobija. Bilo da se komentariše njen prirodni izgled, fotografija bez šminke ili besprekorna linija, Marija Kilibarda je uvek obasuta komplimentima, pa ipak i ona je s vremena na vreme željna promene u svom izgledu.

Ovoga puta, odlučila je da o svojoj odluci upita i pratioce, koji joj u svemu pružaju bezgraničnu podršku.

Naime, lepa voditeljka prisetila se vremena kada je izgledala nešto drugačije i zapitala se, da li je vreme da šiškama da novu šansu.

Pročitajte: Jedna je poznata voditeljka, a druga velika zvezda – sa ovim lepoticama je bio Bane Vučelić pre Marije Kilibarde!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Drugačija frizura minimum je izmene u izgledu Marije Kilibarde, pa ipak, voditeljka ne krije da bi to bilo pravo osveženje za kojim čezne.

Fanovi su sa druge strane podeljenog mišljenja, i dok neke promena Marije Kilibarde oduševljava, ima i onih koji smatraju da joj izazov u vidu šiški, koje su prezahtevne za održavanje nije potreban i da je njena dugogodišnja frizura njen zaštitni znak.

Instagram

 

Ipak, po broju fotografija koje je objavila iz perioda kada je nosila šiške i izgledala potpuno drugačije, čini se da je Marija sve bliže da novu šansu ipak pruži šiškama i ovog leta na jednostavan, a efektan način osveži svoj izgled.

Komentari (0)

Loading