Lepota

Frizura za svaku priliku: Dragana Mićalović ponela trend koji će obeležiti jesen pred nama (VIDEO)

Frizura Dragane Mićalović biće vodeći hit tokom jesenje sezone, a posebna prednost je što je reč o frizuri pogodnoj za svaku priliku.

Frizura za svaku priliku: Dragana Mićalović ponela trend koji će obeležiti jesen pred nama (VIDEO)

Jesen pred nama i što se mode, ali i beauty trendova tiče, ponovo donosi boho vibracije. U prilog tome govori da se sve češće dame od stila odlučuju za razbarušene, predimenzionirane pletenice, pogodne za nošenje u svakoj prilici.

Frizura Dragane Mićalović, koja je zadivila gledaoce, tokom njenog gostovanja u emisiji "150 minuta" upravo je kombinacija predimenzioniranih boho pletenica i puštene talasaste kose, pogodna i za svečanije, a opet urbane odevne kombinacije.

Pročitajte: Modne lekcije Dragane Mićalović - Kako biti urbana princeza? (FOTO)

Pomenuti look pogodan je za casual varijante, kada želite da izgledate opušteno a lepo, ali i one posebne prilike, kada želite da savršena frizura bude "šlag na torti" vašeg sjajnog izgleda.

Dragana je frizuru iznela na casual način, sa blagom šminkom i smirenom odevnom kombinacijom, koja najavljuje jesen koja nam predstoji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dragana&Luka❤ (@gagaluka_)

Moderna, trendi i nasmejana, mlada glumica još jednom je pokazala da je prava trendseterka čiji primer slede mnoge mlade devojke.

Komentari (0)

Loading