Lepota

Duga plava kosa je prošlost! Nikol Kidman napravila drastičnu promenu i mišljenja su podeljena (FOTO)

Frizura Nikol Kidman izazvala je podeljena mišljenja u javnosti. Dok su neki oduševljeni njenim novim izgledom, drugi se pitaju - što joj je to trebalo.

Duga plava kosa je prošlost! Nikol Kidman napravila drastičnu promenu i mišljenja su podeljena (FOTO)

Planetarno popularna glumica Nikol Kidman, na crvenom tepihu, i van njega, gotovo uvek blista i važi za ikonu stila. Njen zaštitni znak od kad se pojavila na javnoj sceni jeste bio njena druga gusta plava kosa i na opšte iznenađenje ona je odlučila da napravi drastičnu promenu, nakon koje ju je malo ko prepoznao.

Naime, frizura Nikol Kidman potpuno je drugačija. Od duge i kose poput Zlatokose, ostao je kratak, gotovo muški friz u narandžastim tonovima.

Pročitajte: Žene ne prestaju da pričaju o kaputu koji Nikol Kidman nosi u seriji „Slom”!

 

 

Ipak sudeći po fotografiji koju je glumica postavila na "Instagram", nije isključeno da je do ove promene došlo zbog snimanja novog projekta, te je za potrebe filma morala da promeni imidž.

Odmah nakon što su fotografije nove frizure Nikol Kidman obišle svet, mišljenja su bila podeljena. Na osovnu pojedinih komentara nekima se nije dopalo njeno novo izdanje, dok su drugi smatrali da je izuzetno hrabra, te da može "poneti" bilo šta.

Komentari (0)

Loading