Lepota

Intervencije pošle po zlu? Šta se to desilo sa Severininim licem? (FOTO)

Izgled Severine Kojić neretko je tema o kojoj njeni fanovi na društvenim mrežama pišu. Bilo da je reč o njenom besprekornom stilu, savršeno negovanom licu ili vitkoj liniji, na račun pevačice komplimenti se obično nižu. Ipak, ovoga puta pratioci su se zapitali nad poslednjom Severininom objavom na "Instagramu".

Intervencije pošle po zlu? Šta se to desilo sa Severininim licem? (FOTO)

Na pragu pedesetih Seve izgleda božanstveno. Žena vitkog stasa i vanvremenske lepote na račun svog izgleda svakodnevno dobija pregršt komplimentata, a mnogi je čak smatraju najlepšom ženom regiona.

Ipak, poslednja objava koju je Severina podelila na svom "Instagram" profilu, mnoge pratioce navela je da se zapitaju. Naime, na fotografiji je uočljivo da je na Severininom licu došlo do malih izmena, pa su fanovi primetili da zaista izgleda drugačije.

Pročitajte: Igorovo prvo oglašavanje nakon potvrde razvoda od Severine - OVO će je baš zaboleti (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Polemika se povela već ispod fotografije i dok su mnogi hvalili izgled hrvatske pevačice, bilo je i onih koji su prokomentarisali da je preterala sa intervencijama i da je prosto neprepoznatljiva.

Da li je do promene u izgledu Severine Kojić došlo zbog sitnih intervencija, ili su njeni obrazi postali puniji usled dobre make up tehnike još uvek je nejasno. Ipak, osmeh na njenom licu govori da je ona svojim izgledom potpuno zadovoljna i da se u svojoj koži oseća dobro.

Komentari (0)

Loading