Lepota

Hrabar potez Ksenije Bujišić, vredan aplauza! Fotografija govori više od reči

Izgled Ksenije Bujišić, mlade voditeljke i mame, poslednjih dana ne prestaje da se komentariše. Naime, Ksenija leto provodi sa porodicom na moru, a fotografije koje sa odmora objavljuje predmet su sad već brojnih komentara fanova.

Hrabar potez Ksenije Bujišić, vredan aplauza! Fotografija govori više od reči

Naime, baš kao i mnoge žene sa domaće javne scene, poput Milene Vasić i Kristine Kovač i Ksenija je odlučila da šminku i savršenu frizuru barem na kratko ostavi po strani i svetu pokaže svoju prirodnu lepotu.

Ksenija Bujišić uživa u svojim dvadesetima, pa ipak, dok njene vršnjakinje na plažu odlaze pod punom opremom, a na "Instagram" ne objavljuju fotografiju bez filtera, ona bez problema objavljuje "no make up" selfije sa plaže i oduševljava svoje pratioce.

Pročitajte: U zagrljaju voljenog muškarca - Ksenija Bujišić konačno pokazala muža (foto)

Potpuno prirodna a opet prelepa, svesna sebe i svoje ličnosti, Ksenija je ovim fotografijama pokazala da nema problem da javnosti predstavi drugu verziju sebe, onu bez šminke, opuštenu i svoju.

Mnoge žene upravo tu prepoznale su solidarnost i poziv da budu prirodne i svoje, zbog čega Ksenija neprekidno dobija brojne komplimente na račun svog besprekornog prirodnog izgleda.

Mama preslatke Lare ipak ne krije da o svom izgledu vodi računa, ali je svima jasno poslala poruku da je najlepša žena ona koja je čak i bez šminke sigurna u sebe!

Komentari (0)

Loading